Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Remington D. Whitfield (kitalált)
Kategória: Hentai
Feltöltő: gab287

Kor: 27

Külső leírás: Feltűnően magas termetű fiatal férfi, 197 cm-es testmagasságával kitűnik a tömegből, bármerre is jár. Okinawa-i karatéval, úszással, és súlyzós edzésekkel karbantartott testén nem túlzott méretű, de kidolgozott, telt, duzzadó, feszes izmok domborodnak, bronzbarna bőre alatt. Arca keskeny, szabályos, vonásai lágyak, és elegánsak. Enyhén ferdevágású, szűkrésű, nagy szemei borostyánszínűek, sűrű, hollófekete sörénye háta közepét veri. Ősei között ott tolonganak Európa, Ázsia, és Dél-Amerika népei, egzotikus megjelenésével nem is tudná letagadni. Öltözködési stílusa is egzotikus megjelenését erősíti, minden ruhadarabja egyedi készítésű, a modern anyagok, és szabások rég letűnt korok stílusaival ötvözve.

Jellem: Remy igazi intuitív elemző elme, noha ez a két fogalom szinte szöges ellentéte egymásnak. Elemző elme, mert alaposan átgondolja, megfontolja az összes lehetőséget és következményt egy döntés előtt, s mindezt ráadásul elképzelhetetlenül gyorsan, s intuitív, mert ha olyan helyzettel találja szemközt magát, ami a meglévő ismeretein túlmutat, szinte varázslatos érzékkel képes eldönteni, hogy az ismereteit kell frissítenie az új helyzettel, információval, vagy a felül kell bírálnia a helyzetet. Higgadtsága, hideg, mérlegelő viselkedése azonban nem veleszületett tulajdonsága – noha briliáns elméje természetesen az – hanem tanult, tudatos indulat és ösztönelnyomás eredménye. A valóságban egy rendkívül lobbanékony, impulzív, dinamikus fiatal férfi, aki akaraterővel tartja kordában heves vérmérsékletét, a harcművészet során tanult technikákkal. Lobbanékony természete egyetlen területen, magánéletében, párkapcsolataiban kap némi teret. Heves érzelmekre képes, szerelmes nagyon ritkán lesz, de akkor nagyon. Azonban mostanra ezen a téren is eléggé óvatos lett már, mert többször csalódott eddigi kapcsolataiban. Minden lány, kivétel nélkül a mesés, mérhetetlen vagyont, a csillogást, a gondtalan, fényűző életet, hatalmat, befolyást látja Remy-ben, ő viszont arra vágyik hogy végre egyszer valaki önmagáért szeresse.

Élettörténet: A Whitfield család az Egyesült Államok egyik leggazdagabb családja volt, Patrick Whitfield a világ ingatlan-, és iparpiacának egyik meghatározó, és megkerülhetetlen alakja, több tízmilliárd dolláros vagyon ura. Négy gyermek apja, legidősebb fia Remy, idősebb lánya Robyn huszonnégy éves, Jacob tizenkilenc, és Victoria a legfiatalabb, tizenöt éves. Remy afféle csodagyerek volt. Tizenkét évesen fejezte be az általános iskolát, tizennégy évesen a középiskolát, ekkor vették fel Oxfordba. Tizenhét évesen végzett, közgadaság/makroökonómia szakon, közben több tanulmányt publikált neves közgazdasági folyóiratokban, doktoriját húsz évesen védte meg. Ezt követően édesapja nyomdokaiba lépett, és az európai branch-et irányította, rendkívüli sikerrel, noha természetesen eleinte apja tekintélyével a háta mögött, azonban nagyon hamar kivívta a tiszteletet a pénzügyi világban. A Whitfield család korábban nem volt érdekelt tőzsdei tranzakciókban, de Remy remek érzékkel mozdult rá az egyes lehetőségekre, és így a Whitfield-ek betették lábukat a bank-, és tőzsde szektorba is. Alig öt év alatt soha nem látott gyarapodást értek el, amelyet még a 2008-2010-es gazdasági válság is csak valamelyest lassítani tudott. Remy a pénzügyi világ meghatározó alakjává vált, publikációit és nyilatkozatait a világ pénzügyi szakemberei mértékadó véleményként kezelik, állami politikai- és gazdasági vezetők alapozzák rá gazdaságpolitikájukat. A család – Patrick, Remy apjának irányításával – a pénzügyi szektorban – Remy döntő részvételével – megszerzett bevételekkel soha nem látott méretűre duzzasztotta a Whitfield-birodalmat. Az Egyesült Államok elektromos-energiaszektorának kilencven százaléka tartozik a Whitfield Energy tulajdona alá, a Whitfield Oil irányítja az USA olaj iparát, mint a legnagyobb részesedésű olajvállalat, és a Whitstore a világ legnagyobb áruházlánca. Piac-meghatározó érdekeltségei vannak a személy-, és áruszállítás terén, a könnyűipar, számítástechnika, hadiipar, és repülő-, és űrtechnológia terén. A Whitfield-iparbirodalom világszerte több, mint tízmillió embernek ad munkát, éves forgalma több, mint 3000 milliárd dollár, ami közel azonos az Egyesült Államok egy évi szövetségi költségvetésével. Két héttel ezelőtt ismeretlen tettesek kivégezték Patrick Whitfield-et. Remy Londonból azonnal hazaköltözött New York-ba, egyrészt, hogy átvegye édesapja helyét a Whitfield-iparbirodalom élén, másrészt, hogy édesanyja és testvérei mellett legyen, harmadrészt, hogy kiderítse, vajon kinek, és miért állt útjában az édesapja? Mivel a merényletben édesapja kis létszámú testőrségének 60%-a – a testőrparancsnok, valamint négy embere közül kettő – meghalt, így Remy most új testőrparancsnokot keres, akinek feladata a személyes biztonságának garantálása, és új, a korábbinál jóval erősebb testőrség megszervezése.

Hobby: Okinawa-i karate (shito-ryu), fegyverek gyűjtése

Foglalkozás: Befektető, pénzügyi szakember, ingatlan-, és iparmágnás

Extrák: Remington D. Whitfield a valaha élt leggazdagabb ember, vagyona, becslések szerint majd duplája John Davison Rockefeller – 2007-es árfolyamon számított – 318,3 milliárd dolláros vagyonának, amely ily módon nagyjából 500 milliárd dollár, több mint nyolcszorosa Bill Gates mesésnek tartott gazdagságának. Remy elkötelezett híve a nukleáris energiának, meggyőződése, hogy ez az egyetlen racionális, és egyben legkörnyezetkímélőbb útja az elektromos áram megtermelésének. Hogy ezt a nézetét személyes felelősségvállalással is alátámassza, saját tulajdonú földterületén, 2 darab, ezer megawattos blokkból álló, saját – nem cégei által birtokolt! – tulajdonú atomerőművet építtetett, közel 10 milliárd dolláros költségvetéssel. Ez – bár felemésztette személyes készpénzállományának kilencven százalékát – befektetésnek sem volt rossz húzás, de ezzel jelentős mértékben hozzájárult, hogy a nukleáris energia nagyobb társadalmi elfogadottságot kapjon. Emellett Remy egy közép-európai – Magyar-, Cseh-, és Szlovák – negyedik generációs, gázhűtéses-gyorsreaktorú kísérleti erőmű építésének fő finanszírozója, amellyel hosszú távon lehetne megoldani a fáradt fűtőelemek sorsát.

Engedélyezve: 2011. 07. 02.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).