Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jake Evans
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Silvery

Kor: 16

Külső leírás: : Megragadó, figyelemfelkeltő jelenség. Stílusa, egyénisége olyannyira jellegzetes és feltűnő, hogy lehetetlen nem észrevenni a tömegben. Sokat mosolyog, s bár mosolya többnyire inkább gunyorosnak, ironikusnak tűnik, aki jobban ismeri, tudja, hogy nincs benne rossz szándék. Energikus, megközelíthetetlen kisugárzása van, a jelenléte, a személyisége mégis mintha vonzaná az embereket. A haja barna, az egyik oldalon rövidebbre van vágva és a tincsek alja tejfölszőke árnyalatban pompázik. Nagyon érzékeny a frizurájára, senkinek nem engedi, hogy leszólja, kritizálja. Határozott, erőteljes megjelenésével a gyengébb személyiségű embereket könnyedén irányítja, az esetek többségében eléri, amit akar, de ha mégsem, sokszor nem tudja jól kezelni a helyzetet, nem szokott hozzá, hogy a dolgok nem úgy történnek, mint ahogy ő eltervezi. Smaragdzöld szemei rendkívül kifejezőek, tökéletesen ékesítik szabályos, szép vonású arcát. A ruhái többnyire lazák és divatosak, a megjelenése vonzó, már ha az ember szereti a vadabb, fiatalosabb stílusokat. Külseje és egyénisége népszerűvé teszi, de soha nem érdekelte az ilyesmi.

Jellem: Nagyon összetett, kiismerhetetlen jelleme van, soha nem lehet tudni, hogy hogyan reagál, hogy mi lesz a következő szava vagy mozdulata. Kiszámíthatatlan és kiismerhetetlen, néha még önmagát sem érti. A dolgok többségével nem törődik, mindent elfogad úgy, ahogy van és kész. Elképesztően lusta, főleg ha tanulásról vagy munkáról van szó, a hobbijai és a barátai könnyebben ki tudják robbantani a tunyulásból. Alapvetően ridegnek és felületesnek tűnik, főleg a lenéző, sokszor elég romlott magatartása miatt, de ha valakit elfogad, akkor nagyon erősen tud kötődni hozzá. Az iskola nem érdekli, nem szokása a tanulás, pedig lenne érzéke hozzá. A tanárok többségével hadilábon áll, és nem csak a vad, feltűnő megjelenése miatt, sokszor hajlamos rá, hogy bunkó vagy pofátlan legyen, az enyhe bűntudatot könnyen száműzi. Igazi lázadó, mániája a spontaneitás, van hogy napokra eltűnik szó nélkül, lehetetlen kordában tartani, megnevelni. Szereti élvezni az életet, könnyed, nemtörődöm hozzáállással fogad minden napot.

Élettörténet: Nem ismeri az édesanyját, alig egy-két éves volt, mikor a nő meghalt. Az apja nevelte fel, s bár a munkája miatt nem volt sok ideje a fiára, mégis igen szoros kapcsolat alakult ki közöttük. A pénzből soha nem volt hiányuk, az apja orvosi fizetése igen jó életkörülményeket engedett. A fiatal fiú hamar átvette édesapja kedvenc hobbiját, a biliárdot, s mivel saját biliárdasztaluk volt otthon, gyakran tudta fejleszteni a képességeit. 10 éves volt, mikor komolyabban elkezdte tanulni ezt a sportágat, s ekkortájt jött rá arra is, hogy a snooker mélyebb, érdekesebb kihívásokat rejt, mint a pool. Komoly tehetséget fedeztek fel nála, alig 14 évesen megnyerte az első amatőr versenyét, de a gyermekzseni fénykora itt le is áldozott. Ahogy beköszöntött nála a serdülőkor, úgy kezdte hanyagolni a sportot, és inkább járt el bárokba, hogy rongyosra verje a bénázó játékosokat, minthogy komolyan foglalkozzon vele és csiszolgassa a tehetségét. A bárokban, a fogadásokon mindig nagy sikere volt, élvezte a hatalmat, a pénzt és meg van róla győződve, hogy már-már profi szinten játszik, hogy a bárokban lejátszott meccsek többet érnek, mint az unalmas edzései, a tanulás. Az apja, aki lelkesedett a fia tehetségéért, és akinek az álma, hogy Jake profi versenyt nyerjen, hiába próbálta győzködni, hogy menjen vissza és komolyan foglalkozzon a játékkal, a lusta tinédzser hajthatatlan maradt.

Hobby: Biliárd, bulik, ivás.

Foglalkozás: Diák

Extrák: Dohányzik, de az apja nem tud róla. Az esti bulikon, a bárokban szinte láncdohányossá válik. || Van egy kicsi, fekete 8-as pool golyót ábrázoló tetoválás a feneke oldalán, az apja erről sem tud. || A lányok, a zavaros kapcsolatok és a hasonló "időpocsékolások" nem tartoznak az érdeklődési körébe. || Timcsinek készült.

Engedélyezve: 2011. 07. 01.

Módosítva: 2011. 07. 01. 20:49:10
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).