Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Cassie „Kamu királynő” Tilly
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 21

Külső leírás: karcsú, megtévesztően törékeny alkatú lány, akit igen csak szép és kívánatos alakkal áldotta meg a sors. Ennek tudatában is van, ezért hord általában olyan ruhákat, amik jól kiemelik adottságait. Kék szemei s hatalmas szempillái, ártatlan tekintetet kölcsönöznek neki, ami ugyanúgy mutathat angyali fényt, mint a sátánian rossz gonoszságot is. Ajkai puhák, magukra vonzzák a tekinteteket, csókra hívogatnak. Arca finom és bájos, senki sem képzelné el, hogy képes lenne rosszat cselekedni, olyan akár egy földre szállt angyal. Ében tincsei stílusos kócosságban borulnak vállaira, tovább emelve hófehér márványbőrének puhaságát.

Jellem: a legjobb jellemzése: bárány bőrbe bújt ördög. Akármilyen angyalinak is tűnjön, ő maga a megtestesül gonosz, s ezt nem is tagadja, csak épp szebb köntösben adja elő. Nagyon ravasz és intelligens, tisztában van azzal hogy szép és, hogy képes bárkit rabul ejteni a bájával. Ugyan akkor a testi csábítás szintjére nem alacsonyodik le, éppen elég agyafúrt ötlete van arra az estre, ha valamit el akar érni. Márpedig olyan mindig akad, s szinte már aljas manipulatívságával legyen az pénz, ékszer, pozíció képes megszerezni. Becenevét azért kapta, mert legyen bármilyen helyzetben olyan ügyesen és hihetően hazudik, hogy az művészet. Ő úgy hívja ezt, hogy „igazságos ferdítés”, az ő elvei szerint, nem hazudik, csak máshogy mondja el az igazat. Tudja magáról, hogy valószínűleg ha meghal pokolra kerül, ezért a mának él, és élvezi az életet. Eddig egyszer sem leplezték le vagy fülelték le, ez is bizonyítja, hogy milyen tehetséges. Nincs lelkiismeret furdalása, miszerint „aki hülye halljon meg, akit manipulálni lehet, kell is”. Érdek ember, számító, de javára legyen mondva, hogy kedvesés érzéken is tud lenni, és nem csal ki semmit azoktól, akik meglátása szerint nem szolgáltak rá.

Élettörténet: Nem éppen szép kezdettel indul élete, apja részeges alak volt, aki állandóan bántalmazta anyját, aki rövidesen elvált, s magával vitte kislányát. Ám sosem volt elég pénzük, Cassie pedig kislány révén sok mindent megakart kapni, s nem soká rájött, hogy ehhez csupán a törvénytelen út segít hozzá... ezért szépen lassan beletanult a hazudozásba, s minél jobban belekóstolt az általa tapasztalt előnyökbe, annál inkább érezte úgy, hogy ez lesz számára a tökéletes életforma. Mihelyt elég idős lett és elég mindent összecsalt, lelépett, hogy új kalandok után nézzen. Persze édesanyjának segít, akinek fogalmam sincs, hogy lánya olykor olyan pénzzel segédkezik, amit pici lánya nem épp törvényes úton szerzett meg. Nem régen tett szert hírnevére, mikor már nagy tétekben kezdett el játszani, azonban valódi arcát nem ismerik, mert tesz róla, hogy jó legyen az álcája. Kisebb bandákhoz csapódik, s mikor jól megszedi magát – ékszerrablás, nagyobb csalás után- lelécel, s keres magának egy új bandát. Nem is csoda, hogy sokan keresik már, akik vagy a segítségét szeretnék vagy elkapni...

Hobby: vásárolgatás, új áldozatok után nézni, tervek készítése, futás, főzés, fegyverrel használat

Foglalkozás: csaló/swindler

Extrák: jól bánik a fegyverekkel, s meg van az a rossz szokása, hogy mindenhez konyít egy kicsit. Így verekedni is megtanult, bár ezt általában átengedi az agyatlanabb, izmosabb egyéneknek. * sosem iszik alkoholt és nem dohányzik. Az egyik tompít a másik öl.

Engedélyezve: 2011. 07. 01.
2011. 11. 02.

Módosítva: 2011. 11. 01. 23:26:53
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).