Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ashlee Korsen
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Csinos és aranyos lány, kirívó öltözködéssel. Ez nem azt jelenti, hogy szereti magát mutogatni, minél több kilógó résszel, hanem egyedi és sajátos stílust szereti kialakítani. Sportos keverve az elegánssal vagy épp a csinossal, szeret nőies lenn akkor is, ha teljesen sportosan öltözik, és ez nem feltétlen a csupa rózsaszínbe öltözést jelenti. Formás alakja van, átlagos termetű, körülbelül 168 cm, s alakja éppen jó. Nem sovány, és van mit rajta fogni, de nincs rajta súlyfelesleg. Persze mint minden lány és nő, ezt nem így véli, ezért sportolással tartja formában magát, evéscsökkentés helyett. haja mindig ápolt és sima, illatos, az is egyediségét tükrözi hogy szép, gesztenyebarna hajába fekete tincseket festetett. Szemei olyan ragyogóak, hogy akivel csak találkozik első látásra megbabonázza, s akkor a legszebb, amikor boldog, vagy őszintén mosolyog. Mindig rendezett s korát – ha még nem is akarja – letagadhatná, hisz édes babaarca van, amivel gyakran grimaszol viccesen, vagy épp komolyan. Kedvenc színe a kékeszöld.

Jellem: Vicces, aranyos, kedves olykor szórakozott és mondhatni szórakoztató lány, aki úgy él mint a rendes fiatalok. Sok barátja van, fiúk és lányok egyaránt, szeretik, mert jó fej, sportos, rugalmas, lehet rá számítani. Szeret szórakozni, bulizni, persze mindent csak mértékkel. Szerető bátyójára hallgat általában, viszont olykor, ha nem egyezik a véleményük akkor nem veszi figyelembe intelmeit. Egyetlen testvére, édes bátyja Stan, akivel nagyon jól kijönnek, bár az alap testvéri viszony is megvan olykor, de a veszekedés csak egészséges közöttük. Stan szereti védelmezni húgocskáját, aki olykor túl soknak találja pásztorkáját, s szeret kiszökni egy kicsit védelmező karjai közül. Persze szereti azt, hogy számíthat rá, bármiről is legyen szó. Barátaival sokat szeret lógni, suli után is vagy hétvégéken, híve az esti buliknak néha, viszont soha nem iszik annyit, hogy túl részeg legyen, igaz erre van is valaki, aki ezt nem is hagyná. Egy csepp alkoholon kívül más káros szenvedélynek nem él, ellene van. Szerelem terén ha nem is tapasztalatlan, de bizalmatlan, egy nem olyan régi csalódása miatt. Alig egy éve történt vele, a végeredmény pedig az ex szempontjából, Ashlee bátyjától, pár könnyed sérülés. Szeret ábrándozni, szeretne szerelmes lenni, de a bizalmat nála nem könnyű kialakítani. Bulizós jelleme ellenére, sőt annak ellenére is, hogy jól kijön fiúkkal is, azzal aki tetszik neki már nem olyan szabad és bőbeszédű, inkább megszeppen, de igyekszik ezt elfedni mások elől.

Élettörténet: Egy átlagos kis család második gyermekeként látta meg a napvilágot. Kicsi kora óta számíthatott bátyjára mindenben, megvédte amikor csak kellett, vigyázott rá, eljátszottak, s az érdeklődési körül is hasonló lett. Persze Stan maradt férfias, Ashlee meg nőies lett teljesen, viszont mindketten szeretnek sportolni, együtt végképp, szeretnek szórakozni, jellemük is csak nemükben különbözik. Mióta Stan egyetemre ment, magányosabbnak érzi magát, mert nem látja olyan gyakran mint eddig, pedig nem is költözött el, nem jár messzire, viszont tudja, hogy így is számíthat rá. Hogy magányát csillapítsa kapott egy cicát, akit az egész család szeret és gondoz. Jelenleg épp végzős gimnazista, s szeretne arra az egyetemre menni, ahova bátyja is jár. Ebben csak egy a bökkenő, az érettségi még hátra van, és van 1-2 tantárgy, amiből nem igazán jeleskedik, s ha nem is rossz belőle, de veszélyezteti a bejutását.

Hobby: szórakozás, sport, bátyjával hülyülni, zene, „tánc”, számítógép.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Úgy érzi magáról, hogy szeret táncolni, de nem tud. Persze nem volt még olyan aki ezt igazolta volna, s nagyon kevés ember cáfolta meg véleményét, ezért bizonytalan magával kapcsolatban. Csak akkor táncol, ha barátaival egy szórakozóhelyen vagy dizsiben vannak, és kellően illumináltnak érzi magát hozzá.

Engedélyezve: 2011. 06. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).