Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Delia
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Meera

Kor: 18

Külső leírás: Delia egy gyönyörű, egzotikus szépség, akinek minden porcikája mindig valami újat, sejtelemeset áraszt. Megjelenése magával ragadó és különleges, ritkán látni hozzá hasonló embert, főleg aki kibírja azt a fájdalmat, amit a hátán levő tetoválás elkészítésekor el kellett viselnie. Bőre halovány, rózsaszínes árnyalatú, mint egy pirospozsgás habcsók, látszik rajta, hogy pezseg benne az élet. Pillantása az arcán található piercingek miatt szó szerint csillogó és figyelemfelkeltő, ha akarna akkor sem tudna elbújni mások tekintete elől. Alakja karcsú és simulékony, könnyedén mozog és lép, már-már macskás. Haja hosszú és selymes, a vörös és a barna egyaránt megtalálható benne, idegen ujjak között szinte folynak a tincsek. Íriszei pirosasnak mondhatók, valójában pedig halvány barnák, tekintete hangulatára változik. Ruházata mindig egyedi, szereti a lazább nadrágokat és a szűkebb, vágottabb felsőket, amiből művészi tetoválása kikandikál.

Jellem: Egy olyan nőszemély, aki képes arra, hogy kiálljon magáért. Teljesen. Kötekedő és nagyszájú, persze nem a végletekig és nem is az a tipikus nagydumás kiscsaj. Tudja, hol a határ, ezért eredményes minden vita, ahová bevonják. Érzékeny a szabadságára, nem szereti, ha valaki leköti maga mellé, vagy esetlegesen valahová. Fiatal művésztanhallgató, a grafika a mindene. Ezek után egyértelmű, hogy egy szabados életművészről van szó, aki élvezné az életét. Rosszabb napjain sokat dohog és zsörtölődik, ilyenkor jobb, ha békén hagyják a mappájával, amiben A/2-es rajzlapjait hordozgatja magával. A mappa véd eső, hó és tűző napsütés ellen is, saját maga dekorálta ki, egyszerűen nem tudná képzelni nélküle a mindennapjait. Ezen eszik, ezen alszik, ezen fekszik. Ragaszkodó típus, ha egyszer megszeret valakit, azt mindenben támogatja és igyekszik boldoggá tenni azt. Heves természet, ezért vannak jó és rossz döntései.

Élettörténet: Habókos, bolondos édesapja nevelte fel, ezért lehet, hogy kicsit jobban odateszi magát a dolgoknál, mint bárki más, és kiáll magáért. Tipp-toppsága édesapjának köszönhető. Mikor általános iskolában kiderült, hogy a lánya nagy tehetség, nyomban grafikus szakra íratta az egyik neves gimnáziumba, ahol folyamatosan fejlődött. Alkalmi munkákat vállalt óvodákban és iskolákban, az ovikban a falakra mesefigurákat festett, az iskolában tréfás rajzokat, amikben sokszor elrejtett pár matek képletet is, puskaként a jövő nemzedékének. Az középiskolában nem igazán volt sok barátja, ő volt a különc, állatira jól kinéző csaj, akit nem mertek megszólítani, pedig egy áldott jó lélek. Az érettségi bizonyítvány osztásakor azonban olyan különdíjat nyert, melyet egy ismert, gazdag férfiakból és üzletemberekből álló társaság finanszírozott. Különös alakok, mindannyian gyönyörűek és kivételesen veszélyesek, s mégis csábító megjelenésük van. Delia a díjat hazavitte, azonban félúton köddé vált, a közeli bank biztonsági kameráinak felvételei szerint pontosan két utcányira járt este tízkor otthonától, de apja a mái napig várja haza. Deliát elrabolták, és a sors iróniája, hogy pont jótevői kapták el az utcán. Kiderült, hogy természetfeletti lények társasága szánta meg a tehetséges művészt, akit időközben eladtak egy társaságbeli vámpírnak. Azonban Delia keményebb dió, mint azt várták, és nagyon sok küzdelem és makacsság után súlyos sebet ejtett "gazdáján", aki üvöltve követelte, hogy kínozzák meg a lányt, azzal a kikötéssel, hogy a legközelebbi bálon saját maga akarja megölni, addigra épüljön fel a kínzás okozta sérülésekből.

Hobby: skicceket rajzol mindenhová, teljesen mindegy, hogy a lapra vagy a falra kerül az alkotás

Foglalkozás: -

Extrák: -

Képinfo: xiaobai (google.com)

Engedélyezve: 2011. 06. 27.
2013. 06. 10.

Módosítva: 2013. 06. 09. 19:34:08
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).