Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kevin Fox
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 23

Külső leírás: Rövid fekete haja van, ami elől világoskék szemeibe omlik, kicsit ki is emelve azoknak szépségét. Karakteres és férfias arca van, amihez izmos és alaposan kidolgozott felsőtest is tartozik. Testét szereti kicsit mutogatni, ezért állandóan atléta vagy izom trikó található rajta. Attól függ, mikor melyikben érzi jól magát. Szereti a fekete cuccokat, de ezen kívül bármilyen más színű ruhát is képes hordani. Karján a könyökénél található egy pánt, amit az edzésekhez szokott általában felvenni. Fülében található három fülbevaló. Vállán egy tetoválás díszeleg, amit 18 éves korában varratott magára, amikor felkerült az egyetemre. Baseball sapkáját le sem lehet lőni a fejéről, csak akkor, hogy ha röpizik.

Jellem: Első ránézésre mindenki egy bunkó parasztnak titulálná, de valójában nem az. Kedves, aranyos srác, aki csak arra vágyik, hogy valaki szeresse végre és valakit ő is tudjon. Szeret a társaság középpontjában lenni, de legjobban azt szereti ha adott kedvese minél több időt tölt vele. A kedvesség mellett nagyon sok határozottság is elbújt benne, amit legjobban barátai közelében lehet csak megtapasztani. Eddig még soha nem volt komoly kapcsolata, csak egyéjszakás kalandjai, de már elege van ebből az életmódból és szerelmes akar lenni. Minden áron meg akarja találni élete szerelmét. Nagyon hűséges és őszinte egy párkapcsolatban. Ám ha egyszer a párja félre lép utána nagyon nehezen tud megbízni benne és előjönnek a féltékenykedési állapot.

Élettörténet: Egy átlagos családban született. Van egy nővére és egy húga. Nem igazán jött ki testvéreivel, mint középsőtestvér, de nagyon mióta elköltözött otthonról és egyetemre jár szinte megbékült a családdal. Az egyetemen kiélheti saját vágyait és kénye kedve szerint fekteti meg a csajokat. Nem volt még sosem komoly kapcsolata, de már vágyik egyre. Úgy érzi kiélte magát teljesen és most már ideje egy rendes és normális csajt felszedni, akivel esetleg még komolyabbra is fordulhatnak a dolgok. Mostanában az egyéjszakás kalandokban is inkább a párját próbálja meg keresni, de eddig nagyon kevés sikerrel sikerül neki. A reményt viszont nem adja fel, mert tudja, hogy egyszer meg fogja találni élete párját.

Hobby: Röplabdázik, iszik, haverjaival van

Foglalkozás: Egyetemi hallgató/Röplabdás

Extrák: Imádja a jégkrémet. Bárhol bármikor képes enni, legyen hideg vagy meleg. ~ Maimi-ban tanul és úgy gondolja, hogy itt is fog letelepedni, mert imádja a napfényt és a partot, ami mindig tökéletes egy kis röplabdázáshoz.

Engedélyezve: 2011. 06. 26.

Módosítva: 2012. 07. 01. 19:28:23
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).