Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Galen Ronear
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 23

Külső leírás: Kegyetlen kék szemek, hibátlan arc, arany csillogású félhosszú haj, izmos testalkat. Ezek a fő jellemzői külsőre. Arca lélegzet elállítóan szép, mosolyt nem igazán látni rajta, viszont haragot vagy ingerültséget annál inkább, de ezek kissé eltorzítják arcát. Általánosságban komoly és komor, tekintete átható és olyan, mintha mindenen keresztüllátna, szó szerint szemmel vetkőztet. Ruházata mindig teljesen rendezett, amivel leginkább jellemét is kívánja sugallni, miszerint pontos, precíz és fegyelmezett.

Jellem: Nárcisztikus, könyörtelen és hatalomvágyó. Előszeretettel használja ki helyzetét és az utolsó cseppig ezt élvezi is. Szeretet és szerelem soha nem létezett fogalomtárában, mindinkább csak a kemény nevelés és háborúban felnőtt jellem fejlődött ki benne. Amit akar megszerez könnyedén, ellentmondást nem tűrő, s ha valaki ezt mégis meg merészeli tenni, az vállalja következményeit. Némi gyengédséget talán csak az ágyban mutat, de az is csak cseppnyi jutalom ahhoz képest, amit művel. Szenvedélyes, vad és nagy étvágyú, valamint válogatós is.

Élettörténet: (AU*) Egy háborús ország nagyfejes családjának második gyermeke. Szülei már akkor meghaltak mikor még hátulgombolós volt, s bátyja vette szárnyai alá. Kemény nevelést kapott, szeretetet sosem kapott nevelőktől, de még bátyjától sem igazán, ennek ellenére tisztelte mindazért, amit tett és elért az életben. Egyedül vele szemben mutat némi tiszteletet, senki más iránt. Bátyja diktátor lett, ő pedig kellő kiképzés után hamarosan egy egész hadsereg vezére lesz, közvetlenül bátyja irányítása alatt.

Hobby: Olykor fellobbanó hatalmas vágyának és fantáziájának kielégítése

Foglalkozás: -

Extrák: *AU=Alternatív univerzum. Egy olyan világban játszódik minden, ami teljesen háborús övezet, kitalált országokkal és népekkel. *** Jól ért a fegyverekhez, jól is harcol, gyorsak a reflexei, és erős, nem is látszik meg rajta, hogy mekkora erő lakozik benne.

Engedélyezve: 2011. 06. 20.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).