Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Mitchel Prodan
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 18

Külső leírás: Egy átlagos külsejű fiú, kicsit szálkásabb izomzattal és testalkattal mint kortársai. Nem látszik rajta, de nagyon jó étvágyú fiú, aki mindezek ellenére tartja formáját kellő sportolással, ám nem annyira izmos. Sem az evés sem a sportolás nem látszik meg rajta igazán. Fekete haja általában rendezett, mindig épp akkorára vágatja, hogy ne lógjon szemébe, és lassan nő. Átható barna szemei akkor csillognak a legszebben, ha mosolyog, vagy éppen nevet valamin. Munkája során komoly arckifejezést ölt magára, persze a kedvesség és egy kis humor sem áll távol tőle. A kényelmes ruhákat részesíti előnyben. Póló, sportcipő, stb. Arca kifejezetten helyes, alkata is pont megfelelő így sok lány ideálja is lehetne.

Jellem: Pasisan kedves, vicces srác, aki csak azért különösebb kortársainál, hogy fiú létére ápoló szakmát tanul. Nem tartja magát annyira zseninek, hogy orvos legyen, így először csak az egészségügyi szakma ezen részébe kóstolt bele. Figyelmes a betegekkel, habár még csak gyakornok, de az a pár beteg is szereti akivel foglalkozik. Nem szeret sokat otthon lenni, ezért is sportol többféle mindent. Szülei kissé túlságosan is aggódóak, hiszen egyetlen gyerekük, olykor megbékél ezzel, viszont sokszor zavarja. Jó pár barátja van, igazi baráti köre, akikkel olykor eljár szórakozni. A lányokkal szemben szereti magát adni, hisz úgy véli, ha bármit is megjátszik, akkor nem belé szeret valaki, hanem az általa játszott szerepbe. Értelmes, összeszedett fiú, jó környezettel és élettel.

Élettörténet: Egy normális család egyke gyerekeként él születése óta. Sosem lett testvére, anyukájának különös betegsége miatt, még azt is kisebb csodának találták, hogy Őt sikerült megszülnie. Anyja éppen ezért babakora óta még a széltől is óvja, apja viszont ennek kisebb ellentéte. Hallgat feleségére is, viszont nem akarja, hogy fia túlságosan is elpuhuljon a világgal szemben. Néha sportol vele, vagy csak elviszi, hozza, satöbbi. Őszinte ugyanakkor mégis kedves természetének hála az életben mindig jó barátokat szerzett magának, nem igazán érte soha nagyobb csalódás akkor sem, ha nem sikerült egy lánnyal kapcsolata. Amikor kicsi volt sokat gyengélkedett, sokat volt gyerekként kórházban, és megszerette az ottani környezetet, főként a nővérkéknek hála, akik mindig körülötte voltak és a kis kedvencük volt a mindig mosolygós fiú. Ez az oka annak, hogy ezt a pályát választotta, szeretné viszonozni mindazt, amit Ő gyerekként kapott. Nincsenek vagy vágyai sem álmai az élettel kapcsolatosan, csak szeretne egy biztos munkát az életében, később egy saját családot tervez, habár még túl fiatal ahhoz, hogy erre komolyabban gondoljon, inkább csak éli fiatalságát amíg lehet.

Hobby: Szeret focizni, úszni, kosarazni és szinte bármilyen labdajátékot, kizárólag hobby szinten. Olykor a barátaival jár el szórakozni.

Foglalkozás: ápolótanonc

Extrák: Jelenleg még tanul, közben egy kórház traumatológiai osztályán ápoló gyakornok.

Engedélyezve: 2011. 06. 19.
2011. 06. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).