Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 11 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Dr. Damar Frost
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 35

Külső leírás: magas, 190 cm. Izmos, attraktív megjelenésű férfi. Nagyon jóképű, dögös és vonzó, és tudja is magáról ez a dög. Barna haja egészen a feneke alá ér, olyan hosszú, és dús, hullámos. Nap közben, illetve amikor dolgozik, befonva hordja. Szemei acélkékek, szinte izzik tekintetében a szexiális energia, és jóképű arcán az érzéki szája rátesz egy lapáttal. Pompás, izmos testén van néhány piercing itt-ott, főleg az érzékeny pontjain, ahol szereti ha ingerlik. Munkában fehér orvosi ruhákat visel, többi időszakban szinte csak bőr nadrágot és dögös fekete felsőket. Jobb vállán egy rózsabokrot ábrázoló kék tetoválás van.

Jellem: szadista dög. Önző, mocskos fantáziájú és végtelenül akaratos. Mindig megszerzi magának amit akar. Nem szerették soha, nem simogatta őt soha senki, nem ismeri az anyai vagy szülői szeretetet sem. Csak a fájdalmat, és az abban rejlő gyönyört ismeri, arról mindent tud. Intelligens férfi, munkájában képes teljes odaadással koncentrálni. Magánéletében pedig diszkrét és óvatos. Nagy odafigyeléssel, gonddal választja ki leendő partnereit. Szeret teljesen kezdőket elcsábítani, és fokozatosan megismertetni őket a szexuális ízlésével. Eddigi kapcsolatai mind az ő hibájából értek véget, mert egy idő után partnerei beleszerettek, és többet akartak tőle, mint amit nyújtani tudott, ezért elhagyták. Mindig elhagyta őt mindenki, akiről azt hitte, szereti őt. Ettől keserű csalódottság járta át a lelkét, és mélyebbre csúszott a hideg önzésbe. Már nem hisz senkinek, csak saját gyönyörével foglalkozik, s amikor látja hogy partnere beleszeret, szándékosan lelkileg is bántalmazni kezdi, hogy elkerülje az újabb csalódást. Ezzel persze csak annyit ér el, hogy ismét elhagyják, de nem zavarja, mert ő irányít. Mindig ő irányít, nem tűri hogy más befolyásolja őt, vagy megmondja neki hogy mit tegyen. Ugyanezen tulajdonságai miatt a kórházban ahol dolgozik, nem túl népszerű. A kollégái kerülik, a nővérek félnek tőle, mert ha valami nem úgy van ahogy ő akarja, vagy nem kapja meg azonnal amit kér, akkor megalázza őket. Ha belép a nővérszobába, mindenki elnémul, menekül. Persze ha utasítja valamire a nővéreket, azok szinte remegve teljesítik, és rettegnek attól, hogy hibáznak. Éppen ezért, az ő keze alatt dolgoznak a legjobban az ápolók és alorvosok, ezért ívelt magasra a karriere.

Élettörténet: 7 éves korában hagyta el őt az anyja. Egyik reggel felébredt, az anyja finom palacsintát sütött neki, megpuszilta a homlokát, azt mondta neki, hogy elmegy dolgozni, felvette nagy bőröndjét és soha többé nem jött vissza. Hetekkel később a szomszédok hívták ki a rendőröket, és így került árvaházba. A kegyetlen csalódás miatt sokat sírt, bántották az idősebb gyerekek. Többször is örökbe fogadták, de mindig visszakerült az árvaházba, mert képtelen volt beilleszkedni a családokba és elfogadni azok szabályait. Szerencséjére elég okos volt, így a tanulás felé fordult. Az egyetemi évei alatt jött rá, mennyire élvezi ha uralkodhat, ha fájdalmat okozhat másoknak. Kezdetben nehezen fogta vissza magát, aztán megismerkedett néhány olyan emberrel, akik a szado-mazo világ rejtelmeibe bevezették és megtanították neki, hogyan élje ki magát anélkül, hogy komoly bajba keveredne. Jelenleg egy menő klinika tarumatológiáján dolgozik, traumatológus szakorvos, sebész. Komoly hírneve van a szakmában és a kórházban. Mivel rendkívül attraktív megjelenésű, ezért azonnal felismeri az is, aki még csak a hírét hallotta. A kollégái és az ápolók is félnek tőle, mert hirtelen haragú és nagyon kegyetlen tud lenni. Egyedül él egy szép nagy ház tetőterében, amit átalakított saját ízlésének megfelelően. Nem szeret vendégeket hívni, csak a szeretőit fogadja otthon. Barátai a szó igazi értelmében nincsenek, csupán néhány olyan barát, akiket régóta ismer, és közös élvezetnek hódolnak, együtt járnak el egy bizonyos klubba, ahol kiélheti magát, illetve együtt vadásznak.

Hobby: szadizmus, szex, futás, kajakozás, sportvezetés.

Foglalkozás: traumatológus szakorvos, hasi és végtagsérülések specialistája, sebész.

Extrák: gonosz szadista. Foglalt.

Engedélyezve: 2011. 06. 19.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).