Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hayashida Mitsuo
Kategória: Yuri
Feltöltő: Dorcee

Kor: 21

Külső leírás: Hosszú, sötét, egyenes haja háta közepéig ér. Barna szemei ábrándozóak, csillogóak, tisztán tükröződik belőlük az, hogy mindig gondolkodik valamin. Elég magas, majdnem 170 cm, és 63 kg. Nem túl nőies, szereti az ingeket és a kényelmes farmerokat, semmi pénzért nem venne fel csípő nadrágot.

Jellem: Igazi művész, imádja a klasszikus zenét, ő maga is azt játszik, főleg reneszánsz dalokat, stílusa és saját zenéje is erre épül. Nehezen tud megnyílni, mert néhányszor csalódott már az emberekben, annak köszönhetően, hogy elég egyedi módon látja a dolgokat, amolyan "meg nem értett művész". Viszont, ha valaki el tudja nyerni bizalmát, azért az életét is odaadná. Rendkívül önfeláldozó, amolyan áldozat típus. Mindenben és mindenkiben képes megtalálni a szépet és a jót.

Élettörténet: Egész kis korától zenél, mindössze 4 éves volt, mikor először gitárt adtak a kezébe. Szülei felismerték tehetségét, a legjobb tanárokhoz járatták. Minden tökéletes rendben ment 16 éves koráig, de mikor a szülei megtudták, hogy meleg, teljesen tönkrement a kapcsolatuk, így amint lehetett, elköltözött. Van egy 14 éves húga, Mai, akiért bármit képes lenne megtenni, és aki úgy fogadja el, amilyen. Mivel szüleik tiltják őket egymástól, sajnos csak ritkán, fű alatt tudnak találkozni. Egyetlen egy barátja, van, Ren, akivel együtt jár főiskolára. Néhány hónappal ezelőtt elkezdett érdeklődni a fotózás iránt. Van egy husky kutyája, Berry, akit akkor vett, amikor elköltözött, azért, hogy ne érezze magát annyira egyedül. Páratlan napokon egy gyorsétteremben dolgozik.

Hobby: gitár, zenehallgatás, séta, fotózás

Foglalkozás: főiskolás, gyorséttermi alkalmazott, zenész

Extrák: -

Engedélyezve: 2012. 03. 29.
2015. 06. 11.

Módosítva: 2015. 06. 10. 12:52:32
Módosította: Dorcee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).