Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Catherine Strauche
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 24

Külső leírás: 175 cm magas, karcsú, gömbölyű idomokkal rendelkező nő, tele erotikával. Bőre csak lágyan napbarnított, szereti ha fehérebb, mert így jobban elüt fekete hajától. Egyik nagy különlegessége, és előnye, hogy haja az utolsó centiig természetes mind hosszúságában mind színében, rengeteget ápolja a combközépig érő ében tincseket. Türkizkék szemei áthatóak és mindig kedvesen csillognak, ajkai akár a nyíló rózsa. Ujjai karcsúak és kecsesek, ahogyan végtagjai is. Vonzó teremtés, sokak álma és sokan irigyelik is. Szereti a nőies ruhákat, a magas sarkúakat, a szolid kiegészítőket, nem szereti a túl giccses dolgokat, de pár csillogó tárgy meg tudja szédíteni. Mindig virágillatú parfüm lengi körül, sminket keveset használ.

Jellem: Kedves és barátságos, optimista, viszont határozott. Nem nehéz, de nem is könnyű megbántani, jó felfogású lány, aki ha nem is ért túl sok mindenhez ezt felvállalja, s inkább azt mondja, ha nem ért hozzá, nem tud mit mondani. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem érdeklődik egyes dolgok iránt, szívesen olvas és néha öccsének is segít a tanulásban, így van ami rá ragad, de sosem fitogtatja ezt a véletlen szerzett cseppnyi tudását sem. Barátai bőven akadnak, minden szabadidejére jut egy személy, és ha nem barátok, akkor család. Munkájában precíz és fél profi, a fotós kérését azonnal tudja teljesíteni, igazán keresett a szakmájában.

Élettörténet: édesanyja egy divatcégnél dolgozik, apja pedig marketinges. Mindketten kivételes külsővel rendelkeztek, s ez megmutatkozott gyerekeiken is. Cat és Steve is angyali külsővel rendelkeztek már születésük óta, és ez egyre csak kamatozódott az évek során. Cat nagyon régóta növeszti haját, mikor kicsi volt elég sokszor kellett levágni, így mára olyan gyorsan nő, hogy ha levágnak belőle tíz centit, az egy hónap múlva visszanő. Sosem festette, mindig is a természetesség híve volt, bár ez a szakma megkövetelte a sminkelést. Már 15 éves kora óta modellkedik, kezdetben még csak városi, kicsi cégeknél, vagy egyszerű kis versenyeken, mára az egyik legkeresettebbek közé tartozik, sokak számára elérhetetlennek tűnik.

Hobby: Minden szabadidejét vagy barátaival, vagy a családjával tölti, nem sok ideje jut magára a haj és testápoláson kívül, ha mégis akad ideje, akkor szívesen olvas.

Foglalkozás: Fotómodell

Extrák: Legutoljára középiskolában volt egy szerelme, de ez csak az érettségiig tartott, mert mint kiderült, csak a szépsége miatt járt vele az a bizonyos fiú. Ez után – és azóta is – egyre kevésbé bízik meg a férfiakban.

Engedélyezve: 2011. 06. 16.

Módosítva: 2011. 06. 17. 11:45:34
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).