Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Eric Elward
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 24

Külső leírás: átlagos magasságú, nyúlánk és munkája ellenére vékonyabb és törékenyebb alkatú fiú, mint társai. Hajlékony, rugalmas alakja van, amin sok szem meg akad, úgy ahogy egész lényén, ami vonzza a tekinteteket, akár egy mágnes. Szőke tincsei rakoncátlanul ölelik finomvonású arcát, ami még hogyha komolyságot is erőltet rá, akkor is huncutnak, incselkedőnek tűnik mások számára, s szinte provokálja a figyelmet. Mégis minden mimikájának, gesztusának mestere s ez adja számára azt a titokzatos, megfejhetetlen aurát, ami ellenállhatatlanná teszi. Barna szemeit szőkés szempillák keretezik, ezzel tekintetének buja, elsöprő csillogást adva. Ajkai puhák, bőre sima, egy karcolás sem csúfítja el. Ruháit nem nagyon válogatja, ahova beépülnie kell, olyat ölt magára

Jellem: nagyon intelligens és ravasz fiú, aki ehhez párosulva még mesterien manipulatív is. Nem csoda, hogy jól végzi a munkáját, hiszen olyan tökéletességgel mozgatja a szálakat, amik rendelkezésére állnak és olyan aprólékossággal játssza el a szerepeit, amire csak kevesek lennének képesek. Nehezen lehet kiismerni, mert mindig olyan személyiséget kölcsönöz magának, amit elvárnak tőle. Azonban eredeti jelleme vakmerő, gúnyos és incselkedő, amit nem feltétlenül kamatoztat küldetései során. Nem ijed meg a vértől, nem fél harcolni és gyilkolni az életéért, a feladatait bármi áron véghezviszi. Hűséges a hazájához, büszke arra, hogy az elnyomó, zsarnok németek ellen küzdhet. Nem szereti, ha nem úgy alakulnak a számításai, ahogy szeretné, ezért mindig készül póttervekkel, találékonyságával hamar kimászik a csávákból.

Élettörténet: egészen kicsi kora óta érti, hogy mi folyik körülötte, köszönhetően szüleinek, akik a kormány ügynökeiként saját gyermeküket is ilyen pályára szánták. Az első világháború után számukra teljesen tiszta volt, hogy a béke ideiglenes csupán, ezért fiúkból is egy hasznos polgárt akartak kinevelni úgy, hogy kémkedés minden kis fortélyára megtanították. Ennek gyerekként is hasznát vette, hiszen már egész korán neki kezdett kamatoztatni a tanultakat. 18 éves korában belépett a katonaságába, s nem sokára hála szüleinek és kiváló teljesítményének felfedezték milyen ügyes is, s hamar szülei nyomdokaiba lépve kezdett kémkedni. Nagy elismerésre tett szert felettesei körében, nem is csoda, hogy hamarosan egyre fontosabb feladatokat bíztak rá. Nem igen jut idő a magán életére, de ha igen, akkor is csupán játszadozik a kiválasztott áldozatokkal. Számára az olyan emberek, akik képtelenek kiismerni nem elég becsülendőek, ezért eldobja őket magától.

Hobby: olvasás, lövészet, más holmija között kutatni

Foglalkozás: kém

Extrák: nagyon jól bánik a lőfegyverekkel és bár senki sem nézné ki belőle igen harcias és heves, ha harcra kerül a sor. Minden küldetése során más nevet használ, álcája általában mindig tökéletes. * történelmi játékra, Timcsemnek.

Engedélyezve: 2011. 06. 09.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).