Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Claude Scar
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Darky

Kor: 37 éves

Külső leírás: Egy igazi sötét gazember kinézete van. Kékesfekete hosszú haja a derekáig ér, ez viszont nem kölcsönöz neki nőies kinézetet. Sőt. Zöld szemei és ragadozóvigyora általában hatásos fegyver, bárkivel szemben. Teste a folyamatos edzéstől és nem a szteroidoktól izmos. Több mint két méter magas, és legalább 120 kiló.

Jellem: Félelmetes ellenfél, ugyanakkor egyenes jellem, nem hazudik, nem kertel, kimondja amit gondol. Sokan izomagyúnak és butának nézik, de igazából nagyon is intelligens ember, aki szinte mindenhez ért. Nagyon jól tudja mikor kell csendben maradnia, vagy diszkréten elvonulnia. Fárasztja az emberek hülyesége, és kulturálatlan viselkedés. Tapasztalt, sokat látott, ezért aztán nehéz meglepni. Munkáját szakszerűen és a legnagyobb körültekintéssel végzi. Gyűlöli az aljas embereket, gyilkosokat.

Élettörténet: Szüleit nem ismerte, mert azok magára hagyták és leléptek az országból. Meleg nagybátyja nevelte fel, akit gyűlölt. A férfi nem sok jövőt jósolt neki, ezért az egyetlen amire megtanította az az volt, hogy hogyan tud minnél erősebb és izmosabb lenni. Amikor azonban látta, hogy a fiúnak van tehetsége a testépítéshez és a verekedéshez, illegális harcokba, viadalokra vitte el, a nyereményt pedig elitta. Végül a szenvedélyébe halt bele, hitelezői gyilkolták meg, az ágyában. Claude nem sajnálta, ott is hagyta az örökölt házat, mindenestül. Egy maffiózó szolgálatában helyezkedett el, mivel semmilyen iskolai végzettsége nem volt. A pénzből amit ezzel keresett, magántanulóként több végzettséget is szerzett. Többek között ért az informatikához, mindenféle gépekhez és természetesen a fegyverekhez is. Jelenleg is egy yakuzának dolgozik, ezenkívül viszont több kormányhivatal biztonsági főnöke is, védelmi céget vezet.

Hobby: edzés

Foglalkozás: több állami szerv biztonsági főnöke illetve egy yakuza milliomos lányának testőre

Extrák: Nem zavarja ha izomagyúnak nézik, mert így legalább nem zaklatják. Rendkívül nagy éhséggel bír, mind a szokványos, mind a szexuális értelemben. De mondjuk ez egy ekkora embernél nem is csoda.

Engedélyezve: 2011. 06. 09.

Módosítva: 2011. 06. 09. 15:24:30
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).