Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aldrich Cyan
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: 900 év körüli

Külső leírás: Éjfekete hullámos haja sötét keretbe foglalja hófehér bőrű, porcelánszépségű, férfias arcát. Szemei a legvilágosabb kékek, háromféle kék színűek.. a szembogara felé sötétedve hogy szinte beleolvad a feketeségbe. Teste izmos és hatalmas, legalább két méter magas, de lehet azt is túlnőtte néhány centivel. Imádja a bőrruhákat, és a fekete holmikat, amik azonban csak mégjobban kiemelik hatalmas termetét és fenyegető valóját. Telt ajkai az évek során megivott temérdek vértől vörösek és duzzadtak, szemfogai kilátszanak mögülök mikor mosolyog.

Jellem: Magánakvaló, kegyetlen és gyakran érthetetlen logikája van. Holott a legidősebb vámpjrok közé tartozik, nem viselkedik úgy. Igazi vezető egyeniség, ellentmondást nem tűrő, parancsainak engedelmeskedik élő és holt. Szeretni megkapni amit akar, a kudarcot mint olyat nem ismeri. Rendkívül intelligens, a régi korok tudása mellett a modern kor minden új dolgát olyan könnyedén megtanulta, hogy jobban kiigazodik itt is, mint bárki. Magabiztos, tudja mit akar, és általában azt is hogyan érheti el.

Élettörténet: Szegény családba született, így élete első éveiben is tolvajként tengette életét, míg el nem kapták. Ekkor egy vámpír szabadította ki, aki először szolgát csinált belőle, majd megharapta, így lett őis halhatatlan. A saját fajtáját sem tartja sokra, főleg azokat akik csak élvezetnek és a vérnek élnek. Rangját gyilkosságokkal szerezte és ezt teszi mostis. Nem is akar abban a korban élni ahol régen, teljesen beilleszkedett a huszonegyedik századba, maffiózókat és gyilkosokat tesz el láb alól hogy átvegye a helyüket. Az alvilág úgy ismeri, mint egy halhatatlan gyilkost, akivel vagy szövetkezel, vagy a keze által halsz meg.

Hobby: orgiák, kivégzések nézegetése, régi és új fegyverek gyűjtése, az emberek bolondítása

Foglalkozás: -

Extrák: Szeret embernek tettetve magát a bizalmába férkőzni az embereknek hogy aztán kegyetlenül megrémítse és „halálra szeresse” őket. Szadista, szereti nézni ahogy más szenved, de felizgatja saját fájdalma is, és mivel ez olyan gyorsan múlandó... nagyon szereti kiélvezni a dolgot. Általában csak a néma szemlélődés jellemző rá, nem mocskolja be a kezét, csak mentálisan irányít másokat hogy ezt tegyék amit ő akar, ő pedig végignézi. (Neve mérgező szerelmet jelent.)

Engedélyezve: 2009. 07. 27.
2010. 08. 30.

Módosítva: 2010. 08. 30. 12:56:05
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).