Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Diavolo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 421 éves

Külső leírás: 170 cm magas, formás, karcsú. Bőre porcelánfehér, szemei mint két zafír. Bájos, nőies szépségű arcát lágyan keretezi hosszú, barna haja. Ajkai duzzadtak és ha elmosolyodik, érzékien villannak ki szemfogacskái. Mindig finoman, elegánsan viselkedik, ruházata is rendkívül ízléses. Szereti a nagyon drága, ritka holmikat, legyen az ruha vagy éppen különleges ékszer, azonban nem követi a divatot. A XVII. századi francia és firenzei divat a kedvence. Bársonyzekék, csipkés gallérú batiszt és selyem ingek... Mindig körüllengi finom, túlvilági illata, amely az orgona, a rózsa és a halál keveréke.

Jellem: őt egy szó jellemzi: a játék. Mindent játéknak fog fel, legyen az mészárlás, étkezés, szex vagy éppen beszélgetés. Rendkívül hullámzó a kedélyállapota, néha kedves és bűbájos, elbűvölően tündéri, kis édes, máskor ha éppen úgy tartja kedve akkor hideg, önző és gonosz. Már egyáltalán nem az a fiú, aki halála előtt volt... A több száz év magánya és veszteségei hatására vált ilyen kiszámíthatatlanná, szeszélyessé. Szerencsésnek is mondható, hiszen a vámpírok ennyi idő után megőrülnek. Ő nem bolondult bele, csak periodikusan hullámzó lett a kedélyállapota. Mivel mindenki, akit valaha is szeretett meghalt, rájött hogy nem érdemes érzelmekre pocsékolnia az energiáit, ezért mélyen eltemette magában. Ha valakivel szemben mégis rokonszenvet érez, azt vagy megöli, vagy addig kínozza gonosz kis praktikáival, amíg rá nem un.

Élettörténet: Firenzében született, a híres Medici család sarjaként. Komoly tanítómestereket vettek fel mellé oktatónak. Diavolo gyorsan tanult, intelligenciája és szépsége páratlan volt, mindenki csodájára járt. Vesztére. Megkívánta őt Adamo (Híres tisztavérű vámpír volt, akivel maga Napóleon végzett. Az ő vérvonalába tartoztak és tartoznak a legszebb vámpírok.) Elvette a vérét, a testét, ifjúsága virágában még fejletlen testét... Diavolo átváltozása után azonnal elhagyta Firenzét, és Párizsba utazott, XIV. Lajos udvartartásához szegődött. Szépsége és intelligenciája népszerűvé tette, a hölgyek pedig önként ajándékozták vérüket és testüket az álomszép Diavolonak. A leghűségesebbek és legszebbek abban a jutalomban részesülhettek, hogy átváltoztatta őket, és szolgálhatták őt. Gyönyörű kis vámpír udvartartást hozott létre, amelynek létszáma jelentősen megcsappant a XVIII. században, a guillotine-nak köszönhetően. Kis híján beleőrült a veszteségbe akkor. A megmaradt féltucatnyi „gyermekét” maga mellett tartva elhagyta Párizst, és azt a forradalmi őrületet. Angliában telepedett le és vert gyökeret. Szolgái a hirtelen földrajzi változásoktól, az évtizedek múlásától megbolondultak, és mára már egy sem maradt életben. Volt aki öngyilkos lett, volt akivel Diavolo végzett, mert ámokfutásba kezdett. Egyedül maradt. Áhítozik a magafajta társaságra, de távol tartja magát a többi vámpírtól. Megteheti... nagyon erős mentális ereje van, és a vizet, illetve az időjárási viszonyokat is képes manipulálni. Így védi meg magát, ugyanis különleges életkorának, vérvonalának köszönhetően különlegesen finom a vére, amely vonzza a többieket. Jelenleg egy csodálatos kastélyban él London egyik külvárosában, és részvényeiből, felhalmozott kincseiből királyi módon él emberszolgái körében.

Hobby: Barokk zene hallgatása, csemballózás, szobrászkodás, festés, olvasás, színházba és operába járás, az angol arisztokráciával való kapcsolatépítés.

Foglalkozás: vámpír úr, csak éppen nincs alattvalója, de így is vígan megvédi területét a betolakodó vámpíroktól.

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 07. 27.
2010. 07. 11.

Módosítva: 2010. 07. 11. 18:59:28
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).