Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Lizzy Cullen
Kategória: Hentai
Feltöltő: Onichi

Kor: 20

Külső leírás: Átlagos magasságú, karcsú lány. Sokat dolgozik alakján, és ez meg is látszik rajta. Karcsú derék, formás lábak, és dús keblek, szóval minden amiről a fiúk álmodnak. Bőre világos, mert inkább éjszaka mozdul ki, a napozást és a szoláriumot egyaránt kerüli. Hosszú, tépett fekete tincsek ölelik körbe bájos arcát. Haja mindig tökéletes, szerencsére könnyen kezelhető, így gyakran készít különböző frizurákat belőle. Szemei acélszürkék, kifürkészhetetlenek, lehetetlen megállapítani belőlük, hogy mire gondol. Halvány ajkait sosem sminkeli, esetleg egy ksi szemfestéket enged meg magának. Vonásai finomak, könnyen elvarázsolnak bárkit. Egy cinkos kis mosoly szinte állandóan fellelhető arcán, szinte védjegyévé vált. Ruhatára egészen széles, hisz az iskolában visszafogottabban öltözködik, míg este gyökeres változáson megy keresztül. Élénk színű, alig takaró felsők, és nadrágok hangsúlyozzák ki alakját. Nem egy szégyenlős típus, csupán a tapadós nadrágokat jobban kedveli a szoknyáknál.

Jellem: Teljesen hétköznapi, szabálytisztelő, tipikus jó kislány típus. Legalábbis a tanárok előtt igyekszik fönt tartani ezt a látszatot. Kiváló színész, kevesen tudják megállapítani, hogy mikor is adja önmagát. Imád játszadozni az emberekkel, akkor érzi jól magát, ha ő irányíthat. Mindezek ellenére kedves is tud lenni, sőt ha az ember elég időt tölt vele, akkor a szerethető kategóriába is átrakhatja. Szeret a középpontban lenni, de ennek legfőbb oka, hogy igényli, hogy vele foglalkozzanak. Gyakran veszik körbe ,,barátai", bár ő nem így tekint rájuk. Inkább csak rajongók, akiket nem sokra tart. Vakmerő, de nem meggondolatlan. Mindig átgondolja, amit tesz., egyáltalán nem forrófejű. Imádja az izgalmat, akármilyen formájáról van is szó. Az sem riasztja vissza, ha életveszélyes a végső helyzet. Ragaszkodik családjához, viszont barátaihoz már kevésbé. Eddig csak futó kalandjai voltak, de nem is vágyik másra. Ahogy ő mondja, szeretné kiélvezni a fiatalságot.

Élettörténet: Gyerekkora nem volt túl felhőtlen és boldog. Miután elvesztették szüleiket egy balesetben, nagynénje vette magához őt, és bátyját. Elég hamar elmerültek az éjszakai világban, részben barátok unszolására, részben úgy is fogalmazhatunk, hogy megörökölték. Apjuk munkája mellett rendszeres résztvevője volt az éjszakai versenyeknek, viszont azt mindig is el akarta kerülni, hogy gyerekei a nyomába lépjenek. Ez ellen azonban már nem tehetett semmit. Gyorsan kiderült, hogy mind a két gyerek örökölte a tehetséget, ám Lizzy volt az, aki inkább a háttérmunkákat vállalata. Bátyja mindentől próbálta óvni, de rá kellett jönnie, hogy lehetetlen féken tartani. Mindezek mellett kitűnő eredményekkel végezte iskoláit, jelenleg is az egyetem padjait koptatja. Ritkán fordul elő, hogy beül a volán mögé versenyezni, és az még ritkább, hogy kocsiját teszi föl tétnek. Olyannyira ritka, hogy eddig csak egyszer fordult elő. Egy gazdag, nagyszájú kölyök hívta ki versenyre, sem büszkesége, sem a srác kocsija iránti csodálat nem engedte, hogy visszautasítsa. A versenyt természetesen megnyerte, hisz nem csak az autón múlik, hogy ki lesz a győztes. Jelenleg a környék egyik legismertebb, legsikeresebb bandájához tartoznak, nem nagyon akadnak legyőzőre.

Hobby: Minden ami autókhoz, versenyekhez, veszélyes dolgokhoz kapcsolódik.

Foglalkozás: Egyetemista

Extrák: Egyetlen és örök szerelme egy vörös-fekete Bugatti Veyron, amit előző gazdájától sikerült elnyernie. Igazi ritkaság, így mindennél fontosabbnak tartja. Amikor csak ideje van rá, akkor szerelgeti, igyekszik minél inkább felturbózni, bár állítása szerint ezen már nincs mit javítani. A műhelyben még az sem zavarja, ha piszkos lesz.

Engedélyezve: 2011. 06. 06.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).