Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Shiratori Miyazaki
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 22

Külső leírás: Elég alacsony és karcsú alkatú fiú, sokszor nézik lánynak, de amikor meglátják szemből azonnal felismerhető lesz, hogy egy fiatal fiúról van szó. Viszont nem annyira fiatal, mint gondolnánk. Körülbelül egy középiskolás külsejével rendelkezik, hangja is hasonló, de valójában már elmúlt 22 éves is. Sokan el sem hiszik, míg be nem bizonyítja. Aranyos arca mindig mosolygós, szemei zöldeskéken ragyognak, mindig tele lelkesedéssel. Tépett fazonú fekete frizuráját szereti rendben tartani, de mivel gyakran siet, mert szinte mindig késésben van, így van amikor csak pár csattal tűzi gyorsan hátra, hogy ne zavarja a munkában. Épp ezért, hogy ne tévesszék össze egy lánnyal, fiús ruhákat hord, mint színben, mint fazonban. Fehére puha, hibátlan, kissé sápadtas, de gyakran borítja arcát pír, néha ha nagyon zavarban van még a fülei is teljesen vörössé válnak.

Jellem: Nagyon kedves, kissé törékeny és naiv, de nagyon lelkiismeretes, lelkes, és ha nagy az elhatározása akkor megingathatatlan. Mindig szeret az elvárásoknak megfelelni, sőt azon túl tenni, hogy dicséretekkel egyengesse el a benne lévő sérelmeket, amiket mindig elhallgat. Sokszor, ha valaki azt mondja neki, hogy „ez neked lehetetlen” minden erőfeszítését bevetve megmutatja, hogy igenis képes rá. Talán pont ezért volt olyan sikeres az életben is. Fiatal korában sok barátja volt, bár többségében lányok is voltak közöttük, de a hozzá hasonló típusú fiúk is jó társaság voltak számára. Bár már középiskolás kora óta a tanulás foglalta le jobban mint a szórakozás. Mindig is szerette meséket, animéket, később az animációs filmeket, még most is. Amint megkapta első számítógépét megismerkedett a programok és internet világával, ami teljesen rabul ejtette. Elhatározta, hogy ezzel szeretne foglalkozni. Ezek után mindent megtett, hogy elérje célját, az egyetemet is gyorsan elvégezte ösztöndíjasan, majd egy tanárának hála hamar állást is tudott szerezni. A magánéletében kicsit más, mint a közéletben. Félénk és szemérmes, kissé naiv, de nem tapasztalatlan. Nincsenek rossz emlékei, viszont valahol mélyen karrieristának nevezhető, mert igaz még soha nem találkozott szerelemmel, de nem is kereste, mindig más cél lebegett a szeme előtt.

Élettörténet: Egy átlagos család egyke gyermeke, aki kicsi koréban mindig megkapta a kellő figyelmet szüleitől, ahogyan a kellő támogatást is. Egy kedves, tisztelettudó és céltudatos fiút neveltek belőle, aki már felső középiskolás korában bejelentette, nem szeretne már az egyetem alatt sem rájuk támaszkodni. Büszkék rá, hogy mindig ügyesen és határozottan állt az élet elé, s ha nem is volt „híres” de mindig sikeres volt abban, amit szeretett volna elérni. Talán kedvessége is rásegített erre, hisz a professzorok egyik kedvence volt, később így tudott elhelyezkedni egy multinál, ahol már egy hónapja keményen dolgozik. Fő főnökével ritkán találkozik, általában csak messziről csodája, s amióta hallott róla pár érdekes „pletykát” azóta teljes mértékben tiszteli, s szeretne mindenben segíteni neki, ami számára a munka több mint tökéletes elvégzése.

Hobby: munkájához kapcsolódó magazinokat olvas, de valójában nincs különlegesebb hobbyja, minden idejét a munkájára fordít, amit imád.

Foglalkozás: Szoftvercég fejlesztő részlegének alkalmazottja (animátor)

Extrák: Beceneve: Miya. szinte mindenki így hívja ***állítása szerint a nőket szereti, de valójában csak nem szereti bevallani, hogy a férfiak is érdeklik. *** gyakran túlórázik csak azért, hogy határidő előtt befejezzen egy munkát. Mivel nincs konkrétan senkije a távol élő szülein kívül, ezért nem esik nehezére.

Engedélyezve: 2011. 06. 05.

Módosítva: 2011. 06. 05. 14:51:42
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).