Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Jake Mattew Summerdale
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Thalia

Kor: 25

Külső leírás: Hosszú szőke haja van ami ha erős fény éri szinte fehérnek tűnik. Szemei kékek, bőre egészen halvány. Nem különösebben magas, 180 cm de erejével és ügyességével mindig pótolja ezt a hiányosságot. Gyakran vív, lovagol és edz, ennek ellenére ruhában nem tűnik túlzottan izmosnak. Magas ragjából kifolyólag előkelő, a kornak megfelelő ruhákat hord, csak annyi figyelmet fordít az öltözködésére amennyit a környezete megkíván tőle. Az egyetlen amitől sosem válik meg az a családi gyűrű amit a középső ujján visel.

Jellem: Hazáját és a királyt mindenek felett tiszteli. Már kiskorában elsajátította az etikett minden szabályát. Általában ezeknek megfelelően viselkedik. Kedves és közvetlen személyiség. Önmagát és saját érzéseit viszont csak nagyon kevés személy ismerheti. Mindenkinek bizonyítania kell, hogy méltó a bizalmára. Érdeklik az emberek és szinte minden. Szívesen tanul új dolgokat, kitartó.

Élettörténet: Mindig is nyitottságra nevelték a szülei akik nem titkolták el előle igazi valóját mely szerint fényőrző. A dolga hogy segítse és megvédje a jókat, segítsen mindenféle varázslényt és szükség esetén harcoljon is védencei biztonságáért. Gyermekként természetesen nem kapott még feladatokat, de a szülei igyekeztek őt a lehető legjobban felkészíteni. Mindig is szeretett vívni, sokat is gyakorolt fiatalabb testvéreivel. Ahogy nőtt egyre inkább szívén viselte a család sorsát, segített apjának és sokat foglalkozott a birtok ügyeivel. Mivel az apja már nem fiatal gyakorlatilag Jake intézi az ügyeket, hivatalosan viszont csak apja halála után lesz ő a család gondviselője. A birtokon is szívesen fogadja védenceit, megeshet hogy egy rövid időre lakhat védence a családi kastélyban, bár erre még csak egyszer került sor.

Hobby: vívás, lovaglás, kardok és egyéb fegyverek gyűjtése

Foglalkozás: a családi birtok várományosa

Extrák: védő erők használata, megérzi védencei tartózkodási helyét ha akarja, érzékei figyelmeztetik a veszélyre

Képinfo: Nem én készítettem, nem tudom. (-)

Engedélyezve: 2011. 06. 04.
2013. 08. 04.

Módosítva: 2013. 08. 04. 13:05:20
Módosította: Thalia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).