Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kiryu Zero
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: Mey

Kor: 17

Külső leírás: Szeme színe világos lila! Haja ezüstszürke! Általában az iskola egyenruhát hordja, de mikor Yuki-val kel, valahova menni-e akkor egyszerű farmer,póló,ing, de nagyon ritkán láthatjuk félmeztelenül is! Különleges ismertetője a nyakán bal oldalon nagyalakú tetoválás, fülbevaló mániás: bal fülkagylóján felül három, míg jobb fülcimpáján kettő fülbevalót is hord.

Jellem: zárkózott, hallgatag, hűvös, magányos, meggondolatlan akiket végül közel enged magához (Yuki, Yagari, Cross), azokkal lojális és a maga módján kedves.

Élettörténet: 17 éves elsőéves tanuló a Cross Akadémia nappali tagozatán. Cross Yuki mellett a másik nappalis prefektus, akinek az a feladata, hogy megőrizze az iskola sötét titkát, miszerint az éjszakai tagozat valamennyi tanulója vérszomjas vámpír. A fiú szüleiről annyit tudunk, hogy híres vámpírvadászok voltak, Zerónak pedig van egy ikertestvére is, Ichiru (róluk lejjebb olvashattok). Négy évvel ezelőtt egy tisztavérű és nagyhatalmú vámpír, Hio Shizuka megtámadja a Kiryu családot, és szerelmének halálát megbosszulva szörnyű elégtételt vesz: legyilkolja Zero szüleit, Zeróból vámpírt csinál, Ichirut pedig saját szolgájává teszi. Zerónak valahogy sikerül megmenekülnie a mészárlásból, és a fiút a Cross Akadémia igazgatója, Cross Kaien veszi magához. A fiú szívből gyűlöli és megveti a vámpírokat, így egyáltalán nem örül a gondolatnak, hogy a Cross Akadémián vámpírok között kell tanulnia. Azért vállalta el a prefektusi feladatot is, mert így legalább legálisan vadászhatja és fegyelmezheti az éjszakai tagozatosokat. Épp ezért lehetett hatalmas trauma neki, amikor ráébredt, hogy Shizuka kedves kis "ajándékot" hagyott hátra neki. Zero vérszomja egyre jobban elhatalmasodik rajta, amelyet az igazgató - aki természetesen tud Zero átalakulási folyamatáról - vértablettákkal akar csillapítani. Zero eleinte nem fogadja el a tablettákat, de amikor végül ráveszi magát, rá kell döbbennie, semmit sem ér. Azoknál a vámpíroknál ugyanis, akik valaha emberek voltak, a vértabletta általában nem használ. Zero tehát kénytelen uralkodni saját vérszomja felett, ha pedig már nem bírja tovább, a hozzá legközelebb álló torkának esik... Yuki szerencsére mindenben támogatja és mindenben mellette áll, így Zerónak csak önmagával és saját szellemeivel kell megbirkóznia - de ez sem könnyű feladat számára.

Hobby: vámpírvadászat

Foglalkozás: Vámpírvadász/Tanuló/prefektus

Extrák: Van neki egy gyönyörűen megmunkált, láncra fűzött pisztolyt, ami stílusosan a "Bloody Rose" nevet viseli. Zero is vámpír! Egy Hio Shizuka változtatta azzá!

Engedélyezve: 2011. 06. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).