Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Lancel Lannister
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 16

Külső leírás: Középmagas termetű fiú, nem a legférfiasabb testalkattal. Nem meglepő, hisz nem annyira harcedzett, mint Jamie unokatestvére, bár igyekszik követni a példáját, hogy legalább egy kicsit hasonlítson rá. Aranyszőke haja családi vonás, talán főként ez a legnagyobb ismérve neve mellett. Ragyogó kék szemei vannak, hibátlan bőre, ruházata mindig a megszokott, és mindig ápolt, felkészült. Haját általában kiengedve hordja, csak akkor fogja össze, amikor megkövetelik. Testének egyik legérzékenyebb pontjai a füle és a nyaka, éppen ezért takargatja őket hajával.

Jellem: Kissé esetlen és könnyen befolyásolható, „a parancs az parancs” elvet követi. Alázatos, mondhatni tisztelettudó, aki ha esetlenül is, de mindig igyekszik az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, persze olykor ez az esetlensége okoz egy-két apró galibát. Napi, gyakori rendszerességgel esik áldozatául a király bunkó és barbár viselkedésének, így érzékenyebb lelkű, mindenki felé. Csendes, félénk, meghúzódó típus, szótlan, de fejében mindig pörögnek a megfogalmazások, hogy gyorsan kitalálhassa, mikor mit kell vagy illik mondani, amikor szükség van rá.

Élettörténet: Apja, egyik gazdag támogatója a királynak, és Ő ilyen módon került mellé. Unokatestvéreivel nincs jó kapcsolatban, tart tőlük, mondhatni fél, és igyekszik a szülei által adott ígéretet teljes mértékben teljesíteni. Jelenleg a király segítője, mindig követi és azt teszi amit mond, folyamatosan tűri a piszkálását, s habár szótlanul, de belül mindig csorbul önbecsülése, amivel nem tud mit kezdeni, csak folyamatosan nyelni a békát. Nem igazán ismerik az emberek, mivel csendes és egy jelentéktelennek tűnő személy, ezért általában figyelmen kívül hagyják, hiába Lannister nevet visel.

Hobby: szeret lanton játszani, általában csendes magányában.

Foglalkozás: a király fegyverhordozója

Extrák: *** a Game of Thrones (Trónok Harca) című könyvből és filmből származik *** Elég ügyetlen a kardforgatásban, igyekszik minél többet gyakorolni, ha jut rá ideje, hogy megfeleljen az elvárásoknak. ***

Engedélyezve: 2011. 06. 03.

Módosítva: 2011. 06. 03. 20:56:10
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).