Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Drew Owen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 34

Külső leírás: Középtermetű, nyúlánk, mégis kellemesen izmos jelenség, amelyet divatos és elegáns ruháival csak még jobban kihangsúlyoz. Márkafüggetlen, de mindig neves boltokban vásárol, mert bár a csóróbbjai azzal nyugtatják magukat, valójában nem mindegy, milyen minőségű anyagból készül egy ruha. Márpedig számára a kényelem elsődleges mindenek felett. Nem zárkózik el bizonyos diszkrét extremitástól, ez készteti arra, hogy ha olyan kedve van, kifesse a körmét valami sötét, karakteres színnel, ahogy ugyanez vezeti arra, hogy egyszer csak döntsön egyet, és valami hipertermészetellenes színűre fesse a haját, most például az ő meghatározásában “piszkos rózsaszínre”. Eredeti hajszíne egyébként világosbarna volt, de már jó rég nem láthatta senki ezzel a hajszínnel. Saját bevallása szerint szeme színe a legnagyobb szexepilje, amely hihetetlenül élénk világoszöld. Sokan megkérdőjelezik, hogy ez lenne valódi színük, és kontaktlencsét sejtenek mögötte még akkor is, ha már ránézésre is lerí Drew-ról, szemüvegmániás.

Jellem: Ránézésre szigorú és ellentmondást nem tűrő ember. S ezzel nem vétettünk sokat. Tipikusan főnök jelenség a magánéletben is. Határozott céljai vannak, és azokat határozott elképzelések mentén hajtja végre. Ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezte, könnyedén elvesztheti a hidegvérét, de képes, ha érdekei úgy diktálják, idomulva okoskodni ki a mégiscsak számára előnyössé váló helyzetet. Mert olyan nincs, hogy nem ő jön ki jól valamiből. Nem hajlamos a tépelődésre, nem ismeri ezt az érzelmi állapotot, ő csak gondolkodik és mérlegel, józanul, pusztán stratégiai megfontolások alapján. Ilyen jellegű indíttatásokkal magyarázza meg magának azt is, ha érzelmeket kezd táplálni valaki iránt, s ne adj isten, törődni kezd vele. Konok, semmit sem hajlandó elismerni vagy beismerni, tévedhetetlen és tökéletes. Ha nem, akkor is. Ha valaki képes ezen az attitűdön felülemelkedve mégis a lelkéig, a szívéig hatolni, különös, elleplezett csodákra bukkanhat, ha elég leleményes ahhoz, hogy kihasználja a titkos tudást, amelyre szert tehet ily módon. Érdekes különcsége, hogy nem tűri maga körül az önsajnáltató, meghunyászkodó, a gondjaik elől magukba menekülő embereket, s előszeretettel terrorizálja őket azzal a meggyőződéssel, ezzel csak a javukat szolgálja, mert megerősödnek lélekben annyira, hogy képesek legyenek szembenézni problémáikkal is.

Élettörténet: Drew amerikai felsőközéposztálybéli családban született. Apja vállalkozó, fürdőszobafelszerelési kellékekkel kereskedik, anyja háztartásbeli, korábban pedig tanító volt. Ezen kívül volt egy testvére, akit sokáig idolizált, és az ő hatására indult kezdetben művészeti pályára, fotózással akart foglalkozni. Ám mikor 15 éves lett, a bátyja belekeveredett a drog világába, s sem a szülők, sem maga a bátyja nem volt elég határozott ahhoz, hogy sikerüljön őt kihúzni a drogfüggőségből, s életét vesztette. Ez a tapasztalat, a sok veszekedés, a sírás, a szeretett testvértől való kényszerű elhidegülés érlelte meg benne azt az elhatározást, hogy az ember nem lehet puha, hanem keményen ki kell tartania céljai mellett, mert ő hisz abban, hogy ha valaki elég karakán lett volna, s bátyját elvonókúrára kényszeríti, még ma is élhetne. Talán emiatt a tapasztalat miatt alakult ki benne egyrészt irtózás a drogoktól, másrészt az a mentalitás, hogy a depressziós, vagy más “betegség” miatt lecsúszott embereket erőszakos akaratossággal próbálja kirángatni kis világukból, lényegében hátsón billentve őket, hogy kapják már haptákba maguk, mert ez nem állapot. Korábbi életcéljától, a fotózástól is elfordult, s egyetemre ment, gazdasági szakra. Itt, a bulik forgatagában ébredt rá arra, hogy a nők nem elégítik ki, s hogy valójában a férfiakra bukik. Mikor lediplomázott, egy szaktársával melegbárt alakított, amely azóta is szép megélhetést és biztos egzisztenciát biztosít neki, főleg, hogy kerül mindenfajta törvénytelenséget az üzleti életben. Legalább is minden olyat, ami feltűnő lehetne, mert az évek során kényszerűen becsúszott pár apróbb stikli, de jobbára szereti elkerülni az ilyen jellegű kényelmetlen szituációkat.

Hobby: Fotózás - főleg természetfotókat készít, túrázás

Foglalkozás: egy melegbár igazgatója és társtulajdonosa

Extrák: Mivel leszokóban van a cigarettáról, viszont kényszerdohányos volt - azaz azért dohányzott, hogy legyen valami a kezében - így most, ha ideges és rágyújtana, nyalókázni kezd. Cigarettatartójába stílusosan különféle ízesítésűeket helyezett a fent említett nyalánkságból, hogy mindig legyen kéznél legalább egy. * Szemüvegmániás, jelenleg 50 darab szemüveggel rendelkezik, amelyek mind külön alkalmakra, ruhákhoz illők, és valóban különböznek egymástól. Némelyik egyszerű, hétköznapi, némelyik már olyan extravagáns, hogy voltaképp egy óránál tovább viselni már kínszenvedés.* Minden évben, a bátyja halálának évfordulóján egy hétre köddé válik. Senki nem tudja, hova tűnik ilyenkor, miután kilátogat a sírhoz.

Engedélyezve: 2011. 06. 03.

Módosítva: 2011. 06. 03. 01:50:38
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).