Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ronnie Greystone
Kategória: Hentai
Feltöltő: Nakamura_Sheeny

Kor: 32

Külső leírás: Erősebb testalkatú tetovált karú fiatalember, 185-190 centiméter magassággal. Haja rövidre nyírt, néha enyhén tüsizett. Hangulata szerint borotválkozik, pár alkalommal borostás az arca. Öltözködni kényelmes, többnyire bő ruhákba szeret öltözni, mindig ad a megjelenésére, társai, barátai igényesnek tartják.

Jellem: Nem feltétlenül szeret a társaság középpontjában lenni, holott vezetési tudása miatt rendre abba kerül. Idegenek, de még a haverok számára se túl beszédes, leginkább azoknak nyíl meg jobban, akik közel állnak hozzá, bár ez egy kezén meg tudja számolni. Erős, határozott jellem, igazságérzete tiszta, szexuális erkölcsei azonban már kevésbé, szeret különféle perverzebb dolgokat kipróbálni. Vezetés közben pedig precíz, higgad, és óriási koncentrálókézséggel bír. Olyan kisugárzása van még, hogy még autón keresztül is érezni mások szerint, és ezért könnyen nyomást tud gyakorolni a másikra verseny közben.

Élettörténet: Ronnie Greystone bizony Amerikában született, apja versenybalesetben életét vesztette. Ez nagyon megviselte a családot, és anyja aggodalma ellenére ez még jobban arra ösztökélte, hogy a versenypályákra térjen. Egyszer találkozott egy japán üzletemberrel, aki szerződést is ajánlott neki az ottani túraautó bajnokságba, persze mióta kivezette a szokásos köröket a versenyzés ranglétráján. Bár három év után tisztázatlan okokból eljött onnan - akárcsak a driftbajnokságot lebonyolító D1GP-ből is - de az ország megtetszett neki - meg az is, hogy mennyi mindent meg lehet csinálni a lányokkal - és végül itt folytatta életét, anyjával naponta tartva a kapcsolatot a modern technika segítségével. A szerelemben nem igazán volt sok szerencséje, nem tette boldoggá, hogy megszámlálhatatlanul sok partnere volt. Vágyik egy olyan igazira, akiért még állítása szerint egy kicsit változni is képes lenne.

Hobby: Kempingezés, Túrázás, Magazinok, seinen manga gyűjtés, zenehallgatás - kedvenc műfajok: Drum & Bass, Hip-hop, Prodigyhoz hasonló elektrónikus zene, és lágyabb műfajú Trancemetal.

Foglalkozás: Ex-japán túrautó- és driftversenyző, jelenleg utcai versenyző

Extrák: Nagyon imádja az édességeket és az epret.

Engedélyezve: 2011. 06. 02.

Módosítva: 2011. 06. 02. 15:57:54
Módosította: Nakamura_Sheeny

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).