Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Josh C. Crawline
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rauko

Kor: 26

Külső leírás: Rikító szőke haja akkor is felkelti akárkinek a figyelmét, ha azt Josh nem szeretné. Érdekes tény, hogy ezt a hajszínt örökölte, az idők során lett ilyen, festetni sosem akarta, és nem is tervezi, az az alapelve, hogy ha őszülnie kell, akkor abba is bele fog törődni. Szemei tengerkék színben pompáznak, és elég gyakran látni sminkben, hiszen a munkájának a része ez is. Bőre ennek ellenére sima és hibátlan, kissé bronzos, de ezt elsősorban a szolárium teszi. Akármelyik nő példát vehetne róla, annyi időt fordít a külsejére, edzésben tartja testét, ami így megmarad vékonynak, és kellemesen izmosnak, pici kockái halványan láthatók is. Pedikűr, manikűr, masszőr havonta egyszer: imádja a saját testét, és nem viseli el, ha rondának látszik, vagy nem kellően ápolt. Nem tartja cikinek, hogy ennyi időt fordít önmagára, hiszen neki fontos a kinézet, és egyébként is, egy férfi nem attól férfi, hogy büdös és undorító dolgokat csinál. De ki kell emelni: nem traveszti. Sminket csak estére, fellépésekre tesz fel, nap közben egy teljesen átlagos, bár a tömegből kiemelkedően ápolt meleg pasi, akinek mindkét fülében négy-négy karika van, plusz egy piercing díszíti köldökét is, de nem nőies, csak egy pici, ezüst pöttynek látszik messziről. Szereti a kiegészítőket, de sosem hord ezüstöt, aranyat, mindig csak természetes anyagokból készült láncokat, karkötőket, bokaláncokat visel, maximum a gyöngyöket engedi meg magának.

Jellem: Első pillantásra egy gátlásoktól teljesen mentes, a szexért bármit megtenni hajlandó, nimfomán pasifaló szukának látszik, de nem az. Kicsit sem. Bár próbálja fenntartani ezt a látszatot a színpadon, mindenki tudja, hogy fennkölt modora, lenéző pillantásai és gúnyos mosolya mindig ott marad a pódiumon, amikor lejön, akkor már csak egy visszahúzódó, kicsit bunkó srác, aki azt is nehezen viseli, ha egy méteren belül akárki van a közelében. Minden tettét megfontolja, és ha nem lennének barátai, akkor nem is tudja, mi lenne vele. A szerelmi élete, bár kifejezetten szép és sok pasi csorgatja rá a nyálát esténként, romokban hever. Nem mer közeledni, nem enged közel magához senkit, nem tudja, mit kellene tennie, hogy ez változzon. Viszont van annyira makacs, hogy ne kérje szakember segítségét, és nem is áll szándékában ez a közeljövőben sem. Barátságos, ha valakinek sikerül a távolból elnyernie a bizalmát, akkor azzal kedves, az életét is odaadja érte. De ez ugye nehézkes a fóbiája miatt... Az, hogy gyökeresen változtasson akármit is, sosem volt opció nála, ezért is választotta jelenlegi szakmáját. Utálja, ha messze kell kerülnie attól, amit megszokott. Évek óta ugyanazt a parfümöt használja, ugyanattól a cégtől vásárol mindent, és borzalmasan nehezen emészti meg az életében bekövetkező, elkerülhetetlen változásokat.

Élettörténet: Teljes neve Joshua Christian Crawline. Édesapja fiatalon vette el édesanyját, így nem is voltak együtt sokáig, és a folyamatos vitáknak végül egy válás vetett véget. Josh az anyjánál maradt, viszont a kapcsolata az apjával sosem romlott meg, és mellesleg a papa most is él, és mindent tud a fia életéről... és kicsit sem zavarja. Hogy ennek oka-e az, hogy a papa az évek során rádöbbent, hogy biszexuális, és immáron hatodik éve él együtt egy korabeli férfivel? Talán. De az biztos, hogy Josh eleinte hímringyóként kereste a kenyerét. Tizenöt éves volt, mikor az anyja meghalt, és nem akart az apjától segítséget kérni, így három évig ezzel kereste a kenyerét, akkor Chriscat néven ismerték. Viszont a három év, amit ezzel töltött megölt benne valamit, és tudta, lépnie kell, de tekintve, hogy nincsenek komolyabb iskolái, maradnia kellett valamennyire a kaptafánál. Ekkor találta meg élete hivatását, és rúdtáncos lett. A nő, aki tanította, világbajnok, és elismert rúdtáncos. Josh, mert ekkor már ezen a néven vált egyre híresebbé, őstehetségnek bizonyult, remekül boldogul a rúdon, ügyesen mozog, kecses és hajlékony. Úgy tűnt, ez a legmegfelelőbb állomás az életében: továbbra is a testével keresi a kenyerét és a szépségével, de nem kell hagynia, hogy hozzáérjenek. Sosem megy el vendéggel, sosem jelenik meg a szórakozó térben, az öltözőjében szokott ücsörögni, egyedül, néha a barátaival.

Hobby: Gyakorlás

Foglalkozás: Rúdtáncos egy melegbárban

Extrák: *** Kevesen vannak férfiak a szakmában, de aki igen, az remek táncos. *** Még mindig abban a lakásban él, ahol a mamájával, és ő gondozza a perzsacica Hamburgert, akit még az anyja vett magának. Hófehér cica, aki imádja Josht, együtt is alszanak. *** Sosem tömegközlekedik, taxival jár. Ha mégis buszura, villamosra kényszerülne, pánikrohamot kapna. Ha a boltban megérintik idegenek, általában otthon sírja ki magát, egyedül, titokban. *** CSAK Hyuuuchannak.

Képinfo: A kép nem az én tulajdonom, csak illusztráció! ()

Engedélyezve: 2020. 01. 15.
2020. 08. 27.

Módosítva: 2020. 08. 25. 09:20:17
Módosította: Rauko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).