Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Maddox Covyne
Kategória: Fantasy
Feltöltő: timcsiikee

Kor: nem tudni

Külső leírás: Magas, izmos, kidolgozott testű ugyanakkor vékonyabb és sötét kisugárzású. Mozgása egyszerre magabiztosan pontos ugyanakkor laza, ruganyos. Sötét haja szög egyenes tincsekben simul arcára, tarkóját csak rövid tincsek cirógatják. Szemei sárgásbarnásak, de ha ereje kicsap akkor teljesen fekete. Mindig fekete ruhákat hord így ez nagy kontrasztot alkot sápadtas bőrével. bal vállán és mellkasán végigfut egy tetoválás, mely erejének kontrollálására szolgál. Amikor használja erejét, fokozatosan tűnik el a jel, mintha csak ez jelezné, hogy mennyi van még hátra. Nagyon ritkán veszi le a felsőjét, hogy ezt a titkot elrejtse ellenfelei elől. Ami elhagyhatatlan „ruhatárából” az az acélbetétes, magas szárú csizma és egy rövidebb szárú, kidolgozott pengéjű katana.

Jellem: Senki nem ismeri, senki nem tudja, hogy milyen is lehet valójában. Egy legenda, egy mese „szülötte” avagy ő egy történetbe belemesélt alak, kivel a gyerekeket szokták riogatni vagy épp szórakoztatni. Nincsenek barátai, ismerősei, rokonai. Egyedül él egy kastélyban, a sűrű erdőben, s egyetlen társaságai a könyvek. Valójában nincsenek érzései, ha mondhatni ennek hatására kegyetlen, viszont tisztán látó. Azt teszi, amit az ösztönei súgnak neki. Nem tudja mi az a család, a szeretet, vagy, hogy milyen lehet kedvelni valakit. Számára ezek a fogalmak a mesébe illőek, mint ahogyan ő az emberek számára.

Élettörténet: Nem tudja honnan jött és miért él a földön, de évszázadok óta magányosan tengődik egy nagy kastélyban, háborúkat élt már meg hadseregek élén, de mindig csak egyedül dolgozott. Fizetsége sohasem pénz volt, hanem különleges könyvek, igazi gyűjtő. Az egész kastélya tele van könyvekkel, melyeket már nem egyszer átolvasott, de még mindig nem találta meg azt, amit „keres”. Ereje egyszerre különleges és semleges. A „tetoválása” sárkány alakot foglal magába, s ha tartalék erejét egyszerre ereszti ki, akkor az is ilyen alakot ölt magára. Őt igazából egy zsoldos szamurájhoz lehetne hasonlítani, aki annak az oldalán harcol, aki fizet neki, persze nem ez az egyetlen feltétel. Körülbelül száz éve, hogy nem harcolt már, mert soha nem kapott elég érdekes könyvet.

Hobby: olvasás, csillagok bámulása, patak csorgásának hallgatása, az időbe és a világba feledkezve elmélkedni.

Foglalkozás: „zsoldos”

Extrák: Kezdetben nem volt saját neve, így magának kellett kitalálnia. Könyvek olvasásával állított össze magának egy olyan nevet, ami tetszik neki *** mivel úgy „emlékszik a születésére”, hogy egyszer csak itt termett a földön furcsállotta, hogy nincsenek különösebb emlékei. Nem tudja hogyan és miért van, olykor kutatja élete forrását, de a természet csodálása olykor jobban lefoglalja. *** Nem tudja, hogy hol tanult meg harcolni, miért tud olvasni, írni és hogyan tanult meg beszélni, de bármilyen nyelven szólnak hozzá, megérti, és tud rá válaszolni, anyanyelvi szinten. *** Nagyon gyorsan mozog, olyan akár a szél. Láthatatlan s olykor nagyon erős, pusztító erővel rendelkezik.

Engedélyezve: 2011. 05. 29.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).