Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Andy Larkins
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Alacsonyabb kortársainál, de nem sokkal inkább a lányokhoz illeszkedő magassága. Testalkata is hasonló, mindinkább fiús, mint férfias, de ő ezt így szereti, sőt tudja hogyan tudja megjelenését fokozni, így minden szem gyakran rátapad, és fürdik az imádatban. Csak második ránézésre vesszük észre, hogy Andy valójában meleg, hisz fiatal, bolondos, gyerekes, viszont külsejével elég sokat foglalkozik, szereti a lenge, áttetsző ruhákat, a vidám színeket, az olyan darabokat, melyek kiemelik testrészének előnyeit. Hord magánál fésűt, így haja mindig rendezett, télen mindig használ szőlőzsírt ajkaira, néha még nyáron is, ápolja bőrét. Haja sötétbarna árnyalatban díszeleg, tépett fazonja miatt homlokán a tincsek előre hullnak, néha szemét is eltakarja. Ragyogó kék szemek tulajdonosa, melyben könnyen elmerül az ember. Minden érzelem benne kavarog. Vidámság, bujaság, szomorúság, izgalom, vágy, azonnal leolvasható szemeiről. Alkata törékenynek tűnik, ugyanakkor ruganyos, formás, s ha az ember ránéz úgy érzi érintenie kell. Igazán csábos, főleg akkor, ha beveti vonzerejét. Hisz a feromonokban, amiről úgy véli, nagyon is tudja irányítani, amikor csak akarja.

Jellem: Figyelmes, céltudatos és kitartó. Az angyali arc megtévesztő, hisz bármennyire fiús az alkata, az arca, a külseje belül egy pajzán lelket takar, mely szinte csillapíthatatlan. Általában kedves és barátságos, a lányokkal általában sokkal jobban elvan mint a fiúkkal nem csak azért, mert srác osztálytársai tartanak tőle. Mivel mondhatni picit nimfomán, így bármilyen pasit elcsábít aki megtetszik neki. Sokak szerencséjére elég válogatós, viszont aki helyes és férfias az készüljön fel rá. Módszerei mindig hatásosak, sok olyan fiút/férfit is csábított már el, aki valójában az ellenkező nemet szereti. Igazán jó tanuló, jó a nyelvérzéke – több értelemben is – így később, majd ha egyetemre kerül, valamilyen idegen nyelvi szakra szeretne járni, hogy tanár vagy magántanár lehessen valamilyen idegen nyelvből, esetleg tolmács. Vannak tervei az életben egy dolgot kivéve, és az a párkapcsolat. Nem híve a hosszan tartó kapcsolatoknak, de ez talán csak azért van így, mert még nem találta meg azt, akit szívből tudna szeretni.

Élettörténet: Családja kicsit sem gazdag, viszont semmiből sincs hiányuk. Jól éldegélnek egy városhoz közeli, kertvárosi házban, ahol nem csak saját szobája, de saját kicsi fürdője is van, csak zuhanyzóval, kényelmes szobája, kedvenc színeivel körbevéve. Talán nem is kicsit „lányos” vonás, hogy egyik szekrényének ajtaján van egy nagy tükör, amiben gyakran nézegeti magát, ez általában akkor fordul elő, ha „bevetésre” készül, és alaposan megvizsgálja megjelenését. Édesanyjával azóta nem jönnek ki igazán jól, mióta közölte vele, hogy meleg. Anyuci szereti fiát, viszont azt nem viselte el egészen, hogy nem lesz belőle sosem „igazi” férfi. Andy akkor lett ellenszenves anyjával szemben is, mikor bejelentése után elmeorvoshoz akarta vinni, holott semmi rendellenessége nincs, csak egyszerűen a saját neméhez vonzódik. Apjával hasonló a helyzet annyi különbséggel, hogy mindig üzleti úton van, így nagyon ritkán találkozik vele. A családban csak nővérével jön ki igazán, bár gyakran igazi testvéri kapcsolatuk van, kisebb veszekedésekkel, de sokkal jobban el tud vele szórakozni, mint bárki mással a családban. A család nem rég fogadott be egy Labrador kutyust, akivel szabadidejében foglalkozik.

Hobby: bulizás, tánc, nagyritkán olvasás, shopping, számítógépezés, pasizás

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: ***Foglalt*** Nem rég modellkedett is egy ismerőse kedvéért, de nem tetszett neki ez, mint munka, a fotósorozatot megtartotta, de munkát nem vállal, csak ha egy számára kedves barát kéri fel. *** Nővérének van a város szélén egy lova, néha, amikor csak ki szeretne kapcsolódni, vele tart a csendes természetbe. *** Szereti a francia és a spanyol nyelvet, mind a két országban van egy-egy levelezőtársa, akikkel néha – gyakorlásképp is – beszélget. *** Szereti a virágokat, az illatukat, a szépségüket. Tart egy kis cserepes növényt a szobájában is.

Engedélyezve: 2011. 05. 25.

Módosítva: 2012. 01. 02. 11:47:43
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).