Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Alex Friedhofen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 17

Külső leírás: Átlagos magasságú, talán túlságosan is vékony fiúcska, de hiába próbálkozik, nem tud magára szedni plusz kilókat. Világosszőke tincsei puhák, leggyakrabban úgy állnak, ahogy nekik tetszik, csak néha rakja rendbe őket. Szemei ragyogó acélszürkék, mégis gyakran rejti őket tincsei mögé. Arca finom vonású, ajkai teltek. Nagy részben apja külsejét örökölte, fölfedezhetőek benne a jellegzetes német vonások. Nincs oka panaszra, mindenhonnan a jó géneket örökölte. Bőre világos, kicsit talán túlságosan is érzékeny a napra, ezért úgy építette ki ruhatárát, hogy mindig a lehető legjobban takarja testét. Imádja a sálakat, ha teheti, még nyáron is belecsempészi őket valamilyen módon az öltözékébe. Előnyben részesíti a világos színeket, kifejezetten kedveli a bézst, és a rózsaszínt. Ha elegáns öltözékről van szó, akkor is csak világosabb színű öltönyöket hajlandó magára venni.

Jellem: Elbűvölő, barátságos, vidám fiú. A gazdag gyerekekre jellemző gőg, követelőzés és elkényeztetettség teljesen hiányzik jelleméből. Inkább a gondoskodó, másokkal foglalkozó típus, aki semmit nem kér cserébe, maximum egy kis törődést és elfogadást. Nagyon céltudatos, határozott. Ha valamit eldönt, akkor ki is tart álláspontja mellett, bár jó érvekkel őt is meg lehet győzni. Nagyon szeret vicceket mesélni, hallgatni, mások társaságában lenni. Sosem volt önző, még a szobalányokkal is kedves, úgy viselkedik velük, mintha a család tagjai lennének. Mindenki szereti, de ő sosem használná ki ezt a dolgot. Néha kicsit magányosnak érzi magát, ilyenkor menekül állatai közé. Bármilyen kis aprósághoz könnyedén képes hozzászokni, még egy apró követ is eltesz, ha kellemes emlék fűzi hozzá. Ennek köszönhető, hogy szobája mindig tele van mások számára értéktelen kacatokkal. Nehezen viseli a szeretett dolgok elvesztését, könnyen kétségbeesik, ha valaki haláláról van szó, akkor nagyon hamar képes kiborulni. Ha egyszer elkezd sírni, akkor sokáig nem hagyja abba, elég nehéz megnyugtatni.

Élettörténet: Egy gazdag német cégvezető, és egy teljesen átlagos, amerikai felszolgáló lány első, és egyetlen gyermeke. Apja egy üzleti úton találkozott édesanyjával, és szinte azonnal belé is szeretett. A nő először vonakodott, nem akarta otthagyni hazáját, de ez sem bizonyult nagy gondnak. Alex apja gond nélkül vásárolt magának egy hatalmas házat Amerika egyik nyugodt, vidéki részén, de azért még elérhető közelségben a városok számára. Születése óta a hatalmas villában él, bár néha még ő maga is furcsának találja. Apja gyakran van üzleti úton, édesanyja, pedig szinte mindig elkíséri. Persze azért igyekeznek nem elhanyagolni fiukat. Kisebb korában kiharcolta, hogy rendes iskolába járhasson, vele egykorú, normális gyerekek közé, de hamar rá kellett jönnie, hogy az nem az ő világa. A legtöbb gyerek távolságtartóan viselkedett vele, akik pedig a barátkozás mellett döntöttek, csak a pénze miatt tették. Ma már magántanuló, egyetlen igazi barátja az egyik szobalány kislánya, aki két évvel fiatalabb nála. Nagyon jól kijönnek egymással, de mégsem lehetnek mindig együtt, hisz a lánynak iskolába kell járnia. Ezért kezdte el magát egzotikus állatokkal körbevetetni. Rengeteg szokatlan szőrös, pikkelyes, tollas élőlénnyel osztja meg a házat.

Hobby: állatokkal foglalkozás, lovaglás, bugyuta játékok

Foglalkozás: Magántanuló

Extrák: Két olyan négylábú van, ami a többinél jóval inkább a szívéhez nőtt. Az egyikük egy fiatal karakál Amy, akit még kölyök korában vett magához, és azóta szinte minden idejét vele tölti. A másik egy puma, Joy. Őt nem olyan rég kapta, így még nem sikerül igazán összebarátkozniuk, de nem adja föl. Mind a két állatot igyekszik távol tartani az idegenektől, hisz kicsit aggódik a reakciójuk miatt. Imádja őket, nem sajnálja tőlük a fényűzést, és a drága, finom ételeket.

Engedélyezve: 2011. 05. 23.
2011. 05. 25.

Módosítva: 2011. 05. 25. 16:37:34
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).