Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Luka Gundersen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: 24

Külső leírás: Elegánsan csapzott, fekete hajú, sötétbarna, már-már feketének tűnő szemű két lábon járó pedáns szigor. Babaarca ellenére is. Bőre hamvasan fehér, s mivel inkább leég, mint barnul, ezen a napfény sem sokat javít (a szoláriumot pedig élből utasítja el). Öltözködésbéli alapelve: egy tanárnak példamutatóan elegánsnak és rendezett külsejűnek kell lennie. Nála nem fordulhat elő az, hogy elaludta a frizuráját, és nem tudta ráncba szedni azt (inkább elhasznál egy tubus zselét és két karton hajlakkot) Egyetlen “lazulás”, amit megenged magának, hogy nem csak fekete, hanem egyéb színű öltönyöket is felvesz, természetesen a hozzá illő nyakkendővel, inggel, övvel és cipővel. Bulizni ritkán jár, de ha eljut, akkor oda sportosabban elegáns ruhákat vesz fel. Mivel szerinte egy ízléses piercing is hozzátartozhat a kifinomult eleganciához, ezek ellen nem berzenkedik, neki is van egy az alsóajkában, s tervez a fülébe is. Mivel távolra nem lát jól, szemüveget visel, a kontaktlencsének nem híve, mert szerinte sokkal esztétikusabb lehet a szemüveg egy észbontó kerettel. 172 cm és 52 kg

Jellem: Tisztaság- és rendmániás, nagyon. Ezzel akár mások idegeire is képes menni, mert van arca hozzá, hogy máshol is takarításba kezdjen, ha nem találja megfelelőnek a “rendet” maga körül. A probléma inkább az ezzel, hogy mástól is elvárja, hogy kialakuljon eme rend iránti igénye. A diákjait a füzetbe írás rendjével kergeti őrületbe. Mert nem mindegy, hova kerülnek az évszámok, hogy kerül leírásra a fő összefüggés, és még sorolhatnánk. Iszonyatosan szigorú és határozott már a megjelenése is, s fellépése szintúgy. A szája, akár a bécsi kapu, hatalmas, és bár intelligens, sokszor nem hajlandó átgondolni a szavait, s megtartani véleményét, inkább ami a szívén az a száján típus, nem törődve vele, ki az, akivel épp kötözködik. A hatalom nem hatja meg, véleménye szerint attól még az illető épp ugyanolyan ember, mint ő, így miért kellene neki hasra esnie a másik előtt, az sem esik majd őelőtte, viszont a kötelező, illem-kívánta követelményeket mindig megtartja. Azaz a főnökét csak illedelmesen visszafogott megfogalmazásban küldi el melegebb éghajlatra (esetleg akár ordítva is, de sosem ragadtatja el magát fogalmazás közben, ergo a főnök nem kapja meg sosem, hogy egy béna f*szkalap, csak azt, hogy ebben a kérdésben inkompetens, és jobban járna, ha hallgatna az okos tanácsra, a hangsúlyból viszont kiérződik mindig az őszinte gondolat) Mindezen tulajdonságai ellenére igenis figyel másokra, és ha szükség van vigasztalásra vagy csak egy jó szóra, majdhogynem ő az első, akitől számíthatunk erre. Ritkán utál embereket zsigerből, képes valakinek folyamatosan leordítani a haját minden őt zavaró dolog miatt, s közben az illetőt tisztelni, becsülni sőt, akár még szeretni is. Saját érzelmeiről nem szeret nagyon beszélni, de szívesen meghallgat bárkit bármilyen problémájával kapcsolatban, és lelkiismeretesen megpróbál segíteni. Maga dolgait illetően olyan magányos típus, szeret mindent egyedül megoldani, illetőleg gondjait egyedül cipelni, mert nem szeretne másokat terhelni még a saját problémáival is, hiszen mindenkinek van elég. Szeret pörögni, mindenben benne lenni nyakig, szervezni, a diákokat megmozgatni, új dolgokat megismertetni és megszerettetni velük a világ sokszínűségéből.

Élettörténet: Egykori ősei Finnországból vándoroltak Franciaországba, de Luka már a harmadik, Franciaországban született generáció tagja, egyedül vezetékneve őrzi származásának “titkát”. Apja szintén tanárként dolgozik, matematikát oktat, anyja pedig írónő, néhány regénye híresebb, de igazán átütő sikereket nem ért el, viszont a háztartás mellett kellemes keresetet nyújtott neki mindig is a szakma. Luka kisgyerekként is már igen tűzről pattant volt, rengetegszer különbözött össze társaival már kiskorában megmutatkozó karakánságával és őszinteségével. Mivel sokszor ez verekedéssé is fajult, némi önvédelmet tanult (Krav-magázott), amit később vegyített az utcai harc nyerssességével is, így bár mindig is kis törékeny alkatnak tűnt, meg tudta magát védeni. Persze, ha egy kétajtós szekrény akarja leverni, még mindig nagy esélye van rá, hogy sikerül is neki, de azért mára már sokkal nagyobb eséllyel indul Luka egy-egy ilyen összetűzésben. A középiskoláig nem igazán tudta, mivel szeretne majd foglalkozni, itt azonban összehozta az élet egy kiveáló történésszel és történelemtanárral, akinek hatására figyelme ezen tárgy felé orientálódott, s teljesen beleszerelmesedett a történelem nagy rejtélyeibe, lehetőségeibe, logikus rendszerébe és logikátlannak tűnő, de a pszichológia és egyéb segédtudományok bevonásával már tökéletesen magyarázható folyamataiba. Egy-egy történelmi kérdésről képes lenne akár napokat is zengeni felhevült lelkesedéssel. Ugyanezen tanára miatt döntött úgy, hogy a megszerzett és a majd megszerzendő tudását ő is szeretné majd továbbadni, és így tanári szakra jelentkezett az egyetemen. Itt olyan baráti körbe került, amelyben mindenki ambíciózus és tettrekész alkat volt, így hamar bekerült általuk a hallgatói önkormányzatok világába, és rengeteg programot szervezett, és sok egyéb, a hallgatók érdekeit segítő kezdeményezés “atyja” lett, s már itt kifejlődött hatékony, gyors problémamegoldó-képessége, mások problémái iránti érzékenysége, s azok megoldására való hajlama, s az egyetem utolsó két évében a hallgatói önkormányzat elnökének is megválasztották. Maradhatott volna doktori képzésen, tovább építgetve ilyen irányú karrierjét, de ő megmaradt eredeti céljánál, hogy tanár legyen, s a diploma megszerzése után azon nyomban állást kezdett keresni, s most izgatottan várja az év kezdetét, zsebében egy jobb nevű, bár kétes pletykáktól nem mentes gimnáziumban betöltendő történelemtanári állással.

Hobby: jégkorcsolyázás, alvópárnák gyűjtése

Foglalkozás: Történelemtanár

Extrák: Frissen végzett diplomás*Alvópárnáit -amelyből 96 darabbal rendelkezik jelenleg - egy beépített szekrényben tárolja, s megvan, mikor melyikkel alszik.* Szereti mások testének melegét, szereti a testi kontaktust: ölelés, simítás, még akkor is, ha nincs mögöttes szándék, ha csak pusztán baráti gesztus. * Könnyen rá lehet venni a baromkodásra - nem gondonánk, tekintve szigorú jellemét -, de csak olyan eszementségekre, amelyek valami értelmes célt szolgálnak, azaz például simán felveszi a csirkejelmezt, ha ezzel például szegény gyerekeknek gyűjtenek, ahogy szintén szívesen vállal szerepet a gyerekekkel közös színdarabban, de még a jelmezbáli felvonulás alkalmával is. * Az egyetem alatt ráébredt nemi beállítottságára, mikor egy buli alkalmával az egyik haverja lesmárolta, de annyira megijedt az érzéstől, amit a csók ébresztett benne, hogy végül nem történt semmi komoly, s azóta is leplezi, mint szégyellni való titkot, hiszen egy példás tanár nem lehet homoszexuális. Következtetésképp nem nehéz kitalálni, hogy még szűz, semmilyen szexuális tapasztalattal nem rendelkezik.

Engedélyezve: 2011. 05. 22.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).