Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ryan Karave (Kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: 17

Külső leírás: Az egész fiú egy rejtély. Ha rá nézel, egy gonosz tekintetű, önző embert látsz, aki mindent akar. Külseje is azt sugallja, hogy jobb vele nem kikezdeni, mert pórul jársz. Nos teste kidolgozott, izmos és magassága is elég rémisztő. Majdnem két méter magas, és teste sem kutya. Nem csak a szél hordta össze, hanem komoly munkát fektetett az edzésekbe. Ha belenézel smaragd szemébe, különös félelem fog el. Az a kérdés jut az eszedbe: "Vajon mért lett ilyen a tekintete?" Pillantása metsző, akár a penge, ha meglengetik. Olykor fagyos tekintetével képes szinte megfagyasztani bárkit. Jobb szeme le van fedve, mert mechanikus szeme van. Nem sokban különbözik, mint az eredeti, csak a pupilla helyén látszik a robottechnika. De így is lefedi, hogy ne kelljen a megvető szemekkel találkoznia. Szája bal felén van egy komoly vágás, amit szintén elrejt, mert szégyenli, hogy van az rajta van. Ha tehetné eltüntetné, akárcsak a szemét. Haja nagyon tépett, frufruja bőven szemébe lóg, ezzel is kicsit elfedi a szemét. Csöppet sem zavarja a frufruja. Haja leér a lapockájáig, és nagyon kócos. Fekete haja pontosan bele illik fekete stílusába. Általában csak fekete cuccokban jár, ami tele van csomó csattal, lánccal és fémes cuccokkal. Csak bakancsot szokott hordani. Mivel a 3. körzetből való, így a technika zsenije. Ezt bizonyítja azt is, hogy egész bal keze, és jobb keze a könyökig szintén mechanikus. Más készítette, de már 1-2 éve ő tartja karban és ő javítja. Kicsit felszerelte mindennel, amire szüksége lehet egy harchoz. De nem csak a száján van sebhely, hanem egy nagyon komoly vágás van a hátán, ami beborítja az egész hátát.

Jellem: Mint már lehetett olvasni, nagyon rejtélyes jellem, akin nem mindig lehet teljes mértékben kiigazodni. vannak dolgai, amit senki sem ért benne, de már úgy vannak vele, hogy nem is próbálják megérteni őt. Már nem próbálnak meg segíteni neki feldolgozni a történteket, hanem inkább rá hagyják, hogy saját maga dolgozza fel. Több kevesebb sikerrel ez sikerült is neki, viszont azóta se beszél az eseményekről, vagy épp az emberekkel sem hajlandó beszélni. Ha nagyon muszáj, akkor kinyög egy-két szót, de erre nem mindig lehet számítani. Csak, ha olyan kedvében van. Zárkózott, magányos személy, akinek nincs igaz barátja, akire számíthatna. Szótlan, csendes, aki magába fordul, és egyedül üldögél, vagy az erdőben sétál és az állatokhoz beszél. Egyedül hozzájuk fordul, ha valami gondja van. Nekik elmondja a gondjait, így nem kergül meg teljesen. Viszont abszolút becsületes, és igazságkedvelő, így soha nem hazudik, de ezt el is várják tőle. Nagyon kitartó, akár a végtelenségig küzd a céljaiért, és az álmaiért. Nem hajlandó feladni semmi pénzért. Ha viszont zsákutcába ér, akkor visszafordul és másik utat keres célja érdekében. Harc közben kegyetlen, hidegvérű, szemrebbenés nélkül képes bárkit megölni, akár egyetlen mozdulattal is. Viszont szüleivel kicsit bőbeszédűbb, és megértőbb. Beszél velük eleget, és törődik is velük. Kimutatja szeretetét feléjük, csak egy kicsit más módon.

Élettörténet: Egy nagyon gazdag családba született, második gyermekként. A családnak született még egy kislánya is. Így 2 fiúval, és egy lánnyal meg voltak áldva. Mindig bajkeverők voltak, és nagyon csíntalanok is. Szerettek kalandozni, de a tanulást sem vetették meg. Sokat tanultak a sok játék mellett és nagyon jó technikussá váltak hamar. Viszont mind közül a legjobbá, Ryan vált. Ő nagyon érdeklődött az ilyenek iránt, és a harcászat iránt is. Hamar megtanult kiválóan harcolni és a rejtőzködés alapjait is hamar elsajátította. Így gond nélkül tudott átszökni a kerítésen, hogy sétálni tudjon az erdőbe. Persze mindig sötétben szökött haza, aztán egy idő után abba maradt. A boldog családi idillnek egy rejtélyes tűz által leégett számítógép alkatrészeket gyártó gyár esete. A két fiú bement apjukhoz a munkahelyére, hogy vigyenek neki ebédet, de a tűzben hirtelen dőlt össze a ház. Az idősebbik fiú meghalt a balesetben, a kisebbik, vagyis Ryan elvesztette bal kezét és a jobbat egészen könyékig, valamint a jobb szemét. Ekkor kapott új szemet, egy egész bal kart és egy fél jobb kart. Úgy tekintett magára, mint egy selejtre. Az életét sikerült megmenteni, de már nem volt az a mindig csíntalan fiú, aki szereti a kalandokat. Még jobban kezdet koncentrálni a harcok tanulására. Nagy reményeket fűzött ahhoz, hogy kihúzzák a Viadalra, de helyette a húgát húzták ki. Ő nem nagyon értett a harcokhoz, így a Viadalon hamar életét vesztette. A fiúnak ez akkora sokk volt, hogy innentől már csak a harc tette/teszi ki az életét. Bosszút esküdött, hogy megöli azt, aki megölte a húgát, valamint a verseny szervezőjét is megöli. Sok család bomlott fel és ment tönkre a Kapitólium elnyomó uralkodása alatt. Megelégelte, így arra tette fel az életét, hogy véget vessen ennek.

Hobby: Edzés, harc, bosszú tervezése.

Foglalkozás: -

Extrák: Remek a közel harcban, a kardforgatásban és sok más küzdési formában. Nagyon találékony, és akár több harci stílust képes ötvözni. *** Nagyon várja, hogy végre bejusson a Viadalra. *** Könyv: Éhezők Viadala. *** Foglalt, Tatém részére.

Képinfo: - (-)

Engedélyezve: 2011. 05. 19.
2012. 11. 11.

Módosítva: 2013. 08. 06. 20:40:39
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).