Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ayani Samolora
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Vadmacska

Kor: 18

Külső leírás: Ő is csak egy lány a falújában mégis sokszor megfordulnak utána a férfiak. Korához képest kicsit alacsony de őt ez egyáltalán nem zavarja. Hosszú fekete haját mindig kiengedve hordja, a haja színétől még sápadtabbnak tűnik az arca. Mélykék szemei, megbabonázzák az embert. Sokszor hordja zöld köpenyét és annak csuklyája eltakarja az arcát. Mindig vele van a kis denevér ő amolyan kis házi kedvenc.

Jellem: A falujában ő az egyetlen gyógyító így mindenki hozzá fordul segítségért. Ő ezt nem bánja mivel szeret másoknak segíteni, a falusiak pedig a kedvességét mindig meghálálják egy kis sütivel, vagy más aprósággal. Sokat tanul és sokat is gyakorol, hogy erősebb boszorkány legyen. Szelíd teremtésnek tűnik, de egy igazi kis vadmacska. A fiúkkal imád veszekedni, de soha nem komoly inkább baráti civakodás.

Élettörténet: Édesapja egy mágus volt édes anyja egy boszorkány. Hamar kiderült, hogy lányuknak hatalmasabb lesz az ereje. Amit tudta megtanítottak neki, a gyógynövényeket, a mérgező növényeket. Sok igét is ismer amit mindig édesapjával gyakorlott. 15 évig békességben és boldogságban élt egy olyan helyen ahol szerették. De a falut megtámadták. A házakat felgyújtották, a férfiakat megölték, a nőket és gyerekeket elhurcolták. Őt édesanyja menekítette ki, de csak a falut szegélyező erdőig jutottak. Édesanyja hátra maradt, hogy az üldözőket feltartsa, neki pedig menekülnie kellet. Két nap múlva merészkedett vissza a füstölgő romokhoz. Akkor megfogadta, hogy nem fogja hagyni, hogy másik is így járjanak. Eltelt két év, egyre több borsot tör az uralkodó orra alá. Körözött személynek számít, és nem kis összegű vérdíjat is tűztek ki rá. Az évek során szerzet maga köré megbízható embereket akikkel most együt él egy elhagyatott nagyobb birtokon.

Hobby: -

Foglalkozás: boszorkány

Extrák: A gyógyítás és méreg keverés mestere. A tűzet és a földet könnyedén tudja irányítani. Viszont a hideg és a víz teljesen legyengíti, ilyenkor nem tudja használni az erejét.

Képinfo: Nem saját. ()

Engedélyezve: 2015. 07. 18.
2017. 08. 17.

Módosítva: 2017. 08. 16. 18:43:42
Módosította: Vadmacska

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).