Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Amy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Silvery

Kor: Csak néhány évtizede született

Külső leírás: Első ránézésre átlagosnak, még talán mindennaposnak is mondható a külseje, csupán az aurája, a megjelenése teszi utánozhatatlan, megragadó szépséggé. Szinte mindig mosolyog, s ez a mosoly olyan elfelejthetetlen, bájos és pajzán, hogy kitörölhetetlenül ég bele mások tudatába. Vonzó megjelenését még tovább fokozza a stílusa, és ahogy előadja magát. Mind külseje, mind mimikája és mozdulatai határozottságot, öntudatot árasztanak, gyermeki játékossággal és ártatlan bájjal keveredve, s ez a kettősség rabul ejti a körülötte lévőket. Mielőtt még észrevennék az emberek, hogy belépett a terembe, már a hatása alatt állnak, ez teszi olyan vonzóvá, olyan veszélyessé. Szemeit szinte mindig napszemüveg mögé rejti, mert természetfelettien jégkék, szinte hófehér íriszei túl feltűnővé tennék az emberi világban. Dús, gesztenyebarna haja szinte mindig úgy néz ki, mintha abban a pillanatban kelt volna ki az ágyból, mégis édes, csábító rendezetlenséggel omlanak vállára a selymes tincsek. A ruhái kopottasak, már-már lepukkantnak mondhatók, rajta mégis úgy fest minden gönc, mintha épp egy divatbemutatón sétálna végig a kifutón, a legújabb divatot bemutatva a bulizós fiatalság körében. Alakja vékony, törékenynek és gyengének tűnik, de vámpír létéből adódva könnyedén legyűrne bármilyen embert, a többi vámpírt és egyéb természetfeletti lényt pedig nagy ívben kerüli. Jobb felkarján egy színes, virágot ábrázoló tetoválás van.

Jellem: Külseje csak részben tükrözi jellemét. Valóban vidám, imádja a játékokat, a jó bulikat, a pörgést, a zenét, a táncot, a koncerteket, viszont szíve mélyén közel sem olyan határozott és magabiztos, mint amilyennek mutatja magát. A stílusa mindenkit megfog, annyira lendületes és heves, hogy az embereknek eszükbe sem jut, hogy ez talán csak védekezés a komolyság ellen, amit hosszú évekig rákényszerítettek otthonában. Rengeteget beszél, ha van társasága be nem áll a szája, ha pedig nincs, akkor megragadó személyiségével könnyedén szerez hallgatóságot. Mindent kimond, ami eszébe jut, soha nem gondolja át szavait, csak arra vigyáz, hogy ne jöjjenek rá vámpír mivoltára. Szeret visszaélni a szépségével, áldozatait szinte mindig így csábítja el, oda van a nehéz prédákért és a játszadozásért, mindenért, ami elűzi az unalmát, de soha nem okoz maradandó károsodást senkiben. Képtelen lenne megölni őket, hisz rajong az halandókért. Határozottságát, összeszedettségét egy ember számára lehetetlen, míg egy természetfeletti lénynek röhejesen könnyű feladat porba zúzni, hisz az egyetlen dolog amihez igazán ért, a menekülés, más vámpírok ellen nem tudná megvédeni magát. Mindent megtesz, hogy elfelejtesse magával a múltat, de képtelen elszakadni az emlékeitől.

Élettörténet: Nem volt mindig olyan élete, mint most. Egy ősi, nagyhatalmú és gazdag nemesi vámpír klán harmadik szülöttje. Két bátyja a klán tényleges örökösei, a leendő vámpírurak, s ő már csak amolyan dísz lett a család életében. Nőként mindössze annyi feladata volt, hogy jól mutasson a családfán, a nagyobb rendezvényeken és a fontos találkozókon. Tisztavérűek, s mivel ez a tulajdonság igencsak ritkasággá vált, nagy tekintélynek örvendnek a vámpírok világában, s ugyan emiatt roppant szigorú neveltetésben részesült minden gyerek. A tiszta vérrel természetesen együtt jár a nagy hatalom is, a család minden tagja születésénél fogva erős képességekkel rendelkezik. Rövidtávon nem árt nekik a napfény, ha előző éjszaka táplálkoztak, akár hosszú órákat is kint tudnak tölteni, amíg a szemük védve van. Ha közvetlenül a napba néznek, nem védi meg őket a hatalmuk, az erejük. Amy soha nem szerette a családját. Gyűlölte a szabályokat, a korlátokat, az unalmas, végtelenbe nyúló estélyeket és az ősi hagyományokat, tradíciókat. Gyűlölte, hogy megmondták neki, hogy mit csináljon, hogy hova menjen és mikor, hogy kivel lehet jóban és kivel nem. A gondolattól is rosszul volt, hogy egy tisztavérű vámpírt kéne a párjává fogadnia, csak hogy ne törjék meg a generációk óta létező törvényeiket. Nagyon fiatalon, a vámpírok között szinte még tinédzsernek mondott korban szökött meg otthonról, hatalmas botrányt kavarva a család életében. Mivel mindig találékony, eszes és kreatív volt, könnyedén játszotta ki apja szolgáit, s azóta a saját életét éli, de tudja, hogy a menekülésnek soha nem lesz vége, tudja, hogy kegyetlen apja nem nyugszik addig, amíg vissza nem kényszeríti maga mellé az elkóborolt lányát, s a rettegés, hogy vissza kell mennie arra késztette, hogy alig pár hónap alatt tökéletes szökevénnyé fejlődjön. Álnéven utazik mindenhová, s ezeket is mindig váltogatja. Sehol nem tölt több időt, mint 2-3 nap, az éjszakákat végigbulizza, ismerkedik, csábít, táncol, tombol, kiéli mindazt, amire eddig vágyott, és amit soha nem tehetett meg. Annyi pénz lopott otthonról, hogy emiatt még jó ideig nem kell aggódnia.

Hobby: Buli, tánc, éneklés, flörtölés, idegen tájak, vidékek, szokások megismerése

Foglalkozás: -

Extrák: Az emberekkel kellemesen elszórakozgat, de mégsem tartja őket teljesen egyenrangúnak önmagával, hisz a felsőbbrendűségi komplexus a vérében van. Csupán játszadozni szeret velük, semmi komolyabbat, s mivel otthon szigorú körülmények között élt, nincs semmiféle tapasztalata se a szerelmi, se a testi kapcsolatok terén. || Mindenhol más néven mutatkozik be, a nevet, amit a szüleitől kapott egyáltalán nem használja, mégis ez áll a legközelebb szívéhez. (teljes neve: Amelia, de csak az apja hívta így)

Engedélyezve: 2011. 05. 14.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).