Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Ransom
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: 120 éves

Külső leírás: Méltóságteljes, tiszteletet ébresztő megjelenésű izmos férfi, ravasz vigyorral az arcán. Testét saját maga alakította át, mágikus erővel, hogy alkalmazkodjon a feladatához. Két hatalmas, fekete szárnya is ennek köszönhető, illetve a hatalmas testi ereje, és világos bőre is. Szemei zöldek, szinte világítanak sápadt arcán. Hosszú fekete haja szinte egybeolvad hasonló színű ruhájával, ami majdnem a földig ér.

Jellem: Ravasz, rendkívül intelligens, és fondorlatos. Élvezi a harcot, a kihívásokat, élvezi hogy hatalma van mindenféle lény felett. Gonosznak nem mondható, de csak saját maga érdekli, a saját szórakozása, élvezete. Mindent csak ennek tükrében csinál, ha élvezi, lát benne fantáziát, látja értelmét. Nem igazán lehet megijeszteni, de lehízelegni a lábáról sem. Ha valami könnyen az ölébe hullik azt nem értékeli. Tiszteli a küzdeni akarást, ezért aki harcol ellene, nagyobbra tartja mint aki megadja magát neki. Nem érdeklik az olyan dolgok mint a törvények, szabályok és az erkölcs. Saját szabályai szerint él.

Élettörténet: Az egyetlen mágus aki képes volt betörni az angyalok közé, úgy, hogy azok nem vették őt észre. Először meg akarták ölni, de egyrészt kemény ellenfél volt, másrészt jobbnak látták kihasználni az erejét és képességeit. Megállapodást kötöttek vele, így ő sem unatkozik, és az angyaloknak is hasznot hajt ezzel. Eltévelyedett, rossz útra tért angyalokat és természetfeletti lényeket fog el, illetve ha úgy tartja kedve, elrabolja őket, saját használatra. Makacs és kezelhetetlen jelleme miatt az angyaloknak meggyűlik vele a baja, de több hasznot hajt mint amennyi káruk származik belőle, így békén hagyják. Már gyermekkorában is hatalmas erővel rendelkezett, és ez az évek folyamán egyre csak nőtt az ereje. Bizarr dolgokat suttognak róla természetfeletti körökben. Még az is hallott róla, aki még sosem látta, de nem is akarják. Múltja homályba vész. Természetfeletti körökben még fiatalnak mondható, a maga 120 évével, ezért sokan lebecsülik, vesztükre.

Hobby: bármi ami elűzi az unalmát

Foglalkozás: angyalvadász, mágus

Extrák: Szárnyai nem állandó tartozékok. Olyan könnyedén vált alakot, mint akármelyik alakváltó, ráadásul ő dönti el, mivé alakul.

Engedélyezve: 2011. 05. 13.

Módosítva: 2011. 05. 13. 12:33:42
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).