Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Gabrielle Crescendo (Crystal)
Kategória: Hentai
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: Átlagos termetű, tökéletes alakú nő, aki büszke arra, hogy testében minden természetes. Puha, fehér bőr, egyetlen egy hibát sem látni rajta, gömbölyű mellek, formás fenék – amikért sokat küzdött és folyamatosan kondícióban tartja – s angyali arc, melyet megcsodál minden földi lény. Haja is természetes, ragyogó gesztenyebarna színű, szemei zafírkékek, s úgy is csillognak, mint a tiszta drágakő. Mosolya képes egy ember napját boldoggá tenni. Szereti a nőies, kecses, finom kelméket, melyek kiemelik szépségét, ragyogóvá teszik.

Jellem: habár az egyik legismertebb, leghíresebb művésznő, avagy táncosnő és énekesnő, nem tartozik azon dívák közé, melyek tipikusan kényesek és narcisztikusak. Persze szépségével tisztában van, de tesz is azért, hogy ezt még hosszú időkig megtartsa. Büszke természetességére, s arra hogy férfiak ezrei vágyakoznak utána, de egynek sem adatik meg azaz öröm, hogy legalább egy csókot lophasson tőle. Nem szereti a szingli életet, de a felszínes, kéjsóvár férfiakat nem kedveli ugyanakkor fürdik imádatukban. Ez a kettősség különös, de érthető is, hisz melyik nő ne örülne annak, ha sokan sóvárognának utána. Még nem találta meg számára azt a férfit, aki felkelti benne azt a bizonyos „bizsergést”, mint egyszer régen, még az első szerelménél. Kedves, mosolygós teremtés, barátságos és céltudatos. Barátnői mind híres személyiségek. Divattervezők, marketingesek, modellek és még sorolhatnánk. Gyakran jár bálokra, rendezvényekre, fesztiválokra, vagy csak éttermekbe.

Élettörténet: Egy francia kisfaluban élt míg tanulmányai során el nem keveredett Párizsba. Nem csak a tanulmányok miatt, de első, nagy szerelme is mellette állt még akkoriban. A férfi csak a szépsége miatt volt Gabriellel egy ideig, akiben még élt a szülői taníttatás, s nehezen adta meg magát a szenvedélyes alaknak. Később rájött, hogy kedvese szerelme kicsit sem irányul felé, ezért elhagyta, s bárokban lépett fel énekelve, vagy táncolva, mikor mit engedtek neki. Szerencsenapja akkor kezdődött el, mikor meghallgatást tartottak a Moulin Rouge-ba háttértáncosként, s a bírák többet nyertek vele, mint sejtették volna. Nagyon hamar tört utat a siker felé, szépsége mellé társult tehetsége, s mára már Franciaország leggazdagabb, leghíresebb dívái közé tartozik. Háza nem túl nagy, mint ahogy az ember gondolná, de van pár cselédje, szakácsa, és különleges szobák. Nem a csillogó, fényűző berendezés híve, szolid és visszafogott, szereti a természetességet, az eleganciát és a „kevesebb néha több” filozófiából származó szépséget.

Hobby: Nem igazán van ideje hobbykra, szabadidejében barátnőivel társalog, vagy rendezvényekre jár. Nagyritkán olvas.

Foglalkozás: a Moulin Rouge sztárja

Extrák: Napirendje igen szoros, tele van időbeosztással, programokkal, persze szabadnapja több van, mint egy átlagos embernek, de azokat sem használja ki mindig.

Engedélyezve: 2011. 05. 13.
2011. 05. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).