Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Piper Walshe
Kategória: Yuri
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 17

Külső leírás: Alacsony termetű, aranyosnak tűnő lány, akit nem szabad mindig külső, avagy első benyomás alapján megítélni. Hosszú, lapockáig érő vörös haja természetes eredetű, régebben sokat csúfolták is ezért Peppernek, de mára megszerette ezt a becenevet, és használja is. Ragyogó kék szemei vannak, amit sokan irigyelnek, nem beszélve az angyali pofiról, bár Ő saját magát nem tartja szépnek, mindinkább átlagosnak és egyszerűnek. Szereti keverni a cuki és a rocker stílust, épp ezért is különleges sokak számára. Nem túl vékony, de egyáltalán nem husis alkat, ott domborodik, ahol kell, s bármilyen ruhát vesz fel jól áll rajta. Szereti a kiegészítőket, rengeteg megtalálható szobájában is de főként rajta. Kedvenc színei a fekete, a vörös és a rózsaszín, valamint a kék, ha illik a szeméhez. Nem sok sminket szokott használni, de általánosságban a szemét halványan ki szokta húzni feketével.

Jellem: Ha jobban megismeri Őt az ember, akkor igazán szeretnivaló barátra lel. Ha bántják a számára fontos dolgokat, akkor hirtelen haragúvá válik, de nem tud sokáig neheztelni az illetőre, főleg ha az nem közömbös számára. Olykor elég nagy a szája, nem fél a tőle nagyobbaktól, így joggal illik rá a jelző, hogy: „kicsi a bors, de erős”. Jelen esetben ez a „paprikával” van így. Csak azoknak nyitja ki igazán a szívét akikben megbízik, ezen emberek száma nem is sok, de nem is kevés, több mint egy átlag emberé. Az ember első benyomása róla, hogy egy nagyszájú vakarcs, aki csak szeret feleselni avagy beszólogatni miközben nem gondol mindent végig, csak beszél. Ez azért van, mert a tőle idegen emberekkel nem mindig bánik kedvesen, csak akiről azaz első benyomása, hogy megérdemli. Mondhatni Ő maga is külső alapján ítél, pedig azt szeretné, ha velem sem tennének így, de nem tudja, hogy ezért neki is tennie kéne.

Élettörténet: Átlagos család, átlagos ház, egy nem túl átlagos nővérkével. Megszokott testvéri szeretetük olykor csenden zajlik, de néha tőle zeng a ház. Általában jól kijönnek egymással, persze apróságokon is könnyen összekapnak. Apjuk mindig azt emlegette, hogy „megáldotta” őt a sors, pedig fiút szeretett volna, legalább egyet. Nővére 4 évvel idősebb tőle, koraérett lány volt. Félhosszú szőke haj ami később barnás hajvéggel lett tarkítva, kissé vagányabb külső, és nem a leglányosabb, de még csinos ruhák jellemezték. Sokat járt szórakozni főleg hétvégén, de jó tanuló volt. Egyik éjszaka Piper arra kelt, hogy nővére zajongva ér haza egy buliról, de nem egyedül, s az „ártatlan” csók amit látott nővére, és a barátnője között, kissé megváltoztatta életét. Ez körülbelül három éve történt, azóta már született egy öcsikéje is, aki még csak két éves, de nagyon szereti, amikor tud foglalkozik vele. Általános iskolában nem volt sok barátja, de ahogy cseperedett s nővére szárnyai alá is került, hirtelen kezdett el tágulni ez a világ, tőle idősebbek és fiatalabbak is egyre közelebb kerültek hozzá, kialakult egy jó baráti köre, középiskolában is. Ugyan úgy kijön a fiúkkal és a lányokkal is, mindig talál jó témákat.

Hobby: Egy régi fiú barátjának a rock bandájának segít, amolyan kis menedzser címen. Ért a hangosításhoz, és szereti is ezt. Szeret még fényképezgetni, és szórakozni, bulizni.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Biszexuális, amit csak nagyon kevesen tudnak róla. *** Későbbiekben szeretne rendezvény szervezőnek tanulni *** Van egy különleges tulajdonsága. Ha valakit jobban kedvel, mint egy barátot, sokkal könnyebben zavarba jön mellette, mint bármi máskor, barátai mindig erről tudják meg, hogy kibe is „szerelmes”. Sosem mer kezdeményezni. *** Kérésre áttehető hentaiba.

Engedélyezve: 2011. 05. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).