Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Manfred
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Levi-sama

Kor: 28

Külső leírás: 195 cm magas, szálkásan izmos férfi. Hosszú sötétbarna haja van, sápadt bőrén rózsatövis indamintázat tetoválva, amely úgy kígyózik az egész testén, mintha élne. Beteríti a karjait, hátát, mellkasát, egészen a combjáig. Nagyon mutatós. Szemei olyan világos élénk kékek, hogy szinte fáj a pillantása, mintha jeges tűvel szúrnának az agyadba. Nagyon jóképű, sármos, a félmosolyáért bomlanak a nők. Hangja elképesztően mély, amikor pedig éneklés közben a mikrofonba dörren vagy hörög, a gyomrodban érzed a rezgést, majd még lejjebb. És képzeld el, hogy ezzel az őrjítő hanggal a füledbe dorombol a hálószoba félhomályában. Ugye? Hogy tovább nedvesítsem a… fantáziád, elmesélem, milyen ruhákat visel. Trendi módon szakadozott sötét pólók, bőrékszerek, bőrnadrág vagy fekete farmer, kígyóbőr csizmák (egész kollekciója van belőle, ez a gyengéje a cigarettán kívül). Ékszerei vegyesek, válogatás nélkül ami hirtelen megtetszik neki, azt magára veszi, és jóindulatúan osztogatja a rajongóinak ha olyan kedve van.

Jellem: Egy dög. Igazi rocksztár, annak minden következményével. Tudja magáról, hogy kibaszottul vonzó, tehetséges. A csodálatot mondhatjuk, hogy elvárja. Neki kell lenni a társaság középpontjának, mindenki rá figyeljen, őt csodálja, istenítse. Persze ez nem kölcsönös. Lenézi az átlagos embereket, megveti a társadalomba görcsösen beilleszkedni vágyó nyunyókat. Nehéz kivívni a tiszteletét, csak az együttese többi tagjával szemben lojális. Az emberekről alapvetően nincs jó véleménye, sokat csalódott a szerelmi életében is, mondhatni megkeseredett. Mottója: „A szerelem azoknak való, akik szeretik becsapni önmagukat”. Szállóigévé vált, sokan magukra tetováltatták ezt, később dalt is írt vele Manfred, ami heteken át az amerikai és európai toplisták első helyén állt. Pia, cigi, fű, szex. Ez ő. Szereti a zenét, és sosem gondolnád róla, de rengeteget olvas, kifejezetten a drámákat szereti ebben is, valamint a filmekben és színdarabokban is. Úgy gondolja, a cukormázas boldogságtól csöpögő szirupos történetek szarok, az igazán jó történetek, versek és filmek azok, amelyekben drámai fűszerezés is van. Ja igen, a párkapcsolatai. Hát nincs neki olyan. Ó persze bőven lennének jelentkezők, de ő ezzel nem foglalkozik. Számára a szexuális élvezet ugyanolyan, mint egy jó ital vagy étel. Régen persze, ifjú szerelmes kis bugrisként ez nem így volt, de azóta sok idő eltelt már.

Élettörténet: Lássuk csak. Szülei átlagos emberek, apjának élelmiszer boltja van, anyja pedig egy szimfónikus zenekarban gordonkázik. Tőle örökölte/tanulta a zene szeretetét. Olyannyira, hogy gimnázium után zenei konzervatóriumban tanult tovább. Kiváló zeneszerző és énekes lett a jellegzetesen mély, rekedtes hangjával. Jelenleg az amerikai rockbandák elitjei közé tartozik a bandája, amelynek neve MONA, a zenekar tagjainak kezdőbetűjéből állították össze a fantázianevet. Ja igen, a szerelmi életéről is mesélek. A konzervatóriumban belezúgott egy évfolyamtársába, egy nagyon szép lányba. Teljesen oda volt érte, állandóan vele akart lenni, neki ő volt az első, a nagy Ő. A csaj persze nem így gondolta, tetszett neki más is. Sok-sok más. Egy fehérmájú *** volt, de ezt túl későn tudta meg, a haverjai rakták össze őt, amikor romokban hevert, és vitték az urológushoz kikúráltatni a nemi betegséget, amit elkapott. Nem valami szép kezdet, mi? Az egészet tetézi az irigyeinek szemét viselkedése és kárörvendezése. Ne ennyi bőven elég volt, hogy egy életre megalapozódjon benne az emberutálat és a nőkről kialakított cseppet sem hízelgő szemlélet. Lássuk a szexet: aki szép és elbűvölő, azt szívesen megrakja, nem probléma. Ja, hogy többet is akarsz? Ne is álmodj róla. Az ízlése vegyes, a nők közül a szép szőke és vörös az esete, a férfiakból pedig a nőiesebb vékony és törékeny típus. Nem bukik az izmos macsókra, arra a szerepre ott van ő. A szex az uralkodásról szól, arról hogy a hatalmában tart téged, nem menekülhetsz, amíg meg nem adod neki amire vágyik. Amikor véget ér, úgy érzed magad, mint egy agyonhasznált rongydarab, minden egyes életerőcseppet kisajtol belőled. Megéri, hidd el. Amikor föléd magasodik a félhomályban, testén tekeregnek a sötét tüskés indák, viharkék szemei szinte világítanak rád, úgy érzed a lelkedig lát, még azt is kikeféli belőled. A testén minden mozdulat közben hullámoznak az izmok, csillog a bőrén az izzadtság… Hát megéri. Az orgazmusért a végén pedig pláne.

Hobby: zeneszerzés és éneklés a hobbija, cigi, pia, szex, olvasás, filmezés, utazás (hegyek, erdők, folyók), futás, foci, bármilyen sport

Foglalkozás: zeneszerző, dalszövegíró, zenész, alternatív rock-, heavy metal-, alternatív metal énekes

Extrák: még nincs elképzelésem, milyen partnert szeretnék mellé. A gyenge nyuszi-ukék a kedvenceim, de történet még nem formálódott a fejemben. A lényeg az, hogy az ukét szét fogja szedni, az biztos. Kissé elmebeteg módon uralkodni akar majd rajta, és brutális állat lesz, azt garantálom, ha sikerül elérned, hogy beleszeressen a kis édesbe. XD Tessék zene a karakterhez (ilyen a hangja): http://www.youtube.com/watch?v=22lVr2II7as

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció ()

Engedélyezve: 2011. 05. 12.

Módosítva: 2013. 10. 17. 21:41:03
Módosította: Levi-sama

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).