Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Sam Booth
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Kita

Kor: 19

Külső leírás: Viszonylag magas fiú, karcsú, filigrán testalkattal, finoman látszódó izmokkal, nagyon halványan dudorodnak ki a fehér bőr alól. Finom metszésű, hoszú ujjai vannak, de hiába minden kecsesség, ha a gyakorta elvállalt fizikai mukától megedződött. Haja félhosszú, különös színű, első pillantásra sötétbarna, másodikra vörösesszőke, harmadikra szőke... mint a gyöngyházfény, ezért különleges. Szemei mélyek és sötétek, két mély, fekete tintacsepp, olyan sötét derengő kék, hogy szinte már fekete. Sokkal jobban preferálja az egyszerű, praktikus holmikat, a kényelem mindenek felett. Finom ajkain gyakorta játszik a mosoly, minden ellenére életvidám, törekvő, nehezen csügged el. HIhetetlenül tud koncentrálni egy-egy munkára, ilyenkor finoman harapdálja az ajkát, vagy szemöldökráncolva csücsörít.

Jellem: Társaságkedvelő, de egyedül élő srác, a tanumányaival nincs is gondja: nehezen ösztöndíjat szerzett, ami finanszírozza a tanulmányai egy jelentős részét, de nem az egészet. Amikor nincsenek órái dolgozik rugalmas beosztásban egy hangulatos kávézóban, hogy a maradékot illetve a lakbért, magát az életét fizetni tudja. Nem neheztel a sorsára, végtelenül békés és jóindulatú tud lenni, nem megy el egy otthontalan állat mellett sem anélkül, hogy meg ne simogatná őket vagy adna abból, amilye van... az elkeseredés, ha kerülgeti, nehezen gyűri le, foggal-körömmel ragaszkodik a remény sugarához, hogy minden lesz feljebb.

Élettörténet: Édesapja alkoholista volt, s mikor édesanyja lelépett egy pasassal, otthagyva tízéves fiát a beszámjthatatlan apára, aki időről időre eszméletlenre itta magát. Ennek ellenére ő nem a rossz példát vette át a szüleitől, hanem tudat alatt megundorodva ettől az életstílustól mindent megtett, hogy kikerüljön belőle. A szorgalma és kitartása mindenképp példaértékű, ami miatt az egyetemen több tanár is a szárnya alá vette, valamint jó barátai is lettek, akik megértve a helyzetét tapintattal vannak, megsem próbálnak "jótékonykodni" vele.

Hobby: olvasás, tanulás; a kávéhabba rajzol különböző mintákat

Foglalkozás: egyetemista, egy kávézőban pultos és pincér

Extrák: Több helyen is dolgozott, rugalmas és nagy az élettapasztalata***Nem veti meg a fizikai munkát sem*** Hihetetlenül jólelkű kölyök, de ugyanennyire reális is, nem szalad el vele a ló ész nélkül.*** Nem él semmilyen egészségtelen dologgal, ha csak a csokoládé imádatát nem tekinti annak.*** Egy jó egyetem Teológia és vallástudomány-szakán tanul, ami a világvallásokat és a valláspszichológiát tanulmányozza.*** Maga is hívő, bár nem kimondottan templomlátogató.

Képinfo: guglipontkom ()

Engedélyezve: 2011. 05. 09.
2013. 09. 10.

Módosítva: 2013. 09. 10. 00:24:48
Módosította: Kita

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).