Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ishida Uryuu
Kategória: Bleach
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19

Külső leírás: 180 cm magas, karcsú, vékony, mégis izmos alkatú fiú. Fekete, bársonyos tincsei merően elütnek sápad, hibátlan bőrétől, nyakát csiklandozzák elöl, mélykék, csodásan csillogó szemei kitűnnek alóluk, szemüvege is csak növeli csillogásukon, kiemeli finom arcának határozottságát. Általában ingeket hord, elrejti alakját, nem szereti mutogatni magát, pedig nincs miért szégyenkeznie.

Jellem: csendes, szégyenlős fiú, jobbára szereti magát hidegnek, nyugodtnak, s feletépp lazának mutatni, mintha az ég egy adta világon semmi nem érdekelni... de sajnos ez nincs így...és nem is mindig sikerül neki... szeret drámát csinálni még a jelentéktelenebb dolgokból is, komolynak látszani, és okoskodni. Iskola első, így elég intelligens, jó stratéga, ha hadi terv kell, pár perc alatt könnyű szerrel gyárt egyet, de néha elég érdekes ötletei tudnak lenni... Szeret büszkélkedni quincy létével, nem elfelejti el megemlítni, milyen büszke á, hogy ő az utolsó... Nagyon lovagias, védi az ártatlanokat, főleg a nőket, még ha rendszerint zavarba jön, bármit is csinálnak... Nagyon nagy az igazságérzete, mindent a lehető leghelyesebb úton akar tenni, mindenből rögtön le tudja vonni a tanulságot. Nem szereti halogatni a dolgokat, minél előbb túl akar esni rajtuk. Kényesen kezeli a barát dolgot, soha senkinek nem vallana bá, hogy tényleg közel áll hozzá... Kissé furcsa alak, utálja a gombokat... és a „rendszertelen” szót... ugyan akkor szereti kiélni művészien tökéletes varrási mániájának hajlamait Konon...

Élettörténet: quincynek születet, kis korában nagy apja képezte, akit korán megöltek a shinigamik, ezért is alkut ki Ishidában az irántuk való gyűlölet, őket okolja, amiért nem tudta megmenteni „meserét”. Először Ichigóval sem fényes a kapcsolata, de szép lassan megbarátkozott vele is, úgy, ahogy az összes többi, mostani barátjával. Iskola első, varró szakköre jár, ahol tökéletes varró képességét fitogtatja, s rendszerint magánál hord egy kis varródobozt. Apjával nincs túl jó kapcsolatban, nem is szólítja „apának” nevén nevez őt.

Hobby: varrás, Don Kanonji műsora, olvasás, gyakorlás, íjászat

Foglalkozás: tanuló

Extrák: Faj: quincy (olyanok mint a shinigamik, ők is hollowokat pusztítanak el, csak míg a shinigamik „megtisztítják” őket, addig a quincyk megölik őket. Nem halhatatlanok.)

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Módosítva: 2009. 06. 02. 20:43:25
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).