Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Anael
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: ismeretlen (mivel az angyalok teremtése a Föld előttre nyúlik, már a múlt homályába veszett, állítólag közvetlen az arkangyalok után született)

Külső leírás: Tiszteletébresztően magas, izmos, és karakán megjelenésű, aki már első pillantásra tiszteletet ébreszt nem csak társaiban, ellenfeleiben is. Angyalhoz illően hosszú, selymesen fehér haja van, épp olyan patyolat, mint szárnyai, pedig azért nem olyan “szent” ő, mint amilyennek az angyalokat az emberek képzelik. Szemei, akár a a jáde, igézően kristályzöldek, s igen kifejezők, minden érzelem tisztán tükröződik bennük épp olyan őszintén,mint amilyen őszinte a gyermekek szája. Alapvetően sem szereti a kommersz fehér mennybéli hacukákat, de rangja és pozíciója miatt sem hordhatná, többnyire kék és zöld ruhákat visel, amelyek igen lengék. Igen ritkán ölt emberi alakot, de olyankor haja világosszőkévé sötétül, s olyankor sportosabb, amolyan “gyúrós” ruhákat visel, hogy kihangsúlyozza alakját, persze, ha kell, ő sem veti meg az öltönyt, de akkor is inkább a színeseket, nem a kommersz fekete vagy fehér darabokat részesíti előnyben.

Jellem: Ahogy külseje is határozott, úgy belül is jellemző rá eme tulajdonság. Roppant céltudatos, és komolyan veszi a rá kirótt feladatot, az alvilág démonjaival vívott harcot az emberek üdvözüléséért. Olyannyira elkötelezett az Úrnak, hogy azonnal jelentkezett, mikor szükség volt vállalkozó szellemű angyalokra, amelyek tisztaságuk feláldozásával még hatékonyabban szolgálhatják az urat az alvilág elleni harcban. (Ők a Bűn Angyalai) Amilyen kérlelhetetlen a démonokkal szemben, olyan gyengéd szeretettel viseltet az emberek és angyaltársai irányában, hisz hatalmas szíve van, bárkit képes szeretni, s megtenni érte minden tőle telhetőt. Ezen kívül szeret elmélkedni, gyönyörködni az élet ezernyi megtestesülésének csodájában, s élményeit felhőkbe gyúrni. Ezen oldala tiszta, és angyali, mértékletes és erényes, talán ezzel is szeretné ellensúlyozni másik oldalát, amely a jót szolgálva mocskolja magát feketévé. Néha, egy-egy komolyabb küldetés (öldöklés) végén hajlamos elgondolkodni azon, van-e értelme az egésznek, s ilyenkor még erősebben óhajtja, hogy szűnjön meg végre az ellenségeskedés.

Élettörténet: Az Angyalok közül közvetlenül az Arkangyalok után született, rangsorban mögöttük a második helyen állt egészen addig, míg vállalkozott rá, hogy feláldozza magát egy különös kísérletnek, amely az angyalokat erőteljesebbé volt hivatott tenni az alvilág démonaival szemben az emberek lelkének megnyeréséért folytatott harcban. A hét tagú csoport megkapta a képességet, hogy a hét főbűn egyikét megszegve, azt az alvilág erői ellen felhasználva védhesse az embereket az elkárhozástól. Erre azért volt szükség, mert az angyalok, szemben az ördögökkel, természetüknél fogva képtelenek bűnt elkövetni, s az ember ismereteinek növekedésével, Isten létének megkérdőjelezésével egyre kevesebb eszközük maradt, hogy óvják “kisebb testvéreiket”. Anael a bujaság képességét kapta, amelyet tökéletesen képes hasznosítani, hogy leszerelje az ellenfeleit, hiszen sokkal kívánatosabb egy angyal energiája, mint egy emberé, s aki egyszer belé kóstolt, az többé nem képes szabadulni “ízétől”, s jobbára a Harag Angyala éles pengéjének áldozatává válik, mikor már annyira belebódul Anaelbe, hogy hajlandó belesétálni a csapdába. Hogy ez meddig folytatódik? Anael is sűrűn elgondolkodott már ezen, s egyre kevésbé képes táplálni magában a reményt, egyszer valahogy véget vethetnek majd a harcnak, s ez a magány roppant érzésével nyomja lelkét, hiszen ahogy az ember, úgy az angyalok is belecsömörlenek a folyamatos küzdelembe, s csak Isten jelenléte, szavai adhatnak nekik újabb erőt a folytatáshoz, akár azzal is, hogy emlékeik súlyától megszabadítja őket.

Hobby: Ha a Földön tartózkodik, szeret a természetben szemlélődni. A Mennyben pedig a felhőkkel játszadozva készít különböző fantáziaképeket (egyfajta felhőszobrásznak nevezhetnénk).

Foglalkozás: Földi megtestesülésében általában valamilyen öltönyös szakmát "űz": tanár, irodista, esetleg ügyvéd, politikus

Extrák: Bár angyal, képes megszegni a szűziesség erényét, s buja mód csavar bárkit ujjai köré. Viszont másféle bűnt képtelen elkövetni, így nem képes ölni de még csak hazudni sem. Ezen képessége ellensúlyozására kapott egy különleges angyali erőt is: képes begyógyítani a szív sebeit, vigaszt nyújtva az arra szorulóknak.

Engedélyezve: 2011. 05. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).