Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Jaden Woods
Kategória: Hentai
Feltöltő: oosakinana

Kor: 25

Külső leírás: Félhosszú szőke haja van, ami, még ha csapzottan is áll neki nagyon vadító külsőt ad számára. Gyönyörű kék szemei vannak, amit még édesanyjától örökölt és hálás is érte, hiszen amiatt is tudja annyira csábítani a csajokat. Kidolgozott felsőtesttel rendelkezik, hiszen tudja a helyes táplálkozást, nem hiába biológia tanár. Lazán szokott öltözködni még akkor is, ha tanórára megy. Az ingét nem szokta teljesen begombolni csak félig így tökéletes rálátást biztosít izmos felsőtestére. Egyedül fülében található sok fülbevaló, ami szinte végig díszíti fülcimpáját.

Jellem: Hát, ha egyszóval jellemezni kéne, akkor mindenki azt mondaná, hogy szigorú. Óráin állandóan nagy fegyelem van és csend. Nem szereti, ha beszélgetnek vagy nem a tananyaggal foglalnak a diákok, hanem más, felesleges dolgokkal. Tekintélykövetelő jelleme és kinézete viszont arra sarkalja a diákokat, hogy betartsák a szabályait, amiket lefektet. Szigorósága mellett, azért kedvesség is lapul. Ha bárki segítséget megy kérni örömmel, segít és el is magyarázza még egyszer rövidebben.

Élettörténet: Mondhatni jó gyerek kora volt. Harmadik gyerekként született meg. Van még két bátya. Nagyon jól kijönnek egymással és tartják is a kapcsolatot. Mindenki más városban él, de hetente egyszer valamelyik nap mindig összeülnek, hogy megtárgyalják kivel mi történt, és hogy éli életét. Az egyetemet sikeresen elvégezte és annyira jó tanuló volt legalább is biológiából, hogy eleinte kistanárként tartották ott, hogy helyettesítsen, végül főállásúvá tették és azóta ő oktatja a biológiát és meg kell hagyni nagyon élvezi, főleg, hogy a diákok oda vannak érte és a lányok állandóan fülig érő mosollyal az arcán köszönnek neki.

Hobby: Saját maga tovább képzése, edzés, olvasás, evés

Foglalkozás: Egyetemen Biológia tanár

Extrák: Ha buli van állandóan részegre issza magát, hogy ne kellje józanul tűrnie, hogy mások részegek. ~ Imádja, a hasát még sem hízik semmit, ezért is van, hogy legkönnyebben a kajával lehet lekenyerezni.

Engedélyezve: 2011. 11. 21.
2011. 11. 21.

Módosítva: 2012. 07. 01. 19:28:43
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).