Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Parker Henderson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 27

Külső leírás: Magas, kellemesen izmos férfi, egy olyan kisugárzással, mely szinte teljesen ellenállhatatlan és magával ragadó. Vonzó és szörnyen sármos férfi. Gyakran komor, hisz játék közben mindig koncentrál, de mosolyogni is képes. Magabiztosan, gúnyosan, diadalittasan mindenképp, a kedves mosoly még nem igazán bukkant nála felszínre, főleg mióta híres lett. Arca markáns és megkapó, élénk kék szemek teszik még vonzóbbá. Félhosszú sötétbarna haja mindig ápoltan csillog, hétköznapokban kiengedve hordja, csak ujjaival beletúrva rendezi, viszont versenyek, meccsek alatt mindig hátra fogja vagy egy gumival, esetleg hajpánttal, hajráffal. Sportosan ugyanakkor elegánsan öltözködik, ő az a fajta típus, akinek szinte minden nagyon jól áll. Minden, ami férfias. Ékszereket nem hord semmilyet, még karórát sem mert zavarja. Egyedül a nyakkendő az a kiegészítő amit még igazán elvisel.

Jellem: Arrogáns és nárcisztikus. Szereti azt mutatni, hogy ő igenis jó valamiben, sőt a legjobb és hogy nincs hozzá fogható. Persze ehhez nem kellenek szavak, hogy kimondja, viszont minden cselekedetéből és mozzanatából látszik ez a gúnyos pökhendiség. Persze a legtöbben pont ezért találják vonzónak, sok pozitív jelzővel látják el amit persze élvez és mindig visszahall. A rajongókat egyszerűen kezeli, szinte tudomást sem vesz róluk csak ha nem túl tolakodóak, vagy ha esetleg szemére valót lát meg közöttük. Mindig túl magabiztos, alapja is van, hisz nagyon rég nem volt olyan aki efféle asztaljátékokban meg tudta volna verni. Ha mégis akad ilyen személy, azt tiszteli, de inkább csak hozzá képest egyenrangúnak tartja. Épp ezért viselkedik máshogy ellenfeleivel és versenytársaival, mint hétköznapi emberekkel. Velük barátságosabb. Kivétel ez alól baráti társasága, ahol szintén tud úgymond "normálisan" viselkedni. Semmilyen kapcsolatoknak sem a híve. Jár el szórakozni, ha összejön egy alkalom abban is benne van, ugyanakkor "szeretni" is képes viszont ezt nehéz nála kiérdemelni, ahhoz túlságosan el kéne csavarni a fejét. Türelmes, nem hirtelen haragú, inkább a csendes "bosszúálló" típus.

Élettörténet: már hátulgombolós korában kezdte a billiárdozást, apjának saját szalona volt, ahogy picike kora óta gyakorolhatott. Nagyon szerette és menőnek találta ezt a sportot, azóta szereti az összes ehhez hasonló asztaljátékot, mióta először meglátta. Mindent kipróbált, de legfőképp a snooker ragadta meg igazán. Mind szabályok, mint játékmenet terén. Egyszerű szemmel nem sok különbséget talál a hétköznapi ember a játékok között a nevén kívül, az ilyen embereket le is nézi és nem igazán tartja emberszámba. Nagyon fiatalon kezdte, sőt még most is fiatalnak számít ebben a sportban viszont e miatt csak még nagyobb hírnévnek örvend, kivételes tehetségű, fiatal, jóképű ráadásul világbajnok amióta felbukkant. Apja büszke rá, anyja sajnos már nem él. Hivatalos végzettsége jogász, de nincs rá szüksége, hisz ebből a sportból jócskán megél.

Hobby: bármilyen billiárd vagy snookerhez hasonló asztaljáték.

Foglalkozás: snookeres

Extrák: *Silverynek készült

Engedélyezve: 2011. 05. 06.

Módosítva: 2011. 07. 01. 20:46:48
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).