Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Draco Ryu
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 150

Külső leírás: Ezüstszürke kócos haja van, ami belehullik szemében és lágyan keretezi arcát. Smaragdzöld szemei vannak, de ha dühös, vagy épp a vágy lobban benne, akkor vérvörössé válik tekintetete. Puha, halvány ajkain többször is végignyal, ha épp ideges, vagy zavarban van. Porcellánfehér bőre selymes tapintású és orchidea illatú. Nem izmos, inkább szálkás teste van, igen törékenynek tűnik egy külső szemlélő számára. Arcán különös karmolásformájű jelek vannak, melyek születése óta vele együtt nőnek. Szereti az ékszereket, de csak mérsékelten. Teljen mindegy neki, hogy milyen ruhában van, éppen ne csináljon magából bohócot és minden oké. Mivel sokkal jobban szereti a havas, hideg helyeket, ezért mindig van nála gy utazóköpeny is.

Jellem: Komoly arckifejezése ellenére nagyon gyerekes. Nem vesz semmit sem félvárról, de szereti játéknak nézni a dolgokat. Játékossága felvidítja a közelében lévő embereket. Nagyon sokat mosolyog és ábrándozik. Könnyen szerez barátokat, de mindig átveri őket, csak érdekből van mindenkivel. Az egyetlen, akit tisztel az az apja. Ha egyetlen rossz szót is hall róla, azonnal dühbe gurul és addig nem nyugszik, míg szeme elé nem kerül az, aki becstelen dolgot állított édesapjáról. Édesanyja még születése után egy évvel meghalt. Apja minden lehetőséget megragad, hogy méltó asszonyra találjon, de sajnos ez mai napig nem sikerült. Mindenki előtt tetteti ártatlanságát, de akivel valaha is leáll beszélgetni, az előbb vagy utóbb halál fia lesz.

Élettörténet: Egy palotában született, ami a pokol legfagyosabb részén magasodik a hófehér égig. Édesapja az uralkodó, senki sem mer ellenszegülni neki. Igaz, hogy fiával felelősségteljesen és apaként bánik, de mindenki tart erejétől és tiszeletet megkövetelő szavaitól. Dracót folyton körülveszik a nevelők, a szolgák, sosincs egy szabad perce, amit egyedül tölthet. Álmában is vigyáznak rá, ha meg sétálni megy, azonnal mellécsapódnak az őrök. Anyja korán meghallt, testvérei nincsenek. Nyilvánvaló, hogy kire marad a trón, ha apjának valami baja esik. Draco nemigen szereti a tanítására szánt órákat, folyton próbál ellógni róluk, csakhogy sosem sikerül neki. Kissé hanyag stílusa ellenére nagyon okos és ravasz, szavakkal bármikor kimagyarázza magát egy szemrebbenés nélkül. Az egyik legnagyobb és egyben legrosszabb tulajdonsága, hogy túl őszinte, olykor meg túl hazug. Az igazságot nem keveri a hazugsággal, vagy az egyik, vagy a másik lehetőség. Akinek még sosem hazudott az az édesapja, akit nagyon tisztel. Draco még 92 éves lehetett (emberi kor szerint kb. 14 éves), mikor megtetszett neki az egyik őr és úgy döntött, hogy bármi áron megszerzi magának. Sikerült is neki, egy máig felejthetetlen éjszakával vesztette el ártatlanságát, csakhogy nem tudta, hogy az őr halandó volt. Azután tudta meg, miután apja elmagyarázta a fajok közti külömbséget és mesélt neki a háborúkról. Sosem hitte volna, hogy egy ember megélhet eme fagyos vidéken, azt sem, hogy nem tisztavérű démonnal feküdt össze. Édesapja engedéje nélkül cselekedett, mikor megölte az őrt, akit kezdett, úgymond megkedvelni. Bosszantotta a tény, hogy lefeküdt egy halandóval, talán ezért, talán újabb gondolat folytán, de elkezdett kurvát játszani, amit mai napig remekül alakít. Az ország szemében ő egy ártatlan és gyerekes kisfiú, de azt még senki sem tudja, hogy a palota már végigment rajta. Csak azt, hogy folyamatosan fogyóban vannak az őket szolgálók. Nem meglepő, hisz, akinek egyszer nekiadta magát, azt meg is öli.

Hobby: Össze-vissza ugrálni a palotát és mindenkit megnevettetni. Esténként meg ágybacipelni egy-egy jóképű démont.

Foglalkozás: Herceg. Démon lévén képes irányítani a levegő elemet, de még mindig csak tanulja azt, hogy hogyan. Viszont a föld elem sem áll távol tőle. Egyelőre még nem tökéletesen, de a növényeket helyzetét és méretét tudja változtatni.

Extrák: : Szereti a rózsákat, de csak a vöröseket. Általában ellenfeleit először elcsábítsa és a legváratlanabb pillanatban végez velük. Mindent megtesz azért, hogy apja kicsi fia maradjon. Tekintetével és kéjencségével képes bárkit elcsábítani. Szex terén szenvedélyes és érzéki, nem szereti, ha durván bánnak vele, de azt sem, ha várakoztatják. *Uke.

Engedélyezve: 2012. 01. 13.
2013. 06. 20.

Módosítva: 2013. 06. 20. 06:01:40
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).