Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Samuel Legacy
Kategória: Fantasy
Feltöltő: darkrukia

Kor: 19

Külső leírás: Kócos, sötétbarna tincsei vannak, amiket finom kakaó illatú samponnal mos. Csokibarna szemei huncut csillogást tükröznek vissza, vágásuk szépen kiemeli arisztokratikus arcvonásait. Ajkai puhák, finoman teltek. Bőre selymes tapintású, amin a fény is féltékenyen csillog. Törékeny fiú, lapos pocival és kerek fenékkel. Nem különösebben válogatós a ruhák között. Kiegészítőket nem hord. A sötétebb színeket kedveli.

Jellem: Érzékeny lélek, de ezzel nemigen törődik senki. Kiskorában elfogták és aztóta fogalma nincs a külvilágról. Nem tud hogyan viszonyulni az emberekhez. Megszokta, hogy használják. Alázatosan és hűségesen követi gazdája parancsait, bár utálja a férfit. Ahányszor csak hozzáér, Sam úgy érzi, hogy a lelke is bemocskolódik. Mégis, azt teszi, amit mondanak, mert nem szeretne bűntetést kapni. Még sosem bűntették meg, de már tanúja volt gazdája kegyetlen modoához. A szobájában rengeteg könyv van, sokat is tanul belőlük. Ötször is végigolvas egy könyvet unalmában. Szeret kószálni a házban, bár feszült a sok szempártól, ami követi. Imádja az állatokat, főleg a madarakat. Reggelenként az ablakpárkányra szór magocskákot, hogy magáhozhívja őket. Gazdája nem fél attól, hogy kiugrik, vagy elvágyódik a szobából, tudja, hogy a fiú félénk, sosem lenne engedetlen.

Élettörténet: Szüleiről nem tud semmit, az egyedüli „családtagja” a gazdája. Mikor elfogták még alsós volt, nemnagyon ellenkezett és nem is akart, tudván, hogy mi vár rá, ha megteszi. Nincs olyan, hogy egyedül maradjon, mindig vannak vele őrök, vagy szobalányok, akikkel szeret beszélgetni. Félénk természete miatt mindenki kedves vele. Igaz, hogy Sam utálja ezt az életet, de sosem gondolt másra. Neki csak ez a világ létezik. A szobájában van pár plüssállat, ami nagyobb, mint ő. Azokhoz szokott odabújni, ha magányos, vagy gazdája megbántja. Bár vámpírokkal van körülvéve, ő maga ember. Darkon, a gazdája, nem szeretné átváltoztatni. Azt akarja, hogy betöltse a 20. életévét, ami júniusban el is érkezik.

Hobby: Nincs. Szeret olvasni és képzelődni arról, milyen lehet a tenger, amit még sosem látott.

Foglalkozás: „pomme de sang” (vámpírkaja)

Extrák: Szereti az édességet, szereti, ha törődnek vele. Imád ahhoz bújni, ami meleg. Szeretőként nem ellenkezik semmi ellen. Fél a sötétben, el sem tudná képzelni milyen, ha egyedül maradna. Retteg attól, hogy eldobják őt, fogalma nincs hogyan boldogulna.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2012. 04. 01.
2015. 06. 16.

Módosítva: 2015. 06. 16. 08:29:02
Módosította: darkrukia

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).