Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Halea Charlton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Catgirl

Kor: 24

Külső leírás: Nem túl magas, átlagosnak mondható a magassága. Súlya is átlagos. Enyhén szálkás, nem túl izmos, kissé már lányosnak mondható izomzattal, testtel rendelkezik. Neki nem adatott meg, hogy izmos legyen, mégis boldog és jól érzi magát a bőrében. Arca kissé kerek, álla is enyhén, bár nem nagyon észrevehetően kerek. Orra kicsit pisze, kerek. Szemei hihetetlen barnák, melyekkel néha félénken, bizalmatlanul néz az elé tárulkozó világba. Borzas, kócos, tépett... ezek a szavak jutnak az eszedbe, ha megpillantod a haját. Kócosan foglalja körbe arcát, de összességében nagyon jól áll neki ez a frizura. Frufruját mindig eltűri a szeme elől, hogy ne lógjon bele, mert idegesíti. Ruhákban mindig az elegáns, letisztult ruhákat részesíti előnyben. Ingek, öltönyök, és egy-egy extrémebb ruhadarab is előkerül a szekrényéből. Mondjuk valamilyen prémes, vagy szőrős kabát, télire. Ezen kívül, rajong a régi ékszerekért. Bal fülébe 3-4 régi, az 1800-as évekbeli fülbevalók vannak.

Jellem: Barátságos, de elég zárkózott. Nehezen nyílik meg másoknak. Kissé bizalmatlan, de ugyanakkor, ha valakiben megbízik, akkor annak bármit elmond. Bizalmát könnyű elveszteni, és nehéz megszerezni. Nem nagyon szeret viccelni, de érti a poénokat, ám mégsem mindig nevet rajtuk. Visszafogja magát. Fiatal kora ellenére, nagyon komoly, és megfontolt. Csak alapos megfontolás után vállal el munkákat, vagy megy bele valamibe. Ha bármi kis kétszínűséget lát a dologban, akkor el is utasítja, bármennyire szeretné a munkát. Inkább megy biztosra, minthogy eltegyék láb alól. Kora nem akadályozta meg a hírnévben, vagy a köztudatban. Attól, hogy komoly, szeret beszélgetni másokkal, de nem mond el magáról semmit. Csak az olyanoknak, akikben teljes mértékben megbízik, és még az életét is rá merné bízni. Na, ilyen nem sok van az életében. Mondhatni egy ember sem. Elég sokan csak a hírneve miatt állnak mellé. Néha könnyen zavarba hozható, ilyenkor elpirul, és a száját harapdálja.

Élettörténet: Két régész gyermekeként látta meg a napvilágot. Miután megszületett, anyja otthagyta a régészeti szakmát, és háztartásbeli lett. Csak a kis Halea volt a középpontban. Mindent megkapott, és ráadásul még szerették is. Apja továbbra is dolgozott, de nem vállalt komolyabb, hosszabb munkát. Ő is sok időt töltött a kisfiával. Aztán kezdődött az iskola. A kis Halea, már akkor is nagyon okosnak bizonyult. Sorra hozta a jó jegyeket, versenyeket nyert. Sok iskolai fogalmazása szólt a szülei munkájáról, és kalandjairól. Mivel az általános kitűnően végezte el, felvételt nyert az egyik legjobb régészeti középiskolába, ami ugyan messze volt, de mégis belementek. Elkezdődött a tanév, és a kis Halea kollégista lett. Csak kéthetente járhatott haza. Így a szülei most már bátran mertek hosszabb feladatokat vállalni. Az egyik ilyen megbízásnál, az anya megbetegedett, és még mielőtt haza érhettek volna, meghalt. Egy eddig ismeretlen vírus okozta a halálát. Az apa nem kapta el, de lelkileg eltört benne valami. Nagyon szerette a feleségét, s az óta sem talált senkit, aki megközelítheti a volt felesége iránt érzett érzéseit. Abbahagyta a régészkedést, és inkább régiség kereskedő lett, mivel nem tudta otthagyni a régiségeket. Fiában is eltört valami, és zárkózott lett kissé. A közép suli elvégzése után, apjával kezdett el dolgozni a régiségkereskedésben. Majd egy kis régészetet is tanult az apjától. Pár év múlva apja megbetegedett, és otthon kellett maradnia. A fia vette át a régiségkereskedést, de az egy rosszakarónak köszönhetően becsődölt. Miután a fiú is otthon ragadt, inkább apját ápolta, hogy minél előbb felépüljön. Apját megkereste a régi csapata, hogy menjen el velük egy utolsó ásatásra, ahol 1700-1800-as évekbeli ékszereket találtak. Halea ellenkezett, de apja rábeszélte, hogy menjen velük. Megszerette a régészeti szakmát. Apja sajnos nem tért haza az ásatásról, de a gyűrt, amit ott találtak, azt a fiának adta. Azóta is hordja, mint egy kincset. Nagyon vigyáz rá, és semmi pénzért sem adná el.

Hobby: Régi könyvek olvasása, régi ékszerek gyűjtése és hordása.

Foglalkozás: Hivatalosan régiségkereskedő, de olykor ásatásokon is részt vesz szülei hírneve miatt.

Extrák: Sokszor harapdálja a száját, ha ideges, vagy zavarban van. ~ Utálja a telet, viszont szereti a szőrmés, bundás, hosszú, akár földig érő kabátokat. ~ Megszállottságig rajong a régi ékszerekért, és mániákusan gyűjti őket. ~ Szüle nagy vagyont hagytak rá, amit nem pazarolt el. ~ Nem él nagy házban, csak egy kisebb házat tart fent, amiben kényelmesen elfér ő, és a könyvtára, valamint az ékszer gyűjteménye. ~ Egyetemet nem végzett, de papírja van róla, hogy hivatalosan is régiségkereskedő. ~ Több nyelven beszél: spanyol, francia, német, magyar, görög és japán. Nagyon jó nyelvérzéke van. ~ Tisztában van vele, hogy a saját neméhez vonzódik, de még nem volt kapcsolata, semmilyen téren más férfival. De bevallása szerint uke. Nem tud irányítani. ~ Megszállottan szereti a csokit, és az epret. ~ Van egy nagymacskája, amit az egyik ásatáson talált kölyökként. Azóta ő neveli és nem adná oda senkinek sem. Barátságos természet, aki nem bánt senkit sem. Kira, a nagymacska bár játékos természet, de kedves és nagyon jámbor.

Engedélyezve: 2013. 06. 22.
2016. 07. 09.

Módosítva: 2016. 07. 04. 23:13:47
Módosította: Catgirl

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).