Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Héderváry Gergely/Gary
Kategória: Hetalia Axis Powers
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: Az ország, amit képvisel nagyon rövid ideig létezett, mindössze 51 évig. Ő maga fiatalabbnak mondhatja magát Erzsinél, legalábbis kinézetre biztosan, olyan 18 körülinek lehetne saccolni. Valódi kora viszont ismeretlen.

Külső leírás: Mivel Erzsébet testvére, eléggé hasonlít rá. Alkatra vékony, és látványosabban erős, szép testű. 170 cm magas. Jóképű, kissé talán lányos arca van, de ez nem szúr szemet senkinek. Haja hosszú és világosbarna, gyakran köti fel vagy tűz bele virágot, de rá ez már nem annyira jellemző. Szemei halványzöldek, de ha mérges, akár sötétebbnek is tűnhetnek. Zöld egyenruhát hord, karddal vagy pisztollyal gyakrabban ábrázolják, mint serpenyővel. A fanartokon előszeretettel öltöztetik különböző szexi rucikba, pedig valójában nem nagyon szeret ilyet hordani, csak ha ünnep van, vagy muszáj kiöltöznie. Átlagos srácnak tartja magát. Neki nem szokása kimutatni az érzelmeit, de ha megteszi, akkor talán még rosszabb is nővérétől. Kesztyűt is szokott hordani, vagy nyakkendőt. Imádja a magyar népviseleteket, és egyenruha fanatikus.

Jellem: Sokkal harciasabb és talpraesettebb, mint nővére. Gary nem visszahúzódó, és nem fél másokkal szembeszállni, másokkal ellenkezni. Ha valakit bántani akar, azt nem csak fizikailag, de lelkileg is meg tudja tenni, és igen sikeres is ebben a témában. Van egy aranyos és egy bunkó fele, többnyire az utóbbit mutatja a világnak. A bunkó fele nemtörődöm és beszólogatós, az édes fele pedig gondoskodó és kedves, ennek nem is lehet ellenállni. Akkor van baj, ha ezeket egyszerre alkalmazza (ilyenkor többnyire éppen felszedni próbál valakit). Annak ellenére, hogy Ausztria háborúba kényszeríttette, nem ellenszenves vele, sőt, tisztelettudó. Nem így Németországgal, akit már sokkal szívesebben szapul, nagy részben azért, mert az I-II. világháborúban teljesen összetörte testvérét, testileg és lelkileg is. Poroszország már más téma, vele egy húron pendülnek, talán hasonló sorsuk miatt értik meg ennyire egymást. Trianont teljes mértékben utálja, bár mára már valamennyire le tudta küzdeni a Kisantant országai iránt táplált ellenszenvét. Olaszországgal különösebben nincs baja, inkább csak azért nem szereti, mert Bözsi ezt teszi. Ő is rendelkezik azzal a „csak-azért-sem” jellemvonással, de a többi országgal viszonylag jóban van. Makacs egy teremtés, aki csak kis részben hasonlít Magyarországra.

Élettörténet: Gary az Osztrák-Magyar Monarchia létrejöttekor tűnt fel Erzsébet testvéreként. Akkor csatlakozott Ausztriához, és sokáig jól megfértek egymás mellett. Ő volt a Monarchia magyar fele, és erős országnak is mondhatta magát, ennek ellenére nem akart háborúzni, ebbe Ausztria kényszeríttette bele. Az még jobban zavarta, mikor Ausztria Erzsébetet is feleségül vette, ezzel szinte teljesen háttérbe szorítva őt, aki a Monarchia tényleges magyar része volt. Az I. világháború alatt hősiesen kiállt a népéért, ám a vereség olyannyira összetörte és meggyalázta, hogy Trianonkor külföldre utazott, és nem is akart soha visszajönni Magyarországra. Erre végül Erzsébet tudta csak megint rávenni, aki akkorra már (ismét) átvette tőle Magyarország szerepét, és ezt a pozíciót a mai napig ő tölti be. A II. világháborúba már testvére csatlakozik be Németország oldalán, bár ezt Gary akkor is erősen ellenzi, de nem tehet semmit. Azokban a szörnyű években csupán lelkileg tudta támogatni nővérét, döntéseket nem hozhatott, és nem is hozhat. Tulajdonképpen Trianon örökre véget vetett a dicsőségének, úgy, ahogy a teljes magyarság dicsőségének is. Mára már alig rangosabb bármelyik átlagos polgárnál, Erzsébet ugyan néha őt küldi maga helyett az unalmas vagy éppen érdektelen konferenciákra, versenyekre, vagy ilyenekre, de ezen kívül minden tekintetben átlagos életet él. Erzsébettel lakik egy házban, de gyakran meglátogatja Ausztriát, akinél Poroszország húzza meg magát, ennél nyugatabbra viszont nem megy, mivel heródja van a német és az olasz földtől. Szeret Horvátországba menni nyaralni, vagy Lengyelországba, Feliks ugyanis a legjobb barátja.

Hobby: Poroszországgal/Lengyelországgal bandázás, dalolászás, kirándulás, népi kultúra megőrzése, különböző munkák

Foglalkozás: Osztrák-Magyar Monarchia (Österreichisch-Ungarische Monarchie, Austro-Hungarian Monarchy/ Empire) magyar része volt, most néha Magyarország helyettesítője/követe

Extrák: Kitalált karakter, Erzsébet öccse. Állítólag homoszexuális, de ő tagadja, hogy az lenne, valószínűleg csak enyhén biszexuális. Nyúlfanatikus. || Jelképei: kard, angyal || Szülinapja: október 31. || Fővárosai: Budapest, Bécs || Nyelvei: magyar, német || Nemzeti virágai: tulipán, muskátli, havasi gyopár || Neve eredete: a beceneve „Mangary-chan/kun”, ebből jött a „Gary”, magyarul Gergely, így végül a polgári neve is ez lett. Ez a név utalhat még Gárdonyi Géza Egri csillagok c. regényéből a főszereplő karakterre, Bornemissza Gergelyre is.

Képinfo: Taka Bun (http://www.zerochan.net/Taka+Bun)

Engedélyezve: 2011. 04. 29.
2012. 09. 29.

Módosítva: 2012. 09. 29. 01:14:32
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).