Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Alucard
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Meera

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Egy monstrum. Egy bevehetetlen vár. Hatalmas és erős, teste hibátlan, még ha szitává lövik, akkor is ugyanúgy képes magát regenerálni. Izmos és hihetetlenül erős, képtelenség neki ártani, több ezer lélek lakik benne, akiket felzabált. Haja éjfekete, bár szeret színével és hosszával is játszani. Vagy hófehér, szürke és fekete színekben pompázik, hossza is változó, általában a hosszú hajat részesíti előnyben, de előfordul, mikor lusta napjain rövidebbel tengeti életét. Arca mindig unott és közönyös, azonban a szemeiben megcsillanó állatiasság és veszély sok alkalmatlankodót elriaszt a közeléből. Ruházatát többnyire a vérvörös és a fekete alkotja, szeret hatalmas köpenyeket magára ölteni, amit a szél vadul szokott tépni. Van, mikor egy narancssárga napszemüveget is felkap, hogy szemének színét titokban tartsa. Arca markáns vonalakkal rendelkezik, árad belőle a veszély és a hatalom. Szemei vérvörösek, melyekkel iszonytatóan kegyetlenül és rettenetesen ért hozzá, hogyan váltson ki ellenfeleiből félelmet, akár egy pillantással is.

Jellem: Egy szociopata vadállat, olyan torzult személyiségű ember akinek sosincs lelkiismeret-furdalása, vagy esetlegesen megjátszhatja, de annak sosem sül ki jó a végéből. Úgy cselekszik ahogy mondják neki, úrnője parancsára engedelmeskedik, olykor visszásan bár, és kiforgatja a szavak értelmét, de cselekszik, és hűséges. Imádja a vért, a gyilkolást, évszázadok alatt olyan szomjúság költözött belé, amit más kontrollálni képtelen lenne. Intelligenciája hihetetlenül magas, s mégis inkább, ha teheti, mészárszéket rendez. Tisztában van a dolgok menetével, az élettel, mindennel, csupán magas ívből tesz rá. A világ egy láthatatlan kártyavár, melyet válogatott emberek építettek fel, s Alucard célja, hogy a vérgőzös álmot, a háborúkat egyszer és mindenkorra a háta mögött tudhassa. Minden vágya az, hogy egyszer egy ember végezhessen vele, várja a halált, kívánja az elmúlást és a pusztulást. Helyzettől függően igen erősen mazochista, főleg úrnőjével szemben, imádja, ha az parancsolgat neki, vagy megpróbál uralkodni felette. Szeret neki behódolni, imádja eljátszani az udvarias és hű szolgát, de nem rest különböző ötleteket felvetni, imád a halálba rohanni, egy csettintésre. Roppantmód szadista is, lénye ezerféle életből tevődik össze, akik erőszakos halált haltak általa. Kínzás, megalázás, minden jöhet. Számára nincs lehetetlen, egy elpusztíthatatlan buldózer, egy hatalmas vár, melyet több ezer lélek vesz körül, így lehetetlen, hogy valaha is meghaljon.

Élettörténet: Valamikor régen egy hatalmas uradalom birtokosa volt. Gondolom dereng mindenkinek Vlad Tepes meséje... Nos, ez a földesúr zsarnokságból és kínzásból hízta meg magát, élvezettel trancsírolt, és húzott karóba, mely az évszázadok során védjegyévé vált. A havasalföldi hadsereg vezetője és parancsnoka volt, több várost és falut tett rabszolgájává, míg egy napon a törökök hatalmas serege le nem verte őt, s kínzásban nem részesítette. Mikor kivégzésére került a sor, felnyalta a földön csordogáló vért, mely megannyi kín gyümölcse volt. A bárd suhant, a gróf feje a porba hullt. Mígnem vissza nem mászott nyakához. Felzabálta az egész janicsár ezredet, több keresztes hadjáratot nyelt el féktelen haragja és szomja. Azonban, mint minden vad és állatias történetnek, van egy apró pöttye, egy apró folt, ami bukást jelent. A gróf ugyanis szemet vetett egy bájos hölgyeményre. Természetesen a frigy nem jöhetett létre, megannyi vámpírvadász és fejvadász érkezett, hogy megöljék Őt, hasztalan. Ám egy napon, Abraham van Hellsing csapatával legyűrték a királyt, s a felkelő nap fényében karót döftek szívébe. Birtokai elvesztek, hőn szeretett nőjét elragadták tőle, koporsóba, égő napra kényszerítették, s bedobozolva elszállították. Abraham leszármazottja, Arthur azonban kísérletezni kezdett a tehetetlen testen, megannyi erővel és hatalommal felszerelve az aszott múmiát, ki hiába tűrte a szikéket, mégis mindent hallot és értett, csupán nem mozgott. Telt az idő, egy napon egy szőke kislány vére fröccsent az elfelejtett porhüvelyre, mely azonnal életre kelt. Úrnője védelmének és szolgálásának szentelte életét, a kislány pedig megszelídítve az állatot, a Hellsing szervezet vezetőjévé küzdötte fel magát. Alucard a bombabiztos fegyver, az elpusztíthatatlan, az egyetlen.

Hobby: félelem és pánik okozása;mások kínjain szórakozni; piszkálódás; lustán üldögélni; meglepetésszerűen előbukkanni falakból, árnyékokból

Foglalkozás: -

Extrák: Megszámlálhatatlan alakja van, ereje kimeríthetetlen és végtelen. Varázsolni tud, mágiát alkalmazni, famulusokat előidézni és képes akár megkettőzni önmagát, vagy apró kis cafatokból újra összeáll.**Lőfegyverei a Casull és a Jackal, amikkel szívesen lő szitává minden élőt. Jelen esetben inkább holtakat. ** Manga: Hellsing

Engedélyezve: 2011. 04. 23.
2011. 04. 24.

Módosítva: 2011. 04. 24. 14:36:31
Módosította: Meera

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).