Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Riel (kitalált karakter)
Kategória: Manga, PC és könyv
Feltöltő: Silvery

Kor: 25

Külső leírás: Gyönyörű, különleges szépség még az angyalok között is. Termete karcsú és kecses, mintha minden mozdulata elegáns, bájos felsőbbrendűséget árasztana. A közelharcban soha nem jeleskedett, és ez látszik alakján is: vékony, szinte csak annyi izom van rajta, amennyi a repüléshez szükséges, de a fizikai gyengeségét kárpótolja a fürgesége, hisz karcsú, könnyed alakja villámként szeli a levegőt. Szárnyai még nem fejlődtek ki teljesen, a tövéből még apróbb pihéket hullajt, de ez már nem hátráltatja a repülésben. Varázslatosan gyönyörű szárnyakkal áldotta meg az Úr, kitűnik az angyalok közül az egzotikus színekben pompázó tollazattal, s ő büszkén, mégsem öntelten viseli a szépséges ajándékot. Szemei a szárnyaihoz hasonló, élénkzöld színnel tündökölnek, szinte mindig szelíd mosoly csillog az elragadó tekintetben. Haja gesztenyebarna, a sötét, meleg árnyalatú tincsek hosszú selyemzuhatagként omlanak vállaira, melyeket hófehér, érintetlen bőr fed. Egy ezüstláncon hordja magán mindig a fehérarany medált, melyet szülei egyetlen emlékeként hozott le a földre.

Jellem: Gyermekies rajongással imádja az életet, az öröklét nyomasztó súlya még nem döntötte sötétbe elméjét, mint az idősebb társainak. Szeretetre méltó jelleme van, aki könnyedén lelkesedik bármiért, ami felhívja magára a figyelmét. Szinte mindig mosolyog, sugárzó jókedve néha még a legöregebb angyalokat is mosolygásra bírja, s ártatlan gyönyörűsége csak tovább fokozza az erős kisugárzást. Gondtalan élethez szokott, boldogan, túlzott naivitással szemléli a körülötte lévő világot, még nem készült fel rá, hogy megismerje az élet komoly oldalát, szíve szerint örökre játszadozó gyermek maradna. Végtelenül kedves és odaadó, bármit megtenne a barátaiért, szeret boldogságot varázsolni mások szívébe. Szereti, ha dicsérik, szereti mások csodálatát, mégsem nevezhető hiúnak, beképzeltnek. Nem ismeri a félelmet, a fájdalmat, hiszékeny és naivan kíváncsi az élet, a világ titkaira. Szeret tanulni, szeret új dolgokat megtudni, csábítja minden, ami ismeretlen, ami érdekes.

Élettörténet: Boldog, gondtalan gyermekkora volt, akárcsak az angyal gyermekek többségének. Szülei gyenge angyalok voltak, akiknek a gyermekük születése után vissza kellett vonulni a mennybe. A létezését, a születését szinte csodaként emlegetik, hiszen az angyal gyerekek oly ritkák, ő mégis megfogant annak ellenére is, hogy szülei erőtlenek. Az akadémián mindig jó tanuló volt, az angyalok oktatója, Jessamy különös figyelemben részesítette a gyönyörű, ártatlanul bájos és szeretnivaló gyermeket. Imádta a fiatal éveit, szerette a gondtalan életet, a játszadozást, a tanulást, a nyugalmat, hisz az angyal gyermekek különleges védelem alatt állnak. Mikor eléggé felcseperedett, hogy huzamosabb ideig maga mögött hagyja az angyalok szigorúan titkos és védett városát, elfogadta Michaela ajánlatát, miszerint a tanítója, mentora lesz a kinti világban. Az angyalok között még nagyon fiatalnak, szinte gyermeknek számít, ezért igazán fontos feladatokkal még nem látják el.

Hobby: Nevetés, céltalan repdesés, játszadozás a szelekkel

Foglalkozás: Angyal tanonc

Extrák: A szárnyai a legkülönlegesebbek közé tartoznak, a tollazata mélyzölden ragyog, a felső íven aranysárga árnyalatú tollacskákkal. Az angyalpora szebben csillog, mint bármilyen ékszer. || Könyv: Nalini Singh: angyalvér sorozat

Engedélyezve: 2011. 04. 22.

Módosítva: 2012. 01. 18. 18:56:05
Módosította: Silvery

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).