Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Rodger Baker
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Ereni-chan

Kor: 20

Külső leírás: Izmos, jóvágású felsőtestét már csak ereje koronázza meg. Az utcán töltött idő alatt rengeteg fegyvert és küzdősportot megismert, ezek rendesen átalakították, és azóta valamennyinek hasznát is veszi. Arca mindig magabiztosságot és dölyföt sugároz, hiszen tisztában van vele, mik az adottságai. Az alap hajszíne sötétbarna, de pár éve világosbarnát is melírozott bele, ez még jobban is áll neki. Szemei ugyanolyan sötétek, mint öccsének, de Rodgerében sokkal több az indulat, gyűlölet, vagy éppen bármilyen másik érzelem, egyszóval nem nagyon takargatja, mit gondol. Ebből már jó párszor akadtak problémái. Bőre általában napbarnított, nehezen ég le, és bár jóval többet foglalkozik magával, mint öccse, mégsem finomabb tapintású. Ad arra, mit gondolnak mások, de csak ha befolyásos emberekről van szó, a többieket leszarja. Szereti a mellkasvillogató ruhákat, szűk farmereket, minden olyan dolgot, amiben egy kicsit is szexi (mindenben szexi, úgyhogy ezt nem nehéz). Nem szereti, hogy sokan öccséhez hasonlítják, szerinte mindketten jóképűek, és ennyi. Az ő szerelmi élete csak egyéjszakás kalandokból áll.

Jellem: Öccsével ellentétben, ő a valóságban él, és keményen küzd azért, hogy minden úgy legyen, ahogyan ő elképzelte. Ha gyűlöl valakit, azt tiszta szívből teszi, szeretni viszont nem tanult meg, talán ez is egy oka annak, hogy néha testvéréhez hasonlítják. Senkivel nem tolerál, csak ha függ tőle, vagy ha érdekében áll. Konkrét tervei vannak a jövőre, még a börtönben is, ezért minél hamarabb ki is akar jutni onnan, bár tisztában van vele, hogy ez egyedül nem fog menni. Nála érvényesül a „jól néz ki, de esze nincs” elv, teljesen az erejére hagyatkozik, meg a fegyverekre. Hogy ő másokra utalva éljen? Soha! Nagybátyját is a kezdetektől fogva utálta, és örömmel oltotta ki az életét. Nem számított rá, hogy testvére mellette lesz, de végül ő is ragaszkodott hozzá, hiszen nagyon féltette őt a kinti élettől. Mindennél jobban szereti, de képes neki fájdalmat okozni, és néha nem is fogja fel, hogy ezt tette. Gyakran vannak dührohamai, ilyenkor tombol, és bánt mindenkit, aki körülötte van. Kapzsi, valójában nem akarta megosztani az örökséget öccsével, hanem el akart tűnni vele, abba viszont sose gondolt bele, mit tenne Alan nélkül.

Élettörténet: Apjuk befolyásos családba született, mint második fiú, de sose illett különösebben Los Angeles elitjei közé, így nem volt olyan meglepő, mikor szülei határozott tiltása ellenére, egy egyszerű gyorskajáldában dolgozó, középszerű család lányát vette el. Boldogságuk akkor lett még teljesebb, mikor szép sorban két egészséges fiuk született. Mindenük megvolt, az apa sikeresen alapított saját céget, mely idővel bátya apjuktól örökölt vállalatának méltó ellenfele lett. Egészen addig minden rendben ment, míg egy végzetes balesetben Rodgerék szülei életüket nem vesztették. A fiú ekkor még csak 13 éves volt, és a nála alig fiatalabb öccsével együtt apjuk bátya fogadta őket örökbe, így rátéve a kezét az örökségükre is. A két fiú élete innentől kezdve pokollá vált. Nagybátyjuk nem foglalkozott velük, így sokszor csak az utcán kóboroltak, balhékba keveredtek, bandáztak. Rodger megállta a helyét, és igyekezett öccsét is megvédeni, aki ekkor még elég bizonytalan és gyenge volt. Közben iskolába is jártak, hogy idővel átvehessék az örökségüket, csakhogy hiába lettek nagykorúak, nagybátyjuk megtagadta azt tőlük. Ezt talán még el is viselték volna, de mikor a férfi rendszeresen molesztálni kezdte a szemrevalóvá cseperedő Alant, Rodgernél betelt a pohár, és előre eltervezve megölte nevelőjüket. Nem volt idejük menekülni, elkapták őket, és mivel egyikük se árulja el, melyikük tette valójában, mindkettőjüket elítélték.

Hobby: Küzdősportok, kurvák szedése, öccse pesztrálása, magával törődés

Foglalkozás: -

Extrák: Szó nélkül nekiugrik bárkinek, ha ezért pénzt vagy valami olyasmit kap, ami kell neki. Gyerekkorában öccsével volt egy közös nyuluk, akit a szüleik halála után elvettek tőlük, ezért Rodger vonzódik az aranyos és puha dolgokhoz, néha saját öccsét is egy ilyen dolognak titulálja. Imád a tévé előtt ülni és focimeccset nézni, jó pár karton sör társaságában. Csak nagy mennyiségű alkohol után veszti el a fejét. Foglalt, Öcsimé.

Képinfo: Egosun (http://egosun.deviantart.com/)

Engedélyezve: 2011. 04. 21.
2012. 01. 30.

Módosítva: 2012. 01. 30. 23:16:09
Módosította: Ereni-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).