Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 5 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Seol (Halál)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hentai Chibi

Kor: több ezer

Külső leírás: Vállig, néhol pedig kicsit hosszabb haja van, mely mindig rendezett és csupán a hosszabb tincsek lógnak néha szeme elé . Szép arca van és gyönyörű szép sötét szemei. Arcának jobb felén a halántékánál egy jel van, mely különös ismertető jegye. Magas és szálkás izomzatú. Ajkai szép teltek és kívánatosak. Általában elegáns ruhákat visel, néha még páncélzatot is. Ruházata általában sötét színű. Mindkét kezén vaskarmos kesztyű van, mely olykor kiváló fegyver. Kaszája ritkán van nála, csupán ha valakivel végezni kell, a kard viszont szorosan hozzá tartozik megjelenéséhez. Szárnyai igazán különlegesek, csodás aranysárga színűek.

Jellem: Magabiztos, erős személyiség. Tudja mit akar, mikor, hogy és miért és azt is hogy megkapja. Küzd azért ami/aki neki kell és nem ereszti soha. Néha a cél érdekében kissé szelídebb és ez részben tényleg hozzá tartozik személyiségéhez. Egy kissé öntelt és eléggé tapintatlan. Ha megszólal akkor általában azért teszi, hogy a porig alázza ellenfelét, de képes a normális társalgásra is. Kötekedős, nagyszájú, de nagyon tapasztalt. Nem lehet vele alkudozni. Ha akar igazán szenvedélyes is tud lenni.

Élettörténet: Valaha ember volt, egy nemes ifjú, de kegyetlenül meggyilkolták. Ennek ellenére ő mégis van, hiszen ő lett maga a halál. Először zavarta, hogy más életét kell elvennie, hiszen míg ember volt őszinte és tiszta, nemes lélekként élt. De aztán ahogy telt az idő bele jött és mára már nem zavarja. Sokan próbáltak alkudozni vele, de ez szinte lehetetlenség. Senki és semmi nem érdekelte még, de megfogadta ha egyszer képes lesz beleszeretni valakibe akkor az örök életet adja neki maga mellett.

Hobby: hát nem igazán van neki, de sokat járkál emberi alakban az emberek közé

Foglalkozás: ő maga a Halál

Extrák: ő maga a halál * van ereje, de nem szereti használni * nem tartozik se a gonoszak, se a jók közé, ő csak úgy van és pártatlan * érdekli őt az emberek világa, az a sok változás ami az ő ideje óta végbe ment ott * nevének jelentése: alvilág

Engedélyezve: 2011. 04. 15.
2011. 04. 17.

Módosítva: 2011. 04. 16. 13:50:34
Módosította: Hentai Chibi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).