Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Haruka
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: yoshizawa

Kor: Feltehetőleg többszáz éves

Külső leírás: Haja éjfekete, tépett fazonú, a válla alattig ér. Szemei ugyanolyan ébenszínűek, mint a haja, bőre fehér, és az animében többször bizonyítja, hogy ő az a tipikus nők-álma férfi, a legkomolyabb rosszindulattal is egy ütős bishounen. Magas, izmos teste minden szemet vonz és tekintve, hogy mindig elegáns öltönyökben flangál, még vonzóbb. Tengu alakban két hatalmas, gyönyörű, fekete szárny díszeleg a hátán: valljuk be, kicsit olyan, mint ahogy a hívő keresztényekben Lucifer képe él. Láthattuk a teljesen átalakult formáját is: azok a szép szemek őrültté válnak, karmai nőnek és kifejezetten vérszomjas ábrázata van.

Jellem: Érdekes figura. Eleinte inkább csak lézeng Kantarouékkal, elvan és elviseli, hogy Kan-chan nevet adott neki, ami ugye egy igencsak erős kötelék egy youkai és egy ember között. Nem mondhatjuk, hogy rögtön megszereti őket, inkább megszokja a jelenlétüket eleinte, és az, amit Kan-chan iránt érez, lassan alakul ki. Tiszteli és elfogadja mint mesterét, de Harukát végig érdekli saját múltja is, hiszen elzárása előttről semmire nem emlékszik. Megszokja szerepét és meg is szereti a kis csapatot, jellembeli fejlődése tagadhatatlanul sokat köszönhet Suzu-channak is. Yokoval is tökéletesen elvan ugyan, hiszen kettőjük fajtája némiképp közös, de akihez akarva-akaratlanul is a leginkább kötődik, az Kantarou. Alapjában véve Haruka egy kicsit nemtörődömnek látszik, halk szavú, feleslegesen nem beszél és az igazán nagy mókákból is inkább kimarad. Ridegnek gondoljuk, de az apró jelekből látszik, hogy igazán szereti Kan-chant is, és a többieket is, valamint a nyomozások során kiderül, hogy ő maga is érző lény, és nem feltétlen csak Kantarou iránt tud érzéseket táplálni. Sugino-samával kicsit érdekes a viszonyuk, hiszen mindketten tenguk. Eleinte mintha ellenségesebbek lennének mint várjuk, de a végén a fehér tengu is szerves része lesz Haruka életének.

Élettörténet: SPOILER! Valós múltjáról éppen annyira keveset tudunk meg az animéből, mint ő maga. Annyi biztos, hogy faja tengu, ezen belül is ő a fekete tengu, a démonevő tengu, erősebb minden youseinél, azaz démonnál, de valamennyire ő maga is az. Sok évvel az anime kezdete előtt zárta el egy férfi, mint utóbb kiderül, Kantarou egyik őse. Akkor vérszomjas volt, valóban démonevőként tevékenykedett, azonban amikor felébreszti Kan-chan és nevet ad neki, egy időre lenyugszik az élete. Segít a kis csapatnak elzárni a gonosz youkaiokat, adott esetben megtisztítani lelkeket, és úgy tűnik, békében élhetnek. Azonban egy kis csoport feltett szándéka, hogy felébressze a démonevő tengut, Haruka vérszomjas és démongyűlölő énjét, ami sikerül is. Felébred benne a vágy, hogy megölje mesterét, hiszen úgy véli, Kantarou maga zárta el régen. Az utolsó részben derül csak ki, hogy ez nem így van, és Suzu-chan halála hozza össze újra őket, hiszen Kantarou kissé talán menekülni látszik Haruka és az érzései elöl, Haruka pedig képtelen dönteni, hónapokig Sugino-sama és Muu-chan faházában él és gyógyul a harc után.

Hobby: Imád a tetőn ücsörögni, vagy teát inni és sütizni a többiekkel, bár az édességet nem kifejezetten szereti

Foglalkozás: Ichinomya Kantarou mellett segéd a yousei-űzésben

Extrák: Faja: tengu/démonevő tengu/fekete tengu *** Roselie-chan Lucifernek nevezi *** Anime/manga: Tactics *** NEM KÖLCSÖNÖZHETŐ!

Engedélyezve: 2011. 04. 13.
2011. 07. 22.

Módosítva: 2012. 05. 27. 05:56:45
Módosította: Kawaii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).