Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ichinomiya Kantarou
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: ef-chan

Kor: 22

Külső leírás: Átlagos magassággal és átlagos testalkattal rendelkező fiatalember, haja rövid, ezüstfehér bozont, szemei pedig vörösesbarnák és kifejezőek. Öltözéke illeszkedik a hagyományos japán öltözékhez, kariginu kimonójához természetesen tartozik a hagyományos japán papucs, esetleg egy utazóköpeny is társulhat a kompozícióhoz. Kiegészítői: egy buddhista gyöngyfüzér valamint egy karkötő, amelyen három csengettyű van, s amelyek jelzik a természetfeletti jelenlétét. Mellkasán egy régebbről származó heg vöröslik, amely fájdalmasan sajogni kezd, ha ártó szándékú youkai van a közelben.

Jellem: Alapvetően szeretetreméltó és szeretettelteli fiatal fiú, aki többnyire inkább a youkaikkal találta meg a közös hangot, tekintve, hogy kiskorától fogva rásütötték a hazug bélyegzőt, mert váltig állítja, youkaik léteznek, s ő látja őket. Ez azonban nem szegi kedvét, életvidám, mosolygós, és legfőképp eszméletlen nemtörődöm. Bár lehet, hogy a kórosan lusta néha megfelelőbb kifejezés lenne. Szeret kibújni a munka alól, főleg, ha cikkírásról, vagy egyéb olyan dologról van szó, amihez nem fűlik a foga, de megszállottan képes belevetni magát a legtöbb olyan dologba, amely érdekli, ezek többnyire nyomozások a természetfeletti jelenségek okainak felderítésére és megoldására. annak ellenére, hogy el tudná viselni a fényűzést, és a gazdagságot, eme fentebb említett tulajdonsága miatt sokszor szorul nélkülözésre, de még ez sem képes arra késztetni, hogy valami értelmesbe kezdjen, amivel pénzt is lehetne keresni.

Élettörténet: A történet az 1900-as évek elején kezdődhet, Kantarou is valamikor ekkor születhetett (az anime időszakára a Taisho-korba érünk, amely 1912-26-ig tartott). Múltjáról nem sokat tudunk meg, az biztos, hogy születésétől fogva képes látni a különböző youkaikat, szellemeket, s emiatt sokszor inzultálták, mert senki nem hitt neki, ő pedig olyan típus volt, aki védte az igazát. Célja már gyerekkorában is az volt, hogy erősebb legyen, s hogy minél több youkait ismerhessen meg és védhesse meg őket az emberi butaságtól és szkepticizmustól. Ezért is kezdett “démonűzőként” is tevékenykedni. Nála ez nem a youkaik kiűzéséből állt, hanem a paranormális tevékenység mögött az okot kereste, s megpróbálja megoldani a youkaik problémáját, segítve nekik ismét meglelni a békét, s így a harmonikus életet az emberek mellett, azokat nem zavarva. Néprajzkutatónak tanult, amelyből diplomát is szerzett tudósként tartják számon. Elvileg egy néprajzi hagyományokkal, érdekességekkel foglalkozó cikksorozat szerzője, de gyakorlatilag szereti rásózni annak megírását egy lakótársára, Youko-chanra, aki valójában egy rókaszellem. Emellett gyeremekkora óta, mikor egyszer youkai barátaitól tudomást szerzett létezéséről, az oni-evő tengut kutatja, aki egyfajta szimbólummá válik a számára, ő a legerősebb, a legcsodálatosabb lény, aki valaha élhet a földön. Mikor rábukkan, és elnevezi, egyben mesterévé is válik, de ez egyben fordulópont felé viszi az életét, hiszen mestereként szükségesnek tartja, hogy felnőjön hozzá, s valóan erős lehessen. Ezért sem kíméli magát, ha Haruka (így nevezte el a tengut) bajba kerül, ugyanis egy csoportosulás szeretné kihozni belőle az őrjöngő démont, s végül pusztulását okozni. Amúgy különösebb életcélja nincs, legfőképp csak úgy teng-leng, csak abba lovalja bele magát, ami érdekli is, a többi dolgot pedig igyekszik elmismásolni.

Hobby: lustálkodás, youkaikkal kapcsolatos kutakodás, nyomozás, Haruka körülrajongása (csak diszkréten), Youko idegeinek őrlése

Foglalkozás: néprajzkutató, mellékállásban démonűző

Extrák: Tactics című anime főszereplője * Születésnapja január 1. * Van egy sebhely a mellkasán, amely iszonyatosan sajogni kezd, ha bármilyen ártó szellem van a közelben. * Van egy karkötője, amelyen három csengettyű található, ezek is jelzik, ha youkai van a közelben (de ezek nem csak az ártó szándékúakat.) * Van egy buddhista gyöngyfüzérje, amely segít koncentrálni az erejét, és valamennyire spirituálisan védi is. * Rajongása egyetlen, és minden mást eltakaró “tárgya”: Haruka *

Engedélyezve: 2011. 04. 13.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).