Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kasih Sayang
Kategória: Fantasy
Feltöltő: ef-chan

Kor: 37

Külső leírás: Az oneida faj előkelő képviselője. Bőre akár a hó, de igazi jellegzetessége tiszta, fehér haja, mely még az oneidák között is igen ritka, bár ezt a külső fajok képviselői nem feltétlen észlelik, hiszen nem érzékelik olyan élesen az árnyalatokat, mint az oneidák. Szeme alapszíne vérvörös, de hangulatváltozáskor változik az árnyalata egészen a fakó pirostól a mélybíborig. Testalkata átlagos, magasságra viszont alacsony még fajában is, emberi léptékkel 159 cm és 47 kg. Hétköznap szereti a feketét, mert még inkább kiemeli bőre sápadtságát, ezen kívül alapvető kiegészítője, tekintve, hogy kötelező viselni megbízások közti szünetekben, egy vörös masnira kötött csengő, mert így könnyebb követni mozgását. Szeret másoktól elcsenni dolgokat, amelyeket a ruhája belsejébe rejtve visel, mint egyfajta talizmángyűjtemény. Nem tud rá különösebb okot, ha kérdezik, egykedvűen felel valamit azok illatáról. Ami még kifejezetten jellemző rá, az mindennemű cipőféle hiánya. Gyűlöli őket, mert elzárják a “Oyamishahtól”, amely az oneidák szerint a mindent átjáró Életanya. (Nehéz átfordítani, egyfajta istenségük.)

Jellem: Ha akar, simulékony, csendes, észrevehetetlen szellem, ha akar, hangos, ricsajos, elviselhetetlen, hisztis, pusztító, mint a hurrikán, ha akar, elkényeztetett cicus, törleszkedőn hízelgő, épp mit kíván a helyzet. A munkában. A hétköznapokban viszont határozott jelleme van, és egyértelműen kinyilvánítja, ha valaki szimpatikus számára, ahogy azt sem rejti véka alá, ha valakit a háta közepére sem kíván. Szeret beszélni, tesztelni a környezete tűréshatárát. Oneida társai is falra másznak néha attól, mennyire hiperaktív, és ha belelovallja magát valamibe, egyszerűen nem lehet leállítani a témáról, s kíváncsisága és érdeklődése már-már “fangirl” kategóriát súrolva válik idegesítően rajongásszerűvé. Amíg érdekli, mert ha úgy érzi, kiismerte, megismerte, megfejtette, eldobja, s már nem is fontos. Talán pont emiatt lehet kiváló felderítő. Mert érdeklik a titkok, s hajlandó megszerezni őket bármi áron. S ha megvan? Eladja, neki már nincs szüksége rá. amivel ki lehet kergetni a világból: ha folyamatosan a nyomában vannak, és láthatólag nem bíznak benne. Ezen kívül a felesleges korlátokat is utálja, s ahol lehet, megszegi őket, megmutatva, azok mennyire feleslegesek, s sokszor mekkora botorságok valójában.

Élettörténet: Sayang 37 éve kelt ki abból a burokból, amelyben nevelkedett 2 hosszú éven át, mire kifejlődött. (születést lásd az extrákban) A Bishalang (alakulás) időszakában már látszott tehetsége és köszönhetően tökéletesen hófehér színének már ekkor megbecsülték társai. Talán ennek is köszönhető hatalmas, talán már kevésbé egészséges egója saját képességei és kiválósága terén, valamint éles kritikagyakorlási stílusa. Már korán kis team-et alakított ki maga körül, volt “elméleti technikusa”, “kockázatelemzője” valamint segédei is. ugyanis az oneidáknál csak az marad életben, aki képes megszervezni magának az élelemszerzést. Mivel miután a kis oneidák kikelnek, az ellátás fokozatosan elhal, jobban mondva szándékos akadályokba ütközik, s mindenkinek magának kell megszereznie az egyre elérhetetlenebbnek tűnő ételt, s tapasztalataik és tudásuk alapján kell megszerezniük a betevőt. Ezzel voltaképp kinevelik őket későbbi munkájukra is a természetes kiválasztódás elve alapján. Sayang mindig is felderítő és információszerző volt, a csapat azon tagja, aki részt vesz a konkrét akcióban, s akinek kéepsségein múlik, végül sikerrel jár-e a csapat. Ez a háttércsapat azóta is együtt van, s ragaszkodik hozzájuk mind a mai napig, mint tesztelt, és bevált, kiváló szakoneidákhoz. Kiválósága ellenére csak harmadik próbálkozásra sikerült teljesíteniük a Sungeont (egyfajta felnőtté avatási szertartás és teszt), először egyik segéde betegsége, másodszor sajátja miatt bukva el a versenyt. Harmadszor viszont kiemelkedőt teljesítettek, ugyanis nem csak a feladatban szereplő tárgyakat szerezték meg, hanem - kezdésnek - megszerezték az Aitoyutól (Irányító Tanácstól) az egész Sungeon menetrendjét és szerkezeti terveit (mintha ellopták volna az érettségi tételeket), amelyért külön dicséretben részesültek és kisebb legendává váltak a felcseperedő nemzedékek szemében. Azóta a Hungaon, a külhoni információszerző szolgálat egyik elitebb rajának tagja kis csapatával együtt. Azt gondolhatnánk, célja innentől kezdve az Aitoyu elnöki poziciójának, a shain címnek elnyerése, de nem, Sayang ennél bonyolultabb és egyben nemtörődömebb fickó, jobban izgatja, hogy törhet borsot az említett tisztséget viselő orra alá, emiatt persze sokszor részesül elmarasztalásban, s ilyenkor általa pitinek kategorizált ügyeket kap. Ezért kapta a kötelezően viselendő csengőtis, hoyg lehessen tudni, merre jár. S akkor mi a célja valójában? Éppen mi. Igazából a leginkább ismerkedni szeretne, más fajokkal, más életformákkal, de ahol faja megjelenik, mindig megjelenik a gyanú is, amely viszont iszonyat mód idegesíti, s emiatt ő válik idegesítő idiótává.

Hobby: zene, legyen az bármely faj bármely hangszere, vagy egy egyszerű énekhang, élvezettel és áhítattal hallgatja; bizonyos illatok, amelyek főleg élőlényekhez köthetők, ezekből szuveníreket szerez valami mód (elég szabatosan értelmezve a valami módot)

Foglalkozás: felderítő

Extrák: Miria- Lawrence nevű karijához készült * A faj jellegzetességéből fakad a megszokottól eltérő alkalmazkodóképesség: iszonyatosan hajlékonyak, s mivel eléggé alacsony termetűek és vékonyak is, könnyebben bejutnak olyan helyekre is, ahova mások már semmiképp. Könnyen tanulnak, és jó utánzók, a legapróbb gesztusokig képesek tökéletesen elsajátítani bárki viselkedéskultúráját, ezzel is elősegítve, hogy ne tűnjenek ki egy-egy bevetés során az adott fajból. Szintén foglalkozáskörükhöz tartozik az átalakulás, sminkelésben verhetetlenek, bárkit elmaszkíroznak a kívánt formába. * Oneidák csak képletesen elevenszülők, a megtermékenyítés után egy hónappal hozzák a világra azt a lágyhéjú tojásra emlékeztető burkot, amelyben az utód növekszik, s amelyet egy közös fészekbe helyezve ápolnak, s a gondozást kollektíven végzik. Ebben a “bölcsődében” két évig fejlődnek a kis oneidák, míg elérik azt a fejlettségi szintet, hogy kikelhetnek. Ezután az oneidák az úgynevezett alakulás fázisába kerülnek, ekkor alakul ki színük, szemük árnyalata, amely egyedenként változó, bár ezt csak ők képesek megkülönböztetni. * Sayang igen kedveli az édességet, de nem szereti az étcsokit és a kávés csokit, mert az keserű.

Engedélyezve: 2011. 04. 15.
2011. 04. 15.

Módosítva: 2011. 04. 15. 13:25:03
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).